Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

10 gün çok çok kısa bir zaman dilimi.Bu kadar güvenmek,evine girmek filan bana mantıksız geliyor

Olsaydı bu saate kadar olmazmıydı peki ? Bu saate kadar uyumaz biliyorum uykuyla arası yok günde en fazla 5 saat uyur beni de düşündüren bu sürekli meşgul çalsa engelledi dicem ama kapalı ulaşılamıyo.
Bunu zaman gösterecek canım.Hic açıklama yapmama gibi bir ihtimal de var.Sen en iyisi başka şeylerle ilgilen düşünmemeye çalış kendini en kötü ihtimale hazırla nasıl unuttuysan diğerini unutursun bunu da üzme kendini

sizi kullanmak için yanaşmış belli ki. geçmiş olsun. tanımadığınız adamın evine gitmeyin bir daha. Allah korusun katil olur başka bişey olur

Bütün yazışmaları okumadan bu yorumu yapıyorum bence 40 yaşında biri 1 gecelik ilişki için 10 15 gün rol yapmaz buna ne gerek var ki dışarıda kadın mı yok

Sizin ilişki esnasındaki tavrınızdan belki aglamanizdan rahatsız olmuş olamaz mı belki o hala eski sevgilinizi sevdiğinizi düşünmüş kırılmıştır

Olsaydı bu saate kadar olmazmıydı peki ? Bu saate kadar uyumaz biliyorum uykuyla arası yok günde en fazla 5 saat uyur beni de düşündüren bu sürekli meşgul çalsa engelledi dicem ama kapalı ulaşılamıyo.
Madem bu kadar merak ediyorsun evine git.Agzinin payini ver ve tamamen hayatindan at adami.

Peki neden ulaşamıyorum neden bu saat oldu telefonu kapalı. Diyelim ki öyle dün gece aradım açmadı bi daha aradım ve telefonu kapattı. Çocuk değilki bu ortadan kayboluş neden? Niye bunu yapıyor konuşmak yerine kendisine ulaşamıyorum bile

Bu adamdan bir halt olmayacağı çok güzel ortada.. arama sorma artık. Ararsada konuş o kadar.. bir daha böyle bir hata yapmassın umarım daldan dala konarsan üzülen sen olursun..biraz yanlız kalmayı ogrenmelisin. Ayrıca adam yüzde yüz evli. Kimse bu devirde tel.kapatmiyor artık..kapatiyorsa asıl bir tel.vardır.

Nereye kadar peki ? Günlerce mi kapalı tutacak ?
Canı isteyince açar. Canı isterse size bi iki bahane bulur. Böyle adamların klasik davranışları. Size kendini belli etmiş zaten ama siz anlayamamışsınız malesef. Arkanıza bakmadan kaçarsanız kendiniz adına daha sağlıklı olur. Böyle adamlar tehlikeli oluyorlar.

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğu olurmuş.. Yazinizin başını okuduğumda sonunun nereye varacağını tahmin ettim.Bu çok ağır gelebilir fakat zaafinizdan faydalanmış ve şimdide toz olmuş. Kendinizi rahatlatmak icin asılsız bahanelere sığınmak sizi daha dibe çeker. Kendinizi kötü hissetmek ağlamak gayet olağan bir durum buna kızması bozulması hakkı haddi degil. Herşeyin bir açıklamasi vardir ama o buna bile sizi layık görmüyorsa gerisini siz düşünün. Daha çok peşine düşüp itibarınızı zedelemeyin. Hem demiyim demiyim diyorum ama biten bir ilişkinin üzerine hemen bir diğerine atlamak nedir arkadaşım. Hiç mi kendinize yetemezsiniz hiç mi kendinizi dinlemek istemezsiniz. Hic mi ders almazsınız. Sızlanmanız nafile silkelenip kendinize gelin ve o adamdan da bir adım olsa dahi uzak durun.

Yaşından dolayı kimliğine bakmak istedim boşandığı doğru. Ayrıca evine de girip çıkArdım evli değil. Geceleri de sabaha kadar telde konuşurduk bana hep kendini anlatır benimle huzurlu olduğunda bahsederdi. Yalanlar yalanlar yani tabi bende inanmak istedim ona 38 yaşında birinin bunların peşinde olacağını düşünmedim.

Evine gitmekte istemiyorum. Telefonu açsa bişey söylese başka bişey istemiyorum. Böylesini görmedim yaşamadım hiç ya 40 yaşında ama ortada yok
Bence tehlike arz etmiyorsa git ve dediğimi yap.Senden daha dogrusu kadinligindan faydalanmaya çalıştigi cok belli.

ne kadar drama bağlamışsınız olayı ya
adam bundan kaçmak için bile açmıyor olabilir
adamın mesajda bile ne istediği belliymiş şaşırmış olmanız şaşırtıcı
şimdi de belli
hala niye arıyorsunuz
sonucunu kaldıramayacağınız şeyler yapmayın

Bence tehlike arz etmiyorsa git ve dediğimi yap.Senden daha dogrusu kadinligindan faydalanmaya çalıştigi cok belli.
şuan evdeyim ve duvarlar üzerime geliyo. Nasıl olurda dünden beri ulaşamam bu adama ya uçtu mu ? Öldü mü yok mu oldu bugun pazar hiç mi kimseyi aramaz sormaz ne bilim düşünme yetimi kaybettim resmen sağlıklı düşünemiyorum elim ayağım sinirden titriyo

Adam o şu an kapalı olan hattını sadece birlikte olduğu kadınlar için kullanıyor olabilir mi? Ayda bir hat değiştiriyor bile olabilir bunun için. Şu an sizi arasa özür dilese bir iki hoş söz söylese koşa koşa gideceksiniz.

Silin o numarayı engelleyin. Kafanızdan tamamen atın o adamı. ve amacınız tek gecelik ilişki değilse, yani duygusal beklentileriniz varsa tanıştığınız adamla 1 haftada sevişmeyin hemen. Önce tanıyın gerçekten güvenin. Birkaç ay geçsin.

Siz hayatı gereğinden fazla hızlı yaşıyorsunuz sonucu da böyle hüsran oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…