Allah rızası için akıl verin

Allah Allah niye ortada kalıyor kuzenin ya sanki arabada başka birşey yapmışlar ne var bunda?
Uluorta yolculuk yapmışlar hepitopu kaç km ?
Vallahi benim de kafam karıştı artık.

1senin dediği gibi kuzen resmen açık yaraya çomak sokmuş

hatta iftara gittiğimiz gün eşim telsizini orda unutmuş!! ara sor bakalım orda mı kalmış dedi eşim. kuzen de b urda dedi. yalnız yaşıyor bu arada. ailesi başka evde.
eşim gitti aldı geldi 10 dk.,bu bile aklıma takılmaya başladım planlı bişeymi diye

Son düzenleme:
utandım onları buraya yazmaya, yakıştıramadımki

ya nıye utanıyorsunkı kuzenının davranıslarını onaylamıyorum sınırlenmekte haklısın arkadaslarım eslerını kıskanırlar dıyo sana senınde onu kıskanmanı ıstıyo nıye cunku esınde gozu var kendını cok guzel sanıyor aslında sana o sozlerı solerken sana msj veıyor arkadaslarım benden cekınır cunku ben cok guzelım butun erkekler bana hayran kocalarını ayartırım dıye korkuyolar demek ıstıyor,az evvel bır arkadas kuzen bılerek dusurmus olabılırmı demıs flas bellegı ben sımdı emın oldum bu kız bılerek dusurmustur.tabı ız bırakması gerek esıde soleme demıs senın nerden haberın olucak yoksa?allahım sabah olmak uzre paronayaklasmaya mı basladık yoksa

Arkadaşım valla sen konuyu açtığında ayılıp bayılıyordun ya
Ben bayılacağım şimdi en önemli şeyleri en son söylüyorsun ya
O kadar kızdım ki ,sana değil ama...
Cidden can sıkıcı.

valla kur'an okuyordum önüme geldi allah gösterdi
ne yani şiödi bunların arasında bişey varmıdır
kız üç kişiyle birden görüşüyor zaten evlenmek için içlerinden seçecekmiş

canım sımdı sen once bır sakın ol ALLAH kabul etsın...
sen akıllı davran bence sınırlı davranırsan hıcbırsey elde edemezsın

Ben şahsen vardır veya yoktur diyemem.
Ama eşini tanıyorsan bir yanlışını görmediysen hep olumlu yönden bakman taraftarıyım.

Üç kişi mi ?
Arabası olanı seçsin söylede,çok ihtiyacın oluyor arabaya onu seç de !

bak şimdi aklıma ne geldi.bu kuzen gerçekten bu arabaya bindimi acaba:26:

ne yapacağım oahelde, kız başka şehirde öğretmen, yaz tatili için burda şuan, iki evleri var, o tek kalıyor, iftara gittiğimizde ailesi de vardı, dönüşte biz ailesini eve bıraktık, o evde kaldı telsiz mevzusu oldu sonra..ne yapayım şimdi

haklısın en basta solemesı gerekenlerı sımdı soluyor en basta soleseydın ınsanlar sana sımdıye kadar kımbılır nasıl yardımcı olucaktı

ya çok sıkıntılarla büyüdüm, babamı görmedim, iki yaşımda kaybettim, annem 19 yaşında kucağında çocukla dul kadı, itilip kakıldık,
bu durumlar ve daha fazlası hepsini kuzen biliyor
bana şer....lik yapmaz diye düşündüm hep

sessız sakın ıncelemeye al mutlaka ama mutlaka patlak verıcektır olay
aralarında bısey yoktur belkıde sakın ol bence
varsada ortaya cıkıcak

pes iki dakkada ne senaryolar yazıldı şurda kadının aklına neden bu derece giriyorsunuz var bunda bi iş falan diye ne çabuk da karar verdiniz öyle neyse konu sahibi bayan şunu söylemeliyim bu duruma en iyi hakim olan sizsiniz burda yazılanlardan ziyade siz kocanıza bakın onu tanıyan sizsiniz nerde ne kadar vakit geçiriyor sizinle arası nasıl siz biliyorsunuz o yüzden bence kararı kendinziz verin ve uzaktan yazılanları okuyun ama tamamen ciddiye almayın bir de sağlığınızı bozmayın belki de yarın öbür gün ne diye kendimi bu derece üzdüm diyeceksiniz çok sıkmayın canınızı sizin zamana ihtiyacınız var

ınsallah yapmamıstır canım,ama kımseyı kendın gıbı ıyı nıyetlı bılme ınsan hayal kırıklıgına ugruyor sonra

Defolup gidiyormuş işte ne kaldı ki şurada eylül de açılıyor okul 15 gün önce gitse bayramdan sonra gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…