Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Yaş farkımız da çok dimi? Sorun olacaktı

Kendimi suçlu hissetmemi mi sağladı sence ?
Adamın fantezileri var ve onları seninle yaşamak istemiş cinselliği sevgiden önde tutan biri sana değer vermez üzgünüm ama sizi kullanmis bir daha asla o adamla gorusmeyin derim eğer evliliği düşünse sizinle size kıyamaz kadın olduğunuz için değerlerinize saygı gösterir yatağa atmak için yapmadığı kalmamış adamın

İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?
Adam alacağını almış senle uğraşacağını sanmıyorum bir daha

Bu ne hız. Okuyucu olarak bende şoka uğradım. Resmen adam hevesini almış , bırakmış gibi olmuş. Temennim öyle olmaması , amma velakin öyle olmuş.

"Seni hiçbir şeye zorlamam ama ilerde anal ilişkiye zorlayabilirim." diyen adamla yolda karşılaşsam kaçarım. Tecavüzcü sapık. Hep böyle zorlayarak mı yapıyormuş acaba?

Demekki neymiş o romantikliklere falan kanmyacakmışız. Elleriyle hergün kahvaltı hazırlayan adam sapık da olabilirmiş.

Ben bunu göremedim ki

iste bunun ilk basi telde demis adam. bu kiz da bunu aklinda tutmus. illaki.
buna ragmen gidip birlikte olmus.
o onceden soyledikleri de bu kizin iliskiden zevk alamasinin bahanesi .
benim algiladigim bu.
Adamın bu isteğinin evlilikte isteyeceği bir şey olduğunu düşünmüş. Çok safça belki ama bazen insan böyle akıl tutulmaları yaşıyor.
Zaten pişman olmuş , siz söylediklerinizle iyice eziyorsunuz konu sahibini

Ne yazık ki böyle akbabalar var ve elde edene kadar yapamayacakları şey yoktur.Seni de anlıyorum kadınlık gururun incindi kendinden taviz verdiğine üzülüyorsundur ondan ayrılmış olmaktan çok. Ben senin yerinde olsam ne arar ne de hesap sorardım mantıklı bir açıklaması varsa illa kendisi dönecektir sana.Yoksa da bir süre uzak dur ikili ilişkilerden kendini toparlayıp devam et hayatına ve bir daha da böyle bir taviz verme kendinden

Ilk birlikteliğiniz miydi?O yuzden mi kotu oldunuz?

Ay Allah kurtarmış boşver arkadaşım o ne ya . Tam bir sapık . O yaşa kadar evlenmemiş hala ters ilişki vs peşinde . Seninle ciddi düzeyli bir ilişki düşünse sana böyle bir şey bile teklif edemez ,değil dile getirmek aklına bile getirmez .İnsan ciddi düşündüğü birine, belkide ilerde eşi olacak kişiye bunu teklif etmez . Ayyy belki de nasıl kadınlarla yaptı bunu zamanında,çünkü böyle bir zevki olan adamla normal bir kadın yapmaz bunu . Para karşılığı yapıyordur. umarım sağlam korunmuşsundur hastalık vs kapmadan kurtulursun . Iyyy midem kalktı . Verilmiş sadakan varmış arkana bakmadan kaç ,hatta o ararsa açma bile .gencecik kızsın ne işin var o yaşta adamla . Kendine denk ,temiz birini elbet bulursun çok gençsin .

Niye açık açık söylemiyo söylese canım bu kadar yanmaz. Bu belirsizlik niye
Biz kadınlar hep bu dürüstlüğü bekleriz ve gösteririz fakat ben erkeklerde bu dürüstlüğü göremiyorum sevmeseler de istemeseler de sözlerle değil hareketleriyle gösterirler git demezler de gitmek zorunda bırakırlar çoğu zaman.Bize de gerçekleri kabullenmek düşer

Evet gururum incindi. Bugune kadar başımdan geçenleri anlattım ona yaşadıklarımı az çok biliyodu. Bizim isteklerimizde beklentilerimizde aynı huzur istiyoruz. Çıkarsız sevgi istiyoruZ. Bende bugune kadar iyi niyetim yüzümden çok kullanıldım sana zarar veremem seni üzemem derdi hep. Peki şimdi bu yaptığı? Akşam oldu hala telefonu kapalı bu da çok şaşırtıcı. O niye kapatıyor telefonu

Değer kıymet bilir dedim daha once evlenip boşanmış hep bunu maddi manevi kullanmaya çalışmışlar güya o da benim gibi küçük şeylerle mutlu olabilecek birini istediğini söylerdi hep bana da ilgi gösterince hep yanımda olunca bi dediğimi iki etmeyince eski ilişkimi unuttum ve bu adam oldu gecem gündüzüm

Diyorum ya illa bir mantıklı açıklaması olacaktır eğer gerçekten söylediği gibi biriyse.Sonucta kendisini tanımıyorum seviyor veya sevmiyor diyemem sen bile günlerce onunla vakit geçirmene rağmen emin olamazken..Geçmişi değiştiremezsin ama gelecek senin elinde bence ilişki devam ederse de birlikte olmaya devam etme

Olsaydı bu saate kadar olmazmıydı peki ? Bu saate kadar uyumaz biliyorum uykuyla arası yok günde en fazla 5 saat uyur beni de düşündüren bu sürekli meşgul çalsa engelledi dicem ama kapalı ulaşılamıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…