Hayirli cumalar Canim ben 3.gunde gordum oyle dusunme insallah Rabbim sanada gostericekHerkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Ne durumdasınız zikirler ne alemde benim yaklaşık 4. Günüm ne zaman dua etsem bana terapi gibi geliyo içimi hoş hissediyorum ve yine öyleyim çok şükür
Rabbimi zikretmek çok güzel bi duygu
Ama ben de hala bi işaret olmadı yani işaret derken nefsimizin ruyada bize bildirilmesi gibi acaba diyorum çok mu kötü bi nefsim var
Siz kaçıncı gününde gördünüz
İnşallah canım :) hayırlısıyla bende görürüm ne güzel 3. Gununde görmüşsünHayirli cumalar Canim ben 3.gunde gordum oyle dusunme insallah Rabbim sanada gostericek
Nefsimi koreltmem nefsimi gormem Allahin varligini inkar ettigim anlamina mi yada bilmek istemediğim anlmina mi geliyorNeden bi isaret gorme ihtiyaci icine giriyorsunuz Allah in varligi ni bilmek yetmiyormu
Tamamiyle yanlis anliyorsunuzNefsimi koreltmem nefsimi gormem Allahin varligini inkar ettigim anlamina mi yada bilmek istemediğim anlmina mi geliyor
Bu topige burda ki düşüncelere neden bu kadar eleştirel yaklaşıyorsunuz bende bunu anlamiyorum hadi diğer konularda tirnakti muhurdu o herkes de var bilmek istiyorum gerçekten böyle bisey var mi merakından soruyorum dediniz
Ama artık pek inandırıcı gelmiyo tutumlariniz
Artık her neyse beni de icimide rabbim bilir burdakilerde öyle sizin olayi nasıl yordugunuz size kalmış
Selametle...
Tamamiyle yanlis anliyorsunuz
Tamam artik yazmiyorum ama benim cevap alamadigim seyleri bide siz sorun 1-uveysiler le bu zikrin ne alakasi varcanım sende öyle bir yazıyorsun ki yorumların buram buram gerginlik kokuyor ve herşeye negatifsin hissediyoruz rabia hanım bildiklerini paylaşıyor yapan yapar yapmayan yapmaz önce rabia hanımdan başladın şimdi uygulayanlara yorum yapıyosun anlam veremiyorum
Hangilerinin? Neyse gorusuruz aksamSorulan sorularla ilgili akşam açıklama yapcam.bazılarının cevabı verilmişti. görüşmek üzere...
soruların hepsi doğru ve mantıklı sorma şeklin ters gibi geliyor canım ,Tamam artik yazmiyorum ama benim cevap alamadigim seyleri bide siz sorun 1-uveysiler le bu zikrin ne alakasi var
2-ilk ne zaman duyulmus ve hangi kaynaklarda yazili uveysi zikri diye
3-yalniz Allah in bilecegini birseyi Adn cennetine gidecegiz diye yorum yapiyor bunu nereden biliyor .
4- ilk ne zaman ve kimin sayesinde baslamis
5-Allah c.c kullari arasinda ayrim yapmazken bu zikiri yapankarden digerlerini nasil ayri tutabiliyor
6-ilk basta bu zikri yapanlar digerlerini biraksin derken beden tepki yoplayinca bu soylemini birakti
7-beni ve diger dua toplulugunda ki Allahla insankarin arasina girmekle umut vermekle ve kandirmakka suclarken bu yaptigini ne
8-sayilara ve zamana bagli kalmayon derken bu sayi ve zaman neden jrndi onerdigi dua da da var
9-bu dua yi yaparsaniz gibi insanlara umut verme cabasi neden
10-defalarca sormama ragmen muharrem hoca ve yasar hoca kimdir yerleri nerede dir bu toplulugun adi nedir
Ben Allahi ve zikirleri ni yapnayin demiyorumm
Tsbiki bu duayi okuyun ama su olacak bu olacak biz boyle olacagiz vs. Ye girmeyin selametle kalin ki ben zaten La ilahe illalah estagfirullah diye zikreden biriyim
Malesef yapim boyle kasti olarak yapmiyorum evet bi kac gundur hem ozelde hem burada defalarca sordum ilk duydugumdan beri soruyorum ama rabia hanim aninda ve takir takir cevap vermek yerine ya erteliyor yada baska yerlere goturuyor yada topikten isim var diye cikiyor sordugum sorular a aninda cevap verebilecek ozellikte bi hanimsoruların hepsi doğru ve mantıklı sorma şeklin ters gibi geliyor canım ,
Malesef yapim boyle kasti olarak yapmiyorum evet bi kac gundur hem ozelde hem burada defalarca sordum ilk duydugumdan beri soruyorum ama rabia hanim aninda ve takir takir cevap vermek yerine ya erteliyor yada baska yerlere goturuyor yada topikten isim var diye cikiyor sordugum sorular a aninda cevap verebilecek ozellikte bi hanim
Kusura bakma kuzum rabia hanima bu sorulari gunletdir soruyorumhayat kkdan ibaret değil işi çıkmış olamazmı hep bi art niyet arıyorsunuz
bnde merakla beklıyorum cevaplarıınıTamam artik yazmiyorum ama benim cevap alamadigim seyleri bide siz sorun 1-uveysiler le bu zikrin ne alakasi var
2-ilk ne zaman duyulmus ve hangi kaynaklarda yazili uveysi zikri diye
3-yalniz Allah in bilecegini birseyi Adn cennetine gidecegiz diye yorum yapiyor bunu nereden biliyor .
4- ilk ne zaman ve kimin sayesinde baslamis
5-Allah c.c kullari arasinda ayrim yapmazken bu zikiri yapankarden digerlerini nasil ayri tutabiliyor
6-ilk basta bu zikri yapanlar digerlerini biraksin derken beden tepki yoplayinca bu soylemini birakti
7-beni ve diger dua toplulugunda ki Allahla insankarin arasina girmekle umut vermekle ve kandirmakka suclarken bu yaptigini ne
8-sayilara ve zamana bagli kalmayon derken bu sayi ve zaman neden jrndi onerdigi dua da da var
9-bu dua yi yaparsaniz gibi insanlara umut verme cabasi neden
10-defalarca sormama ragmen muharrem hoca ve yasar hoca kimdir yerleri nerede dir bu toplulugun adi nedir
Ben Allahi ve zikirleri ni yapnayin demiyorumm
Tsbiki bu duayi okuyun ama su olacak bu olacak biz boyle olacagiz vs. Ye girmeyin selametle kalin ki ben zaten La ilahe illalah estagfirullah diye zikreden biriyim
sen ne gördün cnımHayirli cumalar Canim ben 3.gunde gordum oyle dusunme insallah Rabbim sanada gostericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?