ALLAH aşkına söyleyin bende mi anormallik?

bu arkadasa telefonda kufurlu kelime kullandin mi iddia ettigi gibi ?

arkadas zaten cok ayip etmis burda sizin okuyacaginizi bile bile burda konu acarak.
sinirlenfiğimde karşı taraf açıklamamı srarla anlamadığı nda ...şöyle şöyle gerizekalı dediğim olur...birtek bunu dedim...en son da yine dengesiz davranmaya başladın .dedim.

kızım sana ben dönmedim sen burdas ne zaman yazsam konuma antadın ok? atandığım yere de gezmeye geldiğin aşikar.asıl ben seni dost yerine koydum adam yerine koydum zaten iyi olmayan psik.bozdun attın.hakaretlerinle şu saçma sapan baskılarınla.hiç mi demiyorlar sana bu kadar sıkma insanları diye.ok? affetme beni .gerizekalı lafını ben söyledim ya affetme şekerim ok? bir daha da karşıma çıkma sakın yazma burda atlama her konuma.

Sen dönme din de ben zorla mı irtibat kurdum ..konu benle alakalı eksik gedik anlatıp san söz hakkım doğar..böyle zamanlarında tahrik edici konuşan sensin..Bukadar egolu düşünme.Dönmen seni alçaltmaz..

ne dönmesinden bahsediyon sen hala ya? benden uzak ALLAH a yakın ol ben senin istediğin gibi davraqnacak bir robot değilim sen dostlukla köleliği karıştırıyon git öğren.bundan sonraki arkadaşlıklarında tedbirlki olursun benim kaç tane yakın arkadaşım var 1 tanesiyle de senin gibi sorun yaşamadım.eğer sürekli insanlarla sorun yaşıyorsan bir dön kendine bak bence.ayrıca yiğenleirn demiş ya yaptığını yüüne vuruyor diye.gerçekten öyle yaptığın her şeyi ilk bozuşmada ben sana şöyle şöyle yaptım diye ortaya döken bir insansın ne diyim valla benden uzak dur.

bak yavrum kimse karşısında sürekli mızmızlanana sürekli oflayıp poflayan karşı tarafa stres yükleyen bir insan istemez.karşıdakinin de yaşam enerjisini çalıyorsun tamam insanın kötü olduğu durumları olur ama 365 gün mü kötü olur ? ne yapıyorsun kendine iyi olmak için oturup oflayıp puflayıp düşünmek.bu durumda her zaman kaybeden sen olursun insanlar bir yere kadar çeker ama sana göre ben dostum ya ağzıma da s...san kabulüm öyle mi? farkındaysan ben annesi silmişim seni mi çekecem.valla ben de karşımda hayat dolu beni motive edecek olumlu bir insan görmek istiyorum.sürekli beni strese sokan birini değil sanırım yeterince açık oldu.ha bir de bir arkadaşını yanına çağıracaksan hoop emrivaki gel ha bak gel döneklik yapma türünden konuşma.önce sor işin var mı planın var mı müsait misin gibisinden ok? karşıdakine saygıdır bu

Siz gerçekten dost olsaydınız burda birbirinizi yemezdiniz.Buraya arkadaşının okuyacağını düşünerek konu açmak kışkırtmaktan başka nedir? Diğerine de söz hakkı doğuyor.
Yaşınıza uygun davranin.Yapılan iyilikleri başa kalkmak da nedir? Menfaatiniz bitmiş arkadaşlıgınızda bitsin artık.

Neyin sıkıntı sını yaşıyorsun ,bir anlasam,kafanda kurup duruyorsun Ben mi Emrivakimi yapmışım sana..Sen bu küçük ilçede napacam diye bana dertlendiğinde Sen şehire benim yanıma gelirsin bazen de ben yanına"demedim mi?Ne zaman bunalttım ben seni sıkıntılar la. Birkaç kez anlatmak da mı suç dost san mışım .Sen sıkıntılı paylaşırken ne oluyor ozaman.çünkü dostluk değil çıkarılır olmuyor mu?Ben de hiçbir arkadaşımla böyle şeyler yaşamadım.Çünkü nasıl annene sıkıntı olduysa benim de ailemle olabilir.ben gibi ilgisiz olabilirim de senin işin gibi stabil değil,ben mi suçlu oldum şimdi..Benim için bitti n zaten,bukadar yanyana yapmadan dolayısı bitirmeden ne yazar..İnsanın senin gibi arkadaşı olacağına hiç olmasın..

lütfen kim yetkiliyse söylesin kapansın konu. sizleri de üzdüysem özür dilerim k.k. sakinleri.sadece içimi dökmek istedim bu kız buraya yazdıkça daha da sinirleniyorum.kapatılsın konu.

Hic tahmin etmedigim bir isim cikti altindan. Saskinim.
Bence boyle birseyi aranizda halletseniz daha iyi olurdu. Burda acik acik yazinca, karsi tarafa da soz hakki doguyor haliyle. Dost olan, dostluga saygisindan, ozel yollarla halleder sorununu. Bu kadar ortada yapmasaydiniz keske bunu. Ayip arkadaslar. Birbirinize karsi ayip. O kadar arkadaslik yasamissiniz, her ne kadar kotu bitse de. Eski gunlerin hatrina guzel bitirseydiniz bari.

bence konu sahibi arkadaş arızalı

burdan tanışmış olabilirsiniz

bizim de dostluklarımız oldu yeri gelip kırgınlıklarımızda oldu bu forumdan tanıştığıumız insanlarla

ama hiç birimiz buraya gelip konu açmadık

tlf whatsapp face vs.. gibi yerlerde görüşmek istemediğinizi belirtebilirisiniz hakkınız ama buraya konu açmakla

bence asıl problemin sizde olduğunun göstergesidir

hanımefendi ne güzel açıklama sunmuş 1 kahvenin 40 yıl hatrı var derler

bence sorunlu olan sizsiniz

tulipa asıl sen konuşma bu saatten sonra

bu denli biriyle şahsen arkadaşlık yapmam normal değil

Yeşilçam filmlerinde mahallenin yakışıklı ama serseri tiplemesini canlandıran karakter gibi.

Bırak Allah aşkına, bırak da yoluna bak.

konuyu buraya taşımak pek yakışık almamış.. ne kadar sıksa da bir insanı öncesinde hukuku vardır dememk kği siz hiç arkadaş olamamışsınız. iki taraf da birbiri ilegörüşmesin bu konu da burda bitsin işte bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…