Allah rızası için akıl verin

Arkaya oturdum demesinde bile ima var. ''Beni kıskanıyor musun'' demesi keza öyle.

Tedirgin olmalı çünkü eşi çok gereksiz bir cümle kurmuş. '' Bu gizli kalacaksa binmiyorum'' demesi çok mu zor ?
Eşinin-erkeğin yaptığının yanlış olduğunu o an ona ancak böyle belli edebilirdi.

Sonra yaptığı açıklamaların hiçbir önemi yok, kışkırtmak ister gibi ve uzaktan kıskançlığına güler gibi.

yalnız kalmalarını o yüzden istemedim yani kızardım o yüzden,
eşim bilmiyor onun o laflarını, o zaman anlardı neden istemediğimi,
basit kıskançlık zannetti

yani kuzen amacına ulaşmış
konu sahibi de artık kardeş gibi seviyorum martavalını okumasın,eşine de güzelce neden rahatsız olduğunu anlatsın

valla şimdi de benim uyklum geldi..
sana güvrndik kardeşim gibi deyince ne bilim.
şunu diyim ben o kıza kardeşim falan deme..
hayatından da çıkar.
rahat değil yollu gibi.
iyi geceler size

benım yakın arkadasımın esı bıraz yakısıklıca ALLAH onu arkadasıma bagıslasın.arkadasımın kuzenı ve bır arkadası esıne karsı ılgı duyuyolar,barız bellı bır sekılde hemde
hatta bırgun dugundeyız 2sı bırden dugunu bırakıp esının yolunu gozledıler kapılarda bızzat sayıt olduk,cocuk geldı arkadasımla dans ettıler dıye ıkısı bırlık oldu kıskanlıklarından arkadasımı hungur hungur aglattılardusunun kımı kımden kıskanıyolarzaman kotu

Peki benim anlamadığım şu kuzenle diyalogun.
Kuzen sana durumu anlattı ,sen de o ne biçim lafmış niye seni arabaya aldığını gizliyormuş ?
Ne var ki bunda abi kardeşsiniz siz demedin mi?
Sen bunu sormadın mı eniştene demedin mi?

Erkeklere hedef belirlemek çok tehlikeli ya.
Kadınların yaptığı büyük bir hata.
x'den uzak dur dedikçe yanaşıyorlar ,ne garip.

yok söylemedi teyzenler düşürmüştür dedi arabaya biniyorlarya, kuzenimin bana söylediğini bilmiyor
kuzenim tembih etti sakın söyleme eşine ben ortada kalırım dedi

Allah Allah niye ortada kalıyor kuzenin ya sanki arabada başka birşey yapmışlar ne var bunda?
Uluorta yolculuk yapmışlar hepitopu kaç km ?
Vallahi benim de kafam karıştı artık.

dedim demezmiyim hiç..deşmek istemedim dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…