Evet ama barismak icin degil iliskiyi bitirmek icin ve dikkatli ol mutlaka.Böyle adamdan beklenir her şeyGitmeli miyim gerçekten
oooffff bir tele 2 hat takılır. sen nerden anlıcan. hat secenegi diye birşey var. 1.sim 2. sim kart secegi yani.Ama kandil gecesi ailesini dostlarını hep yanımda kendi kullandığı hattan aradı en eski arkadaşlarını bile. Sürekli kullandığı hattı bendeki hattı. Başka hattı olduğuna ihtimal vermiyorum. ama bilmiyorum tabi
Oyleyse gitmesin ama bir sekilde bunun hallolmasi lazim.En azindan bitti der.Bu sekilde iki arada bir derede ici içini yiyiyor kizin.Ay Allah aşkına gitmeyin. Siz adama haddini bildirebilecek gibi durmuyorsunuz. Adam 2 güzel çift laf etse devam edersiniz onunla.
darp raposunu aldıgın hastasneden. yeniden isteyebilirsin.Tabiki de affetmicem benim derdim çok başka ona bişey vermiştim. Geri almam gerekiyor benim için önemli olan bişey. Eski sevgilimden dayak yediğim için darp raporu almıştım. Bu da sizinkiler görmesin bende dursun huzursuzluk çıkmasın üzülmeni istemiyorum diye almış eve koymuştu. Bende beni ne kadar düşünüyo onda kalsın alırım demiştim. Şuan onu almam lazım o benim için önemli çünkü. Ama adama ulaşamıyorum ki.
Ya itiraf etmese bile derdi adamla barışmak. Yoksa bu muameleye çoktan adamı heryerden silip engellemişti.Oyleyse gitmesin ama bir sekilde bunun hallolmasi lazim.En azindan bitti der.Bu sekilde iki arada bir derede ici içini yiyiyor kizin.
Õnūnūze bakın..yalancï oyuncunun adi nin tekiymiş..kendinizi mutlu etmek için başka birine ihtiyaç yok..biraz terapi alın .Düne kadar kendi hergün görüşmek isterdi. Şimdi noldu ben bunu hakedecek ne yaptım ki. Görüşmek istemiyorum dese anlıcam yemin ederim bu kadar üzülmem ama kapalı telefon inanın daha kötü yapıyo insanı nasıl anlatılır ki içimde kopan fırtınalar
Gitmeli miyim gerçekten
öncelike evine gitme.Nasıl tehdit edecek ki ? Ailemle mi ?
Bir beklenti icinde su an.Gitsin ve son kez gorsun.En azindan ici rahat eder.Ya itiraf etmese bile derdi adamla barışmak. Yoksa bu muameleye çoktan adamı heryerden silip engellemişti.
Şuan bende böyle düşünüyorum açıkçası çünkü bana onceden sordu ağzımı yokladı fikrimi aldı bu adam anal seksten zevk alıyo ve bende bunu istemediğimi söyledim. Adam yataktan mutlu kalkmadı zaten. İstediği olmadı çünkü. Benimle sürekli belki de bunun tartışmasını yaşayacaktı. Ben kendimi ilk geceden böyle bi istekle karşı karşıya bulunca şaşırdım üzüldüm ve bi daha hiç bişeyin bir saat onceki gibi olamayacağını anladığım için ağlayarak yanından uzaklaştım
Katiliyorum.. Tek derdin raporsa hastane kayitlarindan tekrar cikarabilirsin.. Yok bahane ariyorsan o başka..öncelike evine gitme.
2.cisi - bu adamla sen nerden tanıştın? bir anda karşına mı cıktı ? ayrıldıgın seni darp eden cocuk bunu bulmuş ve sende raporu alıp kendini saglama almak istemiş bile olaiblir.
ve su da var. hastanede raporlar kayıtlı tutulur. hastaneye elimden alındı yeniden belgeyi cıkartmak istiyorum diyin. mutlaka vereceklerdir. vermezler ise de zaten şimdiye kadfar vermemişsiniz. bu saaten sonrda vermeniz neyi ifade eder bilmiyoırum..
zaten eksi sevgilin seni bir daha gelip darp eder veya tehdit ederse bu sefer polise gidip yeni şikayet oluştursursun ve eskiden aldıgım darp raporu var o da su hast. dersen gene ve gene kayıt cıkar.
Aferin sana. Suan okurken gercekten kizdim. Yani bi ask acisi yasarken baska birine baglanma ihtiyaci nasil hissedebiliyosun? Darbeler insani guclendirmeli ve bi daha hata yapmasini engelleyebilmelidir aci cekmekten zevk aliyosunuz gibi geliyor bana. 10gunde bu kadar hizli gitmesinden hic mi suphelenmediniz. Suan okurken saka gibi geldi bana. Ve bi erkege guvenip nasil evine gidebiliyosun?? Bu devirde babana bile guvenmiceksin. Gecmis olsun bi daha da erkeklere temkinli yaklasin.
Siz de pek acımasızmışsınızBaşlığa bak bir de buraya akıl danışmaya gelmiş. Tatlım! Senin buradaki akıllara ihtiyacın yok ki, bunları erkek erkek diye delirirken düşünseydin. Hormonların vermiyor mu sana bu akılları.
O kadar aciz ve zavallısın ki...
Burada zaman kaybetme hemen başka bir erkek bulmalısın tatlım. Yoksa nasıl yaşayacaksın hahahahhahahaha!
Biraz empati yaparmisiniz yaa..cok vicdansizsiniz..bayan boşluğa düşmüş belliki idrak edememiş..adam düpedüz avci adinin teki..size iyi duzgun insanlar bu zamana kadar denk gelmis olabilir..ama bundan sonra nasil sinanacaginizi biz bilemeyiz..koskoca proflar kandiriliyor bu ülkede..biraz empati ve vicdana cagiriyorum sizi@mavkelebekBaşlığa bak bir de buraya akıl danışmaya gelmiş. Tatlım! Senin buradaki akıllara ihtiyacın yok ki, bunları erkek erkek diye delirirken düşünseydin. Hormonların vermiyor mu sana bu akılları.
O kadar aciz ve zavallısın ki...
Burada zaman kaybetme hemen başka bir erkek bulmalısın tatlım. Yoksa nasıl yaşayacaksın hahahahhahahaha!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?