- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
byy mı yazdı çıklama bile yapmadan vermeyebilirdi ama açıklama yapabilirdi..bu çocuktan hayır çıkmaz bence..sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
Sizin hakkiniz degil tabi ki adi ustunde sifre ikinci kisilerle paylasilmasi dogru degil.
Peki siz ne niyetle istediniz?
nasil böyle bir hakkiniz olabilir anlamadim
size neden sifresini versin
özeli o
yalvaracak değilsin herhalde..isediğin için haklı değilsin ama o çabuk vazgeçmiş senden..çok kötüyüm . kendimi suçladım .fakat daha sonra haklı olduğuma karar verdim 2 yıl oldu . çok alıştım şu anda çok acı çekiyorum .
niye hakkin oldugunu dusunuyosun ki? sifreler kisilere ozeldir..sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
bende istemesini tasvip etmiyorum ama hiç aıklama yapmadan byy yazılırmıki?
Sevgililrin birbirinden şifrelerini istemeleri moda oldu.
Ne gereği var o onun özeli istese zaten sana söyletmez verir. Şifreyi istedin diye tavır yapmasıda çok tuhaf insan en azından yok veremem der.
Şifre istemek nereden hakkın oluyor ki? Bişeyler öğrenirsin diye o bırakmış. Belki temizleyince geri döner. O zaman anlarsın niyetini.
Sevgilinizin ayrılması, bye yazması vs konuları ayrıca tartışılır tabii ama şifre istemek gibi bir hakkınız yok. Niye olsun, sevgilisiniz diye birbirinizin her alanında hak iddia edemezsiniz ki.
Ben kız arkadaşlarımla dertleşiyorum mesela, sevgilimin girip okumasını istemem, ne münasebet. Kendime ait özelim, alanım da olacak pek tabii.
2 yıldır birliktesiniz facebook şifresini istedin diye byyyy diyip direk çekip gitti miyazıklar olsun ona pislikkkk onun yüzünden kaybettiğin 2 yılına yazık günah boşver dert etme geçer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?