Allah rızası için akıl verin

ya hem burda haksızsın diyorsunuz inanıyorum buna alıştırmaya çalışıyorum kendimi haksız olduğuma sonra da ikisine de toz kondurmuyorsun diyorsunuz

ne yapayım ben

aslında konuyu şöyle anlatsaydın;

benim bir kuzenim var,fazla rahat biridir ve ben bundan rahatsızım.eşim ben rahatsızlığımı söylediğim halde arabasına almış ve arabaya bindiğini bana duyurmamasını istemiş....................
yazmaya böyle başlasaydın daha farklı yorumlar alırdın ama kardeşim gibi sevdiğim dedikten sonra herşey değişiyor

evet biraz takıntılıyımdır doğru..ama rahatsız olduğum bişey varki ondan yazıyorum,
ve bunu bir kez söyledim eşime, o gerçi hep anladı da..

şimdi dediğin gibi kız benim hakkımda ne düşünecek şiimdi
aramızda gizli saklı bişey olduğunu düşünecek
şimdi siz tanımadığınız için öyle düşünmeniz normal
ben kocam tarafından bakıyorum kızacağımı düşündüğü için söylemedi hak veriyorum
kuzenimin tafaından bakıyorum ayıp oldu kıza
peki benim tafaımdan siz bakın söyleyinm

konuyu böyle anlatsaydı, vah o eşinin haline o zaman

valla sayfalardır senin tarafından bakıyoruz..
yoksa sen kocana mı empati kurduk sandın?

sevgiseli kuzenin nasıl rahat?

daha da cevap vermezsen kıskançsın diycem bitircem mevzuyu kendi kafamda

hani görmezden geldin ya benim soruları mı?

Kızlarrr ben toptan sapıttım, konunun detaylarını anlamak için gecenin bu vaktinde sarfettiğinizi efora ve sabrınıza da hayran kaldım...
:111: :122:

sevgiseli kuzenin nasıl rahat?

daha da cevap vermezsen kıskançsın diycem bitircem mevzuyu kendi kafamda

hani görmezden geldin ya benim soruları mı?

evet benmde merak ediyorum.nasıl davranıyor bu kuzen

acaba esının kulagına karpuz cekırdegı kacırdıgın ıcın onu arabasına almıs olabılırmı?senın hoslanmadıgını bıle bıle almıs arabasına ben bır art nıyet sezdım acıkcası ta en basından berıkuzenınede sana solememesı ıcın tenbıhlemıs felan:44:madem kı bu konuyu actın her yonuyle masaya yatırmak lazım
esın ya cok ıyı nıyetınden aldı kuzenını arabaya sen kızıyosun dıye sakladı yada kuzenın rahatlıgı hosuna gıdıyo

Kıza ayıp olmadı.
Birincisi ''eşime söyleme'' diyen bir adamın arabasına asla binmemeliydi ya da orada karşı çıkmalıydı bu söylemine.
İkincisi eşiniz sizi o kişiye karşı mahçup etmiş ki eşinizle konuşurken bunun üzerinde durmalısınız.
Üstüne yalan söylemiş ki eşiniz böyle bir yalanla kendi karşılaşsaydı nasıl hissederdi acaba ?
''Aman eşime söyleme'' cümlesini siz kursaydınız mesela ?

Ayrıca tekrar söylüyorum kuzeninizin '' yoksa kıskanıyor musun'' demesi tuhaf geldi bana.

aboooo.. iyi kandiller herkese..

arkadaşlar yazdımya kuzenim eşimi çok beğenir karakter olarak,
hatta bana layık bile görmez o derece
sürekli eşimi över, yanaklarını sıkasım geldi çok şeker ya der,
çocuğum ona benzesin der
ama benim yanımda tabi ben öyle biliyorum
bunlar benim rahatsız olduğum sadce bikaç şey

Rahat değil uslupsuz, haddini bilmezmiş.
....
Peki neden kardeş gibiyiz diyorsunuz ?

Kız neden tedirgin olsun ki kuzenin eşinin arabasına binerken?
Onun rahat olduğunu düşünen konu sahibi,yasaklanan ise eşi kızın haberi yok ki mevzulardan
Yani bunun için bir sebebi yoksa neden binmesin ?
Bence konu sahibi hassas biri olarak tanınıyor veya şöyle diyelim konu sahibinin eşi onu böyle lanse etmiş.
Olay da bu kıskanıyor musun demesi de tepkilerden olabilir,arkaya oturdum diye açıklama yapmış ötesi var mı ?
Biraz daha kurcalasa aramızda birşey yok falan diyecek sanırım.
Yani kurcalanıyor mevzu,konu sahibi rahatsız olduğunu ortaya koymuş aslında her ne kadar burada hiç ihtimal vermiyor gibi görünsede.

kuzenim kendi dedi hatta olabilir bana tuhaf gelmiyor
birçok evli arkadaşım beni kocasından kıskanır dedi
o derece rahat

İşte dediğim noktaya geldik; adap bilen kimse '' beni kıskanıyor musun yoksa'' diye rahatça soramaz.

Eşinizle konuşurken kıskandığınızı asla belli etmeyin olur mu ?
Hep size yapılan saygısızlık üzerinde durun ve empati kurmasını isteyin.

yazdınmı 2sattır burda kerpetenle laf alıyoz agzından yahu bu kız hayran galıba esıne varya sevgıselı acayıpsın en basta soylemen gerekenı en son soledın:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…