Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Burdan bakınca da pek iç açıcı şeyler gorunmuyor.Yanlis yapmışsınız ama geçip gitmiş artık daha fazla arayıp ustune dusup kendinizi zedelemeyin bence.Ama bu size sağlam bir tecrübe olsun..

Bu ne öfke öfke ne celâl böyle ya dövseydiniz bari...Kadın istediğini yapar.İster sevişir ister dövüşür,siz niye bukadar öfkelendiniz onu anlamadım

Eşimle ilk gecemizde bende çok ağlamıştım ağlamak duygusal bi tepki sebepsiz ama o burda pişmanlık hissetmiş olabilir ağlamanda evet çok poliyannacılık oynuyorum belki karşındaki olgun bi adam ama yaşı olan da bi adam onun için cinsel ilişkiden sonraki yaklaşımın onur kırıcı hissettrmiş olabilir burda onun karakteri daha önemli o nasıl bir insan nasıl bir hayatı var kadın dilinden iyi anladığını anlattığın için sağlam bir geçmişi olduğunu düşünmek zor değil ve bunun duygusal bir tepki mi yoksa pişmanlık mı olduğunu düşünmek zor değil ama ağlayarak gidip mesajına bile cevap vermemen benle ilişkiye girdi pişman oldu dedirtmiştir. ( bunu erkek aklıyla performansına bile vurmuş olabilir erkekler işte...)

Başta hata etmişsin. Bi aşk acısı daha 20 günde yeni bi aşkla kapanmaz. ÇÜnku bu denli hızlı başlangıçlar hizli bitislere yol açar. Adam şu an seni kullanmış gibi görünüyor. Sende silkelen ayağa kalk. Adamı aramayı kes artık. O arayana bi açıklama yapana kadar sen arama. Olan olmuş artık bide peşine düşüp adama nuri alco replikleri yaptırma.

kim uzdu seni bu kadar normal hayatta cok sesini cikaramayan birisin belli sanal alem oldumu amansizca costuguna gore

Arkadaşım bu adamı hayatından silmek için başına daha ne gelmesini bekliyorsun ki

Adam 38 yaşında. 'Çocuk mu avutuyoruz len birlikte olduk diye ne bu trip sanki ilk sevgilisiyim get ne halin varsa gör çekemem' tribine girmiş.
Sende madem pişman olucan ne demeye sevişiyorsun. O kadar güzel bişeyin arkasından insan iyiki demeli anın tadını çıkarmalı tabi yaşamadan önce iyice düşünmeli karşıdakinin sevgisinden emin olmalı..

Tepkinizi yanlıs buldu sanırkm. Sonuçta kendi isteğinizle birlikte olup sonra ağlamanız ilginç olmuş.

Ya da klasik aklı sıra istediğini aldıktan sonra uzayan erkek modeli.
Siz, burada konuşanlara bakmayın. Kendinizi küçük düşürüp peşinden koşmayın kimsenin. Olan olmuş. Üzmeyin, umursamayın. İyi ki kısa sürede görmüşsünüz gerçek yüzünü. Bir de daha çok zaman kaybetmek vardı.

Bağlanma probleminiz olduğunu düşünüyorum şimdi bu mesaj üzerine tüm açtığınız konulara baktım da özellikle kendinizden yaşça baya büyük erkeklere çok kolay kapılıyor ve zamansız ilişkiler yaşıyorsunuz. Daha 26 yaşındasınız böyle giderseniz çok çabuk tükenirsiniz. Acilen psikolojik destek almanızı tavsiye ediyorum, böyle sağlıklı ilişkiler kurmanız imkansız.

Tipik Romantik-Komedi filmlerinden bir playboya denk gelmissiniz. Sizi kandirmis. Gecmis olsun.

Bende sizin gibi hemcinslerim olduğu için utanıyorum.
Bu nedir ya? Sizin sevgilinizi /eşinizi mi aldı elinizden?size ne oluyorda böyle acımasızca giydiriyorsunuz?
Hayat konu sahibinin hayatı,isterse hata yapar,isterse bile isteye tek gecelik ilişki yaşar size ne?
Konu sahibi size yorumum,bence bırakın geride,yolunuza bakın. Bu adam şayet düzgün biri olsaydı,adam gibi karşınıza çıkar,görüşmek istemiyorum derdi ama öylesine korkak ki telefon kapatarak,aradığınızda açmayarak anlamanızı sağlamaya çalışıyor.
Aramayın,sormayın çizin üstünü. Kendinizide yıpratmayın.

Erkeklerin hayvani duygularla beslendiğini bir anlayamadı kadınlarımız,iki güzel söze tav bir çoğu...
Açmaz tabi telefonu niye açsın ki?alacağını aldı iğrenç herif

Bunu yapmak istemiyorsanız o insanla ilişki düşünmeyin. Onun fikri değişmez. İleri de daha zorlayıcı olabilir. Allah korusun tecavüze kadar gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…