- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
ya hem burda haksızsın diyorsunuz inanıyorum buna alıştırmaya çalışıyorum kendimi haksız olduğuma sonra da ikisine de toz kondurmuyorsun diyorsunuz
ne yapayım ben
evet biraz takıntılıyımdır doğru..ama rahatsız olduğum bişey varki ondan yazıyorum,Anladım benden yine bilmem gereken şeyleri saklar diyorsun.
Ya arkadaşım ben sana dürüstçe söyleyeyim mi?
Sen takıntılı bir tipsen normalde de adam hayatı boyunca birşeyleri saklayacaktır.
Yok öyle biri değilim ilk defa benden birşey gizledi diyorsan gerçekten üstüne düşün bu olayın.
Ama bendeki imajın takıntılı bir tip olduğun iki kelime yazdım mesela seninle dalga geçtiğimi düşündün.
Negatife daha yakınsın yani galiba hani hayatta..
Tabii ben atıp tutuyorum buradan sen kendini tanırsın.
ona göre yorumla bu mevzuyu.
beni en çok üzen ne olurdu biliyor musun senin yerinde olsam
kocan demiş ya söyleme diye sevgiseline işte o benim çıldırdığım nokta olurdu.
kocamla kuzenim arasında bana karşı gizlenecek bir sır ve belki bu noktaya gelmesine sebep benim.
ben buna çok kızardım.
ben hala kızın rahatlığını merak ediyorum...
aslında konuyu şöyle anlatsaydın;
benim bir kuzenim var,fazla rahat biridir ve ben bundan rahatsızım.eşim ben rahatsızlığımı söylediğim halde arabasına almış ve arabaya bindiğini bana duyurmamasını istemiş....................
yazmaya böyle başlasaydın daha farklı yorumlar alırdın ama kardeşim gibi sevdiğim dedikten sonra herşey değişiyor
evet biraz takıntılıyımdır doğru..ama rahatsız olduğum bişey varki ondan yazıyorum,
ve bunu bir kez söyledim eşime, o gerçi hep anladı da..
şimdi dediğin gibi kız benim hakkımda ne düşünecek şiimdi
aramızda gizli saklı bişey olduğunu düşünecek
şimdi siz tanımadığınız için öyle düşünmeniz normal
ben kocam tarafından bakıyorum kızacağımı düşündüğü için söylemedi hak veriyorum
kuzenimin tafaından bakıyorum ayıp oldu kıza
peki benim tafaımdan siz bakın söyleyinm
sevgiseli kuzenin nasıl rahat?
daha da cevap vermezsen kıskançsın diycem bitircem mevzuyu kendi kafamda
hani görmezden geldin ya benim soruları mı?
acaba esının kulagına karpuz cekırdegı kacırdıgın ıcın onu arabasına almıs olabılırmı?senın hoslanmadıgını bıle bıle almıs arabasına ben bır art nıyet sezdım acıkcası ta en basından berıkuzenınede sana solememesı ıcın tenbıhlemıs felan:44:madem kı bu konuyu actın her yonuyle masaya yatırmak lazım
esın ya cok ıyı nıyetınden aldı kuzenını arabaya sen kızıyosun dıye sakladı yada kuzenın rahatlıgı hosuna gıdıyo
Kıza ayıp olmadı.
Birincisi ''eşime söyleme'' diyen bir adamın arabasına asla binmemeliydi ya da orada karşı çıkmalıydı bu söylemine.
İkincisi eşiniz sizi o kişiye karşı mahçup etmiş ki eşinizle konuşurken bunun üzerinde durmalısınız.
Üstüne yalan söylemiş ki eşiniz böyle bir yalanla kendi karşılaşsaydı nasıl hissederdi acaba ?
''Aman eşime söyleme'' cümlesini siz kursaydınız mesela ?
Ayrıca tekrar söylüyorum kuzeninizin '' yoksa kıskanıyor musun'' demesi tuhaf geldi bana.
arkadaşlar yazdımya kuzenim eşimi çok beğenir karakter olarak,
hatta bana layık bile görmez o derece
sürekli eşimi över, yanaklarını sıkasım geldi çok şeker ya der,
çocuğum ona benzesin der
ama benim yanımda tabi ben öyle biliyorum
bunlar benim rahatsız olduğum sadce bikaç şey
Kıza ayıp olmadı.
Birincisi ''eşime söyleme'' diyen bir adamın arabasına asla binmemeliydi ya da orada karşı çıkmalıydı bu söylemine.
İkincisi eşiniz sizi o kişiye karşı mahçup etmiş ki eşinizle konuşurken bunun üzerinde durmalısınız.
Üstüne yalan söylemiş ki eşiniz böyle bir yalanla kendi karşılaşsaydı nasıl hissederdi acaba ?
''Aman eşime söyleme'' cümlesini siz kursaydınız mesela ?
Ayrıca tekrar söylüyorum kuzeninizin '' yoksa kıskanıyor musun'' demesi tuhaf geldi bana.
kuzenim kendi dedi hatta olabilir bana tuhaf gelmiyor
birçok evli arkadaşım beni kocasından kıskanır dedi
o derece rahat
kuzenim kendi dedi hatta olabilir bana tuhaf gelmiyor
birçok evli arkadaşım beni kocasından kıskanır dedi
o derece rahat
arkadaşlar yazdımya kuzenim eşimi çok beğenir karakter olarak,
hatta bana layık bile görmez o derece
sürekli eşimi över, yanaklarını sıkasım geldi çok şeker ya der,
çocuğum ona benzesin der
ama benim yanımda tabi ben öyle biliyorum
bunlar benim rahatsız olduğum sadce bikaç şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?