Allah Rızası İçin Akıl Verin

Bizim gençliğimizde bu durumlar olmadığı için heralde bende eşim dahi olsa şifre isteyemezdim diye düşünüyorum ama bir neden ile benden istese de saklamazdım heralde

Şifre istemek nereden hakkın oluyor ki? Bişeyler öğrenirsin diye o bırakmış. Belki temizleyince geri döner. O zaman anlarsın niyetini.

Sizin hakkiniz degil tabi ki adi ustunde sifre ikinci kisilerle paylasilmasi dogru degil.
Peki siz ne niyetle istediniz?

byy mı yazdı çıklama bile yapmadan vermeyebilirdi ama açıklama yapabilirdi..bu çocuktan hayır çıkmaz bence..

çok kötüyüm . kendimi suçladım .fakat daha sonra haklı olduğuma karar verdim 2 yıl oldu . çok alıştım şu anda çok acı çekiyorum .
yalvaracak değilsin herhalde..isediğin için haklı değilsin ama o çabuk vazgeçmiş senden..

niye hakkin oldugunu dusunuyosun ki? sifreler kisilere ozeldir..

Sevgilinizin ayrılması, bye yazması vs konuları ayrıca tartışılır tabii ama şifre istemek gibi bir hakkınız yok. Niye olsun, sevgilisiniz diye birbirinizin her alanında hak iddia edemezsiniz ki.
Ben kız arkadaşlarımla dertleşiyorum mesela, sevgilimin girip okumasını istemem, ne münasebet. Kendime ait özelim, alanım da olacak pek tabii.

Sevgililrin birbirinden şifrelerini istemeleri moda oldu.
Ne gereği var o onun özeli istese zaten sana söyletmez verir. Şifreyi istedin diye tavır yapmasıda çok tuhaf insan en azından yok veremem der.

Sevgililrin birbirinden şifrelerini istemeleri moda oldu.
Ne gereği var o onun özeli istese zaten sana söyletmez verir. Şifreyi istedin diye tavır yapmasıda çok tuhaf insan en azından yok veremem der.

vermiyorum byy dedi sadece .

Şifre istemek nereden hakkın oluyor ki? Bişeyler öğrenirsin diye o bırakmış. Belki temizleyince geri döner. O zaman anlarsın niyetini.

haklısın . bazen veriyordu şifresini bu kez vermedi . sanırım konuştuğu başka biri vardı

2 yıldır birliktesiniz facebook şifresini istedin diye byyyy diyip direk çekip gitti mi yazıklar olsun ona pislikkkk onun yüzünden kaybettiğin 2 yılına yazık günah boşver dert etme geçer canım

neden belirtebilirdi ama .

2 yıldır birliktesiniz facebook şifresini istedin diye byyyy diyip direk çekip gitti mi yazıklar olsun ona pislikkkk onun yüzünden kaybettiğin 2 yılına yazık günah boşver dert etme geçer canım

teşekkür ederim. inşallah geçer . tek duam var pişman olu dönmesi . daha sonra aynı cevabı ona vermek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…