- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bak yavrum kimse karşısında sürekli mızmızlanana sürekli oflayıp poflayan karşı tarafa stres yükleyen bir insan istemez.karşıdakinin de yaşam enerjisini çalıyorsun tamam insanın kötü olduğu durumları olur ama 365 gün mü kötü olur ? ne yapıyorsun kendine iyi olmak için oturup oflayıp puflayıp düşünmek.bu durumda her zaman kaybeden sen olursun insanlar bir yere kadar çeker ama sana göre ben dostum ya ağzıma da s...san kabulüm öyle mi? farkındaysan ben annesi silmişim seni mi çekecem.valla ben de karşımda hayat dolu beni motive edecek olumlu bir insan görmek istiyorum.sürekli beni strese sokan birini değil sanırım yeterince açık oldu.ha bir de bir arkadaşını yanına çağıracaksan hoop emrivaki gel ha bak gel döneklik yapma türünden konuşma.önce sor işin var mı planın var mı müsait misin gibisinden ok? karşıdakine saygıdır bu
kızlar yapmayın banlanacaksınız, bunlar kavgayla değil oturulup konuşularak çözülebilecek sorunlarNeyin sıkıntı sını yaşıyorsun ,bir anlasam,kafanda kurup duruyorsun Ben mi Emrivakimi yapmışım sana..Sen bu küçük ilçede napacam diye bana dertlendiğinde Sen şehire benim yanıma gelirsin bazen de ben yanına"demedim mi?Ne zaman bunalttım ben seni sıkıntılar la. Birkaç kez anlatmak da mı suç dost san mışım .Sen sıkıntılı paylaşırken ne oluyor ozaman.çünkü dostluk değil çıkarılır olmuyor mu?Ben de hiçbir arkadaşımla böyle şeyler yaşamadım.Çünkü nasıl annene sıkıntı olduysa benim de ailemle olabilir.ben gibi ilgisiz olabilirim de senin işin gibi stabil değil,ben mi suçlu oldum şimdi..Benim için bitti n zaten,bukadar yanyana yapmadan dolayısı bitirmeden ne yazar..İnsanın senin gibi arkadaşı olacağına hiç olmasın..
ayrilmaniay yok bana etmediği laf kalmadı ne düşmanmışsın sen değmezmişsin dostluğuma bla bla delirdim sinirden ne yapmamı tavsiye edersniz?
amin acıyoru zaten sevgilisine de.Çok ilginç ya, bildiğin kıskançlık gibi... sanki telefonu açmadığn zaman birşeyler karıştırıyosun sanıyor gibi.:)) yani sevgilin olsa anca bu kdr yapardı sanırım, bu arkadaşın sevgilisi varsa Allah sabır versin ya.
amin acıyoru zaten sevgilisine de.
sonbahar bu laflardan sonra sana bir daha kkdan arkadas cikmaz.amin acıyoru zaten sevgilisine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?