- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
sinirlenfiğimde karşı taraf açıklamamı srarla anlamadığı nda ...şöyle şöyle gerizekalı dediğim olur...birtek bunu dedim...en son da yine dengesiz davranmaya başladın .dedim.bu arkadasa telefonda kufurlu kelime kullandin mi iddia ettigi gibi ?
arkadas zaten cok ayip etmis burda sizin okuyacaginizi bile bile burda konu acarak.
kızım sana ben dönmedim sen burdas ne zaman yazsam konuma antadın ok? atandığım yere de gezmeye geldiğin aşikar.asıl ben seni dost yerine koydum adam yerine koydum zaten iyi olmayan psik.bozdun attın.hakaretlerinle şu saçma sapan baskılarınla.hiç mi demiyorlar sana bu kadar sıkma insanları diye.ok? affetme beni .gerizekalı lafını ben söyledim ya affetme şekerim ok? bir daha da karşıma çıkma sakın yazma burda atlama her konuma.:) BenimBurda yüzeysel arkadaş gibi ve abartılı ve eksik anlayınca ve üyeler de anlattığı kadar değerlendirin ce böyle oluyor.B u ikinci buraya beni eksik gedik anlatıp burdan fikir alıp bana ona göre muamele Etmen. . Kendi dediklerini olayı nasıl büyüt tümünü ve tümünü Anlatmıyor. 1. Biz yakın arkadaş olmuştuk güya dost.Buyüzden zor anlarında hep yanında Olmaya Çalıştım .Yeni tayin yerinde hep yanında olmaya çalıştım.2-Benimde aile ve iş sıkıntılarım olduğuna dost bildiğim arkadaş benim sıkıntılı olduğum anlarda gazlıyormuş Meğer.Daha önce de arayı bozup aylar sonra gelmişti.Bana yardımcı ol lafını kullanmıştı.Tayin süreci sıkıntılı ve endişeliydi.Ben affettim.mrrhamet damarlar ım kabarıverdi.Birlikte ev baktık.Geçen hafta o küçük ilçeye onun için gittim. Küçük bir ilçeyr başka ne için giderdim. 3.Bu arkadaş teli ne ulaşmak bazen zordur.Son zamanlarda ulaşamadığım çok olmuştur aksilik ya..olabilir.ben onun yanında olduğum gibi o da benim yanımda olsun isterim zor anlarında Sesini duymak rahatlamak isterim dostuz ya güya. .önceki gün nöbette iş arkadaşlardan biriyle istemeden bir sorun olmuştu.bu bölümü sevmiş oraya bel başlamıştım .Erkek arkadaş la da ilgisiz liği yüzünden ayrılmıştım.Ailemi zaten gözden çıkarmıştır.kenfimi çok kötü hissettim.arkadaşım vardı ama.Arkadaşlarıma bel başlamıştım sonbahar annesini gözden çıkardı ama işine gelince benle arkadaş oluyor işine gelmeyince arkadaş olmak istemiyor..Sonbahara durumu anlattım.kamerada görmek istedim.Böyle ankarda sevdiğim kişiyi görmek sesini duymak iyi gelir.ama herxaman başının etimi yiyen biri değilim.ertesi gün onu aradım Yine.on dk için değill yarım saat içinde.baxen duymuyor..uzakta oluyor tel.oyüzden Ardarda aradım.NERDesIn yine...dedim ihtiyaç içinde..empati den nasibini almamış arkadaş teli açtı..bağırdı çağırdı kırıldım haliyle.hukukumuz var .Ne var bu sözümde.kırıldığımı anlatmaya moralimin iyi olmadığını anlayış göstermesini istedim.Böyle dikti burnunu bir türlü sakinleşmedi.yani bana göre abartı bu. sizce değilmi. sonuçta hukukumuz var diye içimden geldiği gibi davranmışım.ben zaten ağzının payını alır ona göre davranırdım.nebileyim ben bunun bir yaklaşım bir uzaklaşan bir tip olduğunu..denge tutturamdığını..sinirinden öldü Ogün.faceden sildi sonra skypedebeni görünce...İkimiz de çatlağız ama seni seviyorum dedi fac eden ekle beni. dedim ben de.bğyümesin Ne güzelolumlu adım attı .aferin kıza dedim ben de olumlu ana mesafeli davrandım...fac eden ekledim.ertesi gün büyümemiş olsun diye işe giderken aradım.ulaşamadım.sonra msj yazmış.Yanlışlıkka aradın herhalde. Demiş.Ben;yok sen döndün büyüt medim ben de döndüm büyüt medim dedim..sonra yine geldi dünkü konuya..niye ısrarla aramışım..büyüteceksen konuşmayalım dedim..sonra işle eve sevgiliyle .kendiyle sorun yaşadığımı benim sorunlu olduğumu söyledi msj.la..derdin ne teli aç görüşelim dedim .açmadı.......nöbette bu akşam oldu en son konuşmalar başım çatladı işime konsantre olamadım..son olarak kendisine değer vermek de suçmuş.onu arkadaş dost bilene SUÇ.....kendisi tayin döneminde sıkıntıya girdiğinde ulaşamadığındq bana tel ile Tulip sen de artık beni önemsiyorum dediğinde...o onu affettğiim dönemde.
.
.benim Merhamet damarım kabarmıştı..
Yeşilçam filmlerinde mahallenin yakışıklı ama serseri tiplemesini canlandıran karakter gibi.burdan biriyle tanıştık arkadaş olduk neyse.bir ara aramız bozulmuştu sonra tekrar başladık konuşma en son olayı anlatmak istiyorum ama önce şunu diyim bu arkadaş telefona biraz geç cevap vermsem veya duymasam hemen of puf moduna girer kızar nerdesin yaa offff demesi beni çıldırtır stres yükler bana.ben de açmıyorsam bir işim var muhakkak derim ama anlamaz üst üste 4 -5 kere arar mı insan üstüne sitem mesajları ben deliriyorum tabi.
bu beni geçen akşam aradı 5 kere aramış 10 dk içinde sonra da niye böyle yapıyorsun niye cevap vermiyorsun demiş.güzelce dedim ki cevap vermiyorsam demek ki meşgulüm duymuyorum heladayım ..... banyodayım felan.1 kere araman yeterli ben sana dönerim
neyse ertesi gün oldu mutfakta kendi çapımda biber turşusu kuruyorum beni 4 kez aramış en sonuncuyu duydum turşu bitsin ararım dedim içimden mesaj atmış "yine nerdesin? " ay ben delirdim aradım bunu kızdım sana 50 bin kere mi dicem cevap veremiyorsam işm var diye dedim neyse burda bozuldu işler bana gerizekalı dedi lafı g..tünden anlıyon dedi ben ise ona asla hakaret etmedim artı geçmişte yaptığı iyilikleri yüzüme vurdu artı annemle sorunlar var biliyorsunuz sana anan gibi biri gerek felan dedi.
istiyor ki ben telin başında nöbet bekliyim o her aradığında açayım hazırolda durayım.ay bir de haftasonu izni varmıiş bana kameradan diyor ki bak benim iznim var gel haftasonu yaına bak gel ha!!! insan bir sorar müsait misin haftasonu bir işin var mı yoksa gel felan der.ay kızlar kusura bakmayın çok sinirliyim sadece yorumlarınızı bekliyorum.çok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp okuduğunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?