Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

oooffff bir tele 2 hat takılır. sen nerden anlıcan. hat secenegi diye birşey var. 1.sim 2. sim kart secegi yani.
aaa vallahi daraldım.
ya neyi duymak istiyorsun.. bizler sana zatenm yazıyoruz. bırak adamı.
ulaştıgında veya evine gittiginde duyacagın : ben seninle olmak istemiyorum diyecek. hatta yuzune bakacagını bile sanmam. adam kendini illllkkkkk başltan belli etmiş. kurtulduguna şükre ve bırak ugraşma. kabullen.
tamam biz kadınlar cok acı da olsa gercekle yüz yüze gelmek isteriz ama bu adam gercegi yüzüne söylemez. bitti unut.
ve 26-38 de öle abartılacak bri yaş farkı degil. sen habire bunun şıunun yüzünde demi diyerek kendine sacma bahaneler yaratıyorsun...
belki de ten uyumuz yokru ve adamda bu yaşadıgından mutlu olmadı ? sende ten uyumu yakalamayadın ondan kendini rahatsız hissetin.
olan olmuş unut artık.

Ay Allah aşkına gitmeyin. Siz adama haddini bildirebilecek gibi durmuyorsunuz. Adam 2 güzel çift laf etse devam edersiniz onunla.
Oyleyse gitmesin ama bir sekilde bunun hallolmasi lazim.En azindan bitti der.Bu sekilde iki arada bir derede ici içini yiyiyor kizin.

darp raposunu aldıgın hastasneden. yeniden isteyebilirsin.

Õnūnūze bakın..yalancï oyuncunun adi nin tekiymiş..kendinizi mutlu etmek için başka birine ihtiyaç yok..biraz terapi alın .

Gitmeli miyim gerçekten

Nasıl tehdit edecek ki ? Ailemle mi ?
öncelike evine gitme.
2.cisi - bu adamla sen nerden tanıştın? bir anda karşına mı cıktı ? ayrıldıgın seni darp eden cocuk bunu bulmuş ve sende raporu alıp kendini saglama almak istemiş bile olaiblir.
ve su da var. hastanede raporlar kayıtlı tutulur. hastaneye elimden alındı yeniden belgeyi cıkartmak istiyorum diyin. mutlaka vereceklerdir. vermezler ise de zaten şimdiye kadfar vermemişsiniz. bu saaten sonrda vermeniz neyi ifade eder bilmiyoırum..
zaten eksi sevgilin seni bir daha gelip darp eder veya tehdit ederse bu sefer polise gidip yeni şikayet oluştursursun ve eskiden aldıgım darp raporu var o da su hast. dersen gene ve gene kayıt cıkar.

Canım benim inanın yaşadıklarına çok üzüldüm gencecik hayatının baharında bir kızsın ama asla aklını kullanmiyorsun.duygularinla hareket ediyorsun.Ciddi duygusal bir açlık hissediyorsun ve bunu bir erkeğin ilgisiyle doldurmaya çalışıyorsun halbuki bilmiyorsunki ortalık aç kurtlar ve atmacalarla dolu.Böyle pislikler kendileri kullandığı gibi başkalarına da peşkeş çekerler Allah korusun.Sen daha kötü yola düşmeden kendine bı gel.bi toparlan.Bırak aşkı meski ilgiyi filan Allah aşkına.onurunu kaybetmekten kork.Bı sarsil kendine gel silkelen.kursami gidersin isemi gidersin kendine bir uğraşı bul ve temkinli ol.ailene sarıl çok gençsin kardeşim.Eğer kendini bırakırsan bunun gibi binlercesi karşına çıkar sağlam adımlar at lütfen güvenme hiç bir erkeğe.evlenmedende lütfen kimseyle birlikte olma.

yapacağın şey belli, adamı her yerden engelleyecek ve bu olayı da unutacaksın,
darp raporunu aldığın hastaneye gidersen onlarda kaydı vardır aynısını verirler yine, bunun için bile o adamla yeniden yüzyüze gelmeye değmez.
yatakta geyşam olmadı diye trip atan adamdan beklentin olmasın artık, onun vermediği değeri sen ver kendine...

Arızalı Zararlı birinden kurtulmuşsun gitmişsin aynısını bulmuşsun. Bir de önceki konulara biraz baktım kendini çabuk kaptırıp inanıyorsun gibi.

Katiliyorum.. Tek derdin raporsa hastane kayitlarindan tekrar cikarabilirsin.. Yok bahane ariyorsan o başka..

Bu nedir ya. Hayatlarınızı bir erkeğe endekslemeden yaşayamıyor musunuz!
20 gün önce ilişkisi bitmişmiş çok acı çekerken aman allahım o da ne? Bir prens çıkıp gelivermiş ve hayat yeniden akmaya devam etmiş, yaraları kabuk bağlıyormuşmuş! Kendinize gelin aciz insanlar! Yaşı 20 ye değer değmez koca derdine düşen ahmaklar kendinize gelin ve hayatın yalnızca bir penisten ve erkek omzundan ibaret olmadığını anlayarak yaşayacak kadar yürekli ve cesur olun! Nefret ediyorum sizin gibi mahluklardan midemi bulandırıyorsunuz!
Kadın olduğuma utanıyorum sizin gibiler yüzünden! Kadınlığı yerlerin dibine kadar düşürdünüz aciz mahlukatlar!

Çünkü aptalın en önden koşanı o!

Telefonunu açtı, ama aramalarıma cevap vermiyor..
herşey çok net anlaşıldı açıklama yapmasına gerek kalmadı..

Başlığa bak bir de buraya akıl danışmaya gelmiş. Tatlım! Senin buradaki akıllara ihtiyacın yok ki, bunları erkek erkek diye delirirken düşünseydin. Hormonların vermiyor mu sana bu akılları.
O kadar aciz ve zavallısın ki...

Burada zaman kaybetme hemen başka bir erkek bulmalısın tatlım. Yoksa nasıl yaşayacaksın hahahahhahahaha!

Siz de pek acımasızmışsınız

Biraz empati yaparmisiniz yaa..cok vicdansizsiniz..bayan boşluğa düşmüş belliki idrak edememiş..adam düpedüz avci adinin teki..size iyi duzgun insanlar bu zamana kadar denk gelmis olabilir..ama bundan sonra nasil sinanacaginizi biz bilemeyiz..koskoca proflar kandiriliyor bu ülkede..biraz empati ve vicdana cagiriyorum sizi@mavkelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…