Allah rızası için akıl verin

yahu diyorum ki niye rahatsızsın ?

nesini gördün ?

kıza ne diycen ya senden çok rahatsızım çünkü sen çok rahatsın her an herşey olabilir o yuzden kocamada ambargo koydum mu diyeceksin?

ben senın hakkında hüsnüzan ettim kardeş mi diyeceksin?

ne diyebilirsin ki o kız senı ıkı dakıkada sıler sen bana ne muamelesi yapıyorsun dıye

iki saattır ne yaptı bu kızda rahatsız oldun dişe dokunur bişeyini mi gördün diyorum es geçiyorsun

ne yaptı bu kız?

Ben anlayamıyorum; birini korkutmakla o kişinin yalan söyleyebilme lüksümü gelişiyor ?
Bir ERKEK ne olursa olsun dürüst olmalı. Eğer kendinden eminse istediği kadar korksun açıkça söyler.
Kadın iki üç konuşur susar ama kandırıldığında asla içinden çıkmaz.
..
Kuzenininde ''kıskanıyor musun '' diye sorması çok uslupsuz.
İnsan adabını bilmeli konuşurken.
..
Elbetteki kıskanabilen bayanların-erkeklerin kıskançlık krizleri tutabilir, bu çok normaldir.
Bu normallik içinde birçok anormal düşünce olabilir.
Böylesi durumlarda çiftlerden bir diğeri o kişiyi sakinleştirmeli, güven vermelidir.

Yani konu sahibi ikisinide toz kondurmuyor.
Önce kuzenin rahat olduğunu ama aralarında bir elektriklenme olmadığını söylüyor.
Belki de kızın cidden ilgisi var dediğiniz gibi bilerek düşürdü ?
Konu sahibinin bulacağını düşünmedi ama konu sahibinin eşini arayacaktı.
Belleği unutmuşum buluşalım ihtiyacım var almam gerek diyecekti.
Herşey muğlak olduğu için garip garip yorumlar yapıyoruz.

Ne söyleyecek eşin anlamadım ben ?

Neden bunu eşinden sakladığını ?
Kuzenine öyle söyleyerek onu mahçup ettiğinin farkında olup olmadığını ?

Ne kadar korkutmuşsa korkutsun ne olursa olsun eşler dürüst olmalı bunun farkında olup olmadığını ?

Ama konu sahibinin derdi neden arabaya aldı'ysa o zaman alacağı cevapta yine yalan olur, sormasıda yanlış olur.

hah mesela böyle fitne fücur mu yani?

fitne miii? :18: fücur muuu?? :18:

bak bunlar benim ilk sayfalardaki mesajlarım. herkes gibi ben de gereksiz yere gerginlik yaptığını söyledim ama konu sahibi bizi dinlemediği için konu sayfalar sürdü.

herhalde kafasında buna yakın bi senaryo var diye düşündüm ben de

ya hem burda haksızsın diyorsunuz inanıyorum buna alıştırmaya çalışıyorum kendimi haksız olduğuma sonra da ikisine de toz kondurmuyorsun diyorsunuz

ne yapayım ben

hayır yine çıkışırsam yine söylemez böyle bişeyi onu diyorum

Anladım benden yine bilmem gereken şeyleri saklar diyorsun.
Ya arkadaşım ben sana dürüstçe söyleyeyim mi?
Sen takıntılı bir tipsen normalde de adam hayatı boyunca birşeyleri saklayacaktır.
Yok öyle biri değilim ilk defa benden birşey gizledi diyorsan gerçekten üstüne düşün bu olayın.
Ama bendeki imajın takıntılı bir tip olduğun iki kelime yazdım mesela seninle dalga geçtiğimi düşündün.
Negatife daha yakınsın yani galiba hani hayatta..
Tabii ben atıp tutuyorum buradan sen kendini tanırsın.
ona göre yorumla bu mevzuyu.

beni en çok üzen ne olurdu biliyor musun senin yerinde olsam
kocan demiş ya söyleme diye sevgiseline işte o benim çıldırdığım nokta olurdu.
kocamla kuzenim arasında bana karşı gizlenecek bir sır ve belki bu noktaya gelmesine sebep benim.
ben buna çok kızardım.

kız sana demedim ben

flaşı bilerek düşürmüş olabilir mi dedin ya

onu dedim kuzeni yanii seni değil

aynen katılıyorum...

ya hem burda haksızsın diyorsunuz inanıyorum buna alıştırmaya çalışıyorum kendimi haksız olduğuma sonra da ikisine de toz kondurmuyorsun diyorsunuz

ne yapayım ben

Haklısın beyin fırtınamızdan sende zarar gördün :)
Ben her yönden bakmaya çalıştım.
Sen de kuzene inatla rahat falan dediğin için yeni teoriler ürettim :)
Haklıdır belki sevgiseli paranoyak değildir dedim en bileyim ya,sapıttım bende

bu mesajiniz her seyi acikliyor. evet teyzeyi almasina kizmadiniz. cunku teyze yasli ve size gore tehlikeli degil.
evet kuzeni almasina kizdiniz cunku kuzen rahat, rahatligindan rahatsiz oluyorsunuz daha dogrusu ne kadar acikca yazmasaniz da kiskandiginiz icin rahatsiz oluyorsunuz. cunku gozunuzde kardes gibi sevdiginiz kuzen rahat oldugu icin potansiyel tehlike.
ve sonuc... esinize daha once kardes gibi sevdiginiz kuzenin rahatligindan rahatsiz oldugunuzdan bahsettiginiz icin esiniz, kafanizda senaryolar yazmayin diye size anlatmadi.
niye teyzeyi alinca sevaba girdi diye seviniyorsunuz da kuzeni alinca kiziyorsunuz. sevaba girmis site adam ramazan ramazan.

yazdiklarinizla kendinizle celisiyorsunuz.

sana bır soru sormak ıstıyorum sevgıselı
esın normalde senden cekındıgı ıcın yalan solermı?yada bırseylerı gızler mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…