Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

Malesef yapim boyle kasti olarak yapmiyorum evet bi kac gundur hem ozelde hem burada defalarca sordum ilk duydugumdan beri soruyorum ama rabia hanim aninda ve takir takir cevap vermek yerine ya erteliyor yada baska yerlere goturuyor yada topikten isim var diye cikiyor sordugum sorular a aninda cevap verebilecek ozellikte bi hanim
-----
Sanki sorulara cevap vermemek için kaçıyorum gibi mesaj yazmış.Ben evli çocuk sahibi bir bayanım. Evime eşime çocuğuma karşı sorumluluıklarım var. Alo diyanet hattı gibi 7/24 bilgisayar başında bekleyemem. Hiçbirimiz yapamayız.Fırsat buldukça bakabiliyorum.

Ben Rabia olarak hiçbir tarikat ya da cemaatin tanıtımını,onların hocalarından alıntıları kopyalayıp burada paylaşmadım. Ama bu hanımefendi bunu yaptı. Hem de bu sitenin kurallarına aykırı olduğu halde.
Ben rabia olarak yaşamadığımız, emin olmadığımız bir konuda sizlere bunu yapın edin demedim. Liste yapıp üyeleri takip etmedim. Şu saatlerde olacak diye diretmedim.Bu duaları yaparsan eşinle aran düzelir ya da çocuğun olur demedim. Konu açmadım. ama o yaptı.
Ben sadece tevhid okumayı öğrettim. Yaşadıklarımızı ve sizlerin neler yaşayacağını paylaştım. Reklam yapmadım. Bununla ilgili önceki sayfaları incelerseniz haklı olduğumu görürsünüz.

Bakın Kuranı Kerimde Rabbimiz ne diyor:
Araf suresinde:
146 - Yeryüzünde haksız yere büyüklük taslayanları, âyetlerimizi anlamaktan uzak tutacağım. Onlar ki, bütün âyetlerimizi görseler de onlara iman etmezler. Doğru yolu görseler de o yolu tutup gitmezler. Eğer sapıklık yolunu görürlerse tutar onu izlerler. Çünkü onlar âyetlerimizi inkâr etmeyi âdet edinmişler ve onlardan hep gafil olagelmişlerdir.

147 - Âyetlerimizi ve ahiretteki karşılaşmayı inkâr edenlerin amelleri hepten boşa gitmiştir. Çekecekleri ceza kendi yaptıklarından başkası mı olacaktır?

Yani bu tevhid okumaya,salavata çeşitli bahanelerle saldıranlar,kusur arayanlar,kendilerini kibirlerinden dolayı haklı görenler için Allah böyle diyor. Ben demiyorum. Rabbimiz diyor.

Gn
ben de cubbeli ahmet hocadan hazetmem ben ayetel kursi oldugu icin o duayi baslattim kimseyi okuyacaksiniz diye azarlamadim kimseye okuyun su su olacak sunlarla karsilacaksiniz da demedim beni neyle itham ettiginize dikkat edin eger sizde benim gibi arkadslar bi dua buldum gelin beraber okuyalim deseydiniz boyle sorulara gerek kalmayacakti

Buyukluk taslayan ben mi yoksa sen misin

Internetten arastiriyorum kac gundur fetva hatti ni da aradim ama bu zikirle veysel karani nin bi baglantisi olmadigi Allah in diledigi kisiye isaret ve kerametler verdigi Adn ve kevser cennetine gidecekleri yalniz Allah in bilecegini zikir dua vs. Su olacak su keramet olacak bu muhur olacak vs diye degil once Allah rizasi icin okumak gerektigini dualarim kabul olrsa sukuretmemiz olmazsa sukut a burunup razi olmamiz gerektigini soylediler mevlana nin orada oturuyorum cami imaminada sordum ayni seyi soyledi

1. arkadslar bu gece 4 kiş okuyacagız bi kişi 79 diger 3 kişi ise 78 okuyacak toplamda 313 oluyor (MAZARETLİLERİN SAYISI PAY EDİLMİŞTİR) 23:00 DEN SONRA 06:00 A KADAR VAKTİNİZ VAR
    erken okuya biliyormuyuz gün içerisinde yoksa 23 demi başlıyoruz

smileyy, Pazartesi 11:22K.İ.B.Favorilere Ekle
    #1281Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

Pazartesi 11:26
    Konu Sahibi : _haymeana_

2. _haymeana_YATSIN YANIMA!SARILMASIN DÖNSÜN UYUSUN ...Üye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    4.804
    Ödül Puanları:
    88

erken okuya biliyormuyuz gün içerisinde yoksa 23 demi başlıyoruz
    gülüm sayfalara yada ilk sayfaya hiç bakmadın mı ? bu duanın yapılış şekli ve usulü boyle öyle olmasaydı biz niye kendimizi sıkalım ki saat 23 den sonra okuyacagız 06 a kadar 06 dan sonra da okuma yapılmayacak

Bende sizin bana yazdikkarinizi mi paylasayim istiyorsunuz neden bel alti vurma gerekegi duydunuz gerekirse digerlerinden cimbizlayin ve ustume gelin beni hic kimse bilmezse Allah biliyor

Ben asabi bi yapiya sahibim ve bunu hic saklamadim ben oldugum gibiyim icimdeki neyse onu soylerim

Sana inanmiyorum kelime i tevhidi kullanip insanlari kandiriyorsun

Kelimr tevhidi okuyun dua edin Allah in kelami sonucta ben buna karsi degilim olmam beni ve butun konularimi arastirin nerde hangi hocayi ovmusum bu dua yi okuyun adn cenbetine gidecejsiniz su su seyler olaxsk demisim

Rabia hanimin da benim dua na yazdiklarini ilk konusu nu sonraki mesajlarini soylemlerini okuyun kimseye koru korune baglanmayin uveysi lik evliyalik da oyle bi dua okuyup uveysilere karisayim la olmaz Allah istedigine nasip eder Allah kime neyi vermek isterse verir ve alir iste sozde bu! Zikir i yapmis da biri uykusunda manevi olarak bademcik ameliyati olmusta bademcikler i alinmista vs gozunuzu acin kizlar Hastalikkar Allah in insanlara bazen hediye bazen sinav icin verdigi seylerdir tipki sikintilar gibi biz aciz bazen umutsuzluk ddnize duseroz ama onemli olan Allah in hep bizimle oldugunu bilmektir

Benim adem seneri ovdugum bu duayi yapanlarla bu duayi yapmayanlar ayridir demedim su su kerametler goreceksiniz demedim digerlerini birakin demedim kimseye bunu okuyun demedim neden okadar mesaj oconde o arkadsa yazdigim mesaji aldiniz ayrica o arkadsin gonlunu de almistim sizin amacinizi ben anladim

[QUO basTE="Rabia2015, post: 43554947, member: 716494"]Konu başlığı ilgimi çekti.Her türlü hacetimiz için beraber okuyalım yazmışsın.İnsanlar arayış içinde.Sorunlarına dertlerine çare arıyorlar.Siz de bende onlar da Allah'a inanmışız. Elbette kime yönelcez.Allaha.[/e]

Konu başlığıma benzer bi cok konu var neden benim konum[/QUOTE]

Zorlamiyorum
Evet bu kadar konu ve benzer baslik varken ne diye bu konu gerçekten merak ettim ki baya rağbet var dedigin de hepi topu 6 kisi benden başka yanlış anladım hatta kırıldım ve sinirlendim

Sizi üzdüysem özür dilerim.İçimde bir kötülük yok.iyi niyetli olduğunuza inanıyorum.İstediğiniz gibi yapabilirsiniz elbette. Hakkınız helal ediniz.

Bu konu dışında ki diger konularda da eleştiri yaptınız mı merak ediyorum yoksa bu konuya mi odaklandiniz

siz eleştirdiniz bende kendimi savundum bu kavga değil

BÜTÜN BUNLARI SİZİN AÇTIGINIZ Bİ KONUYA BİRİ DAHA NE YAPILDIGINI ANLAMDAN YAZSA NE DÜŞÜNRDÜNÜZ MERK ETTİM SADECE NEYSE UZATMAYA GEREK YOK ZATEN

sabredin nedenini açıklayacagım dedi ama ...

Bana kuran ve su nette gecmeyen bi r dua demissiniz ama ayetel kursi Kuran da ve sunnette geciyor

Son düzenleme:
Ayet'el Kürsi'nin Havas ve Esrarı
Geceleyin inmiş olan bu Ayet-i Kerimeyi, Efendimiz (SAV) , Zeyd'i çağırarak yazdırmıştır.
Ayet-el Kûrsi indiğinde, dünyadaki bütün putlar ve krallar yere düşmüş ve başlarındaki taçları yuvarlanmıştır.
Şeytanlar, birbirleriyle çarpışarak kaçıp İblis'in yanına toplanmışlar ve ona bu karışıklığı haber vermişlerdir.
Peygamber Efendimiz'in (SAV) Ayet-el Kûrsi'de bulunan "Yâ Hayyu - Yâ Kayyumu", "Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum." buyurarak (üzüntü ve keder anında) ettiği duadır. İsm-i Azâm olduğu da rivayet edilmekle beraber, "Ariflerin Sultanı" Beyazıd-ı Bistami, "Bu ismin belli bir tarifi yoktur, lâkin sen kalbini herşeyden boşaltıp, onu ALLAH'ın C.C. Vahdaniyyetine teslim ederek istediğin İsimle zikret." buyurmaktadır.
Ayet-el Kûrsi'de bulunan Esma-i İlahiye hiçbir Ayet-i Kerimede yoktur. Çünkü bu Ayet-i Kerime'de, bazısı açık, bazısı gizli olmak üzere onyedi yerde Allah-u Teâlâ'nın İsmi geçmektedir.
Yatmadan okuyana Allah-u Teâlâ tarafından bir koruma verilir, sabaha kadar hiçbir şeytan yaklaşamaz.
Yâ RasulULLAH (SAV) Kur'ân-ı Kerimin hangi Sûresi (derece bakımından) daha büyüktür? Diye soran Sahabe'ye (RA) , "İhlâs Sûresi" buyurdu. O Sahabe, "Kur'ân-ı Kerimde hangi Ayet (Fazilet bakımından) daha üstündür." diye sorunca, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) "Ayet-el Kûrsi'dir" buyurdu. (Darimi)
Ayet-el Kûrsi'yi okuyan kimse yedi kalenin içine girmiş gibi muhafaza edilir. Ayet-el Kûrsi, Kur'ân-ı Kerimin dörtte biridir.
Efendimiz (S.A.V.) buyurdu ki; "İlim sana olsun ey Eba Münzir, Canım Kabza-i Kudretinde olan ALLAH'a C.C. yemin ederim ki, muhakkak Ayet-el Kûrsi'nin bir dili ve ikide dudağı vardır ki, Arş'ın direğinin yanında Melik-i (Müteâl olan Allah-u Teâlâ Hazretlerini) takdis eder (O'na Tazimde bulunur.) " (Ebû Dâvud, Ahmed İbni Hambel)

Efendimiz (S.A.V.) buyurdu ki; "Her kim, her farz namazın arkasından Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Cennete girmekten onu ancak ölüm men eder.Her kim onu yatacağı zaman okursa, Allah-u Teâlâ ona kendi evi, komşusunun evi ve etraftaki evler hakkında güvence verir." (Beyhâki)
Efendimiz (S.A.V.) buyurdu ki; "Bakara Sûresinde bir Ayet vardır ki Kur'ân Ayetlerinin Efendisidir. Şeytan olan herhangi bir evde okunursa (şeytan) o evden çıkar. (O Ayet) Ayet-el Kûrsi'dir." (Beyhâki)
Efendimiz (S.A.V.) buyurdu ki; "Her kim farz namazın arkasında Ayet-el Kûrsi'yi okursa, diğer namaza kadar ALLAH'ın C.C. zimmetinde olur." (Heysemi)
-Efendimiz (S.A.V.) buyurdu ki; "Her kim Ayet-el Kûrsi'yi ve Bakara Sûresinin sonunu sıkıntılı (kederli) anında okursa ALLAH C.C. ona yardım eder" (Suyuti, Dürrül Mensûr)
(Şeytan, cinler v.s. şerli yaratıkların şerrinden ve anne yada çocuğuna zarar vermelerinden yada öldürmelerinden korunmaları için) Doğum yapacak kadının, Ayet-el Kûrsi, A'raf 54. Ayeti sonuna kadar, Felâk ve Nâs Sûrelerini okuyarak Allah-u Teâlâ'ya sığındırılması gerekir (Hadis-i Şerifle bildirilmiştir) .
Efendimiz (S.A.V.) buyurdu ki; "Sen Ayet-el Kûrsi'den neredesin? O herhangi bir yemek veya katık üzerine okunursa mutlaka ALLAH C.C. o yemek ve katığın bereketini çoğaltır." (Suyuti)
-Efendimiz (S.A.V.) Sûre-i Bakaranın sonunu (Amener Rasûlü) ve Ayet-el Kûrsi'yi okuduğu zaman gülerdi ve "Onlar Arş'ın altındaki, Rahman'ın (Teâlâ) hazinesindendir." buyururdu. (Suyuti)
Seleme İbni Kays (RA) "Allah-u Teâlâ, ne Tevrat'ta, ne İncil'de, nede Zebur'da Ayet'el Kûrsi'den daha büyük bir Ayet indirmedi." (Suyuti)
Ayet-el Kûrsi, cinlere karşı kendisinden yardım alınacak duaların en büyüğüdür. Ayet-el Kûrsi'nin insandan şeytanları kovmakta çok tesirli olduğunu söylemişler, ayrıca saralı kişiye, şeytanın kendisine yardım ettiği sahir (büyücü) , kâhin, falcı, nefis ve şehvet ehli, zulüm ve gazap erbabı üzerine sadakatle okunulduğunda onların şeytanlarını etkisiz hale getirmekte de büyük gücü olduğunu denemişlerdir. Ancak sadakatle okunması şartı koşulmuştur.
Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın

O

Bende evli ve bir cocuk sahibiyim

Ben mi kibir ve inkar icindeyim ben defalarca dua ve zikire degil sozin soylediginiz ve anlattiklariniza karsi oldugumu soyledim benim tek sucum ayetel kirsi okumak mi bunu arkadslarla paylasmak mi Allah c.c kimin dogru veya yanlis niyetle Allah in kelamlarini kullandigini ortaya cikarsin insallah

QUOTE="Rabia2015, post: 44036742, member: 716494"]Bakın Kuranı Kerimde Rabbimiz ne diyor:
Araf suresinde:
146 - Yeryüzünde haksız yere büyüklük taslayanları, âyetlerimizi anlamaktan uzak tutacağım. Onlar ki, bütün âyetlerimizi görseler de onlara iman etmezler. Doğru yolu görseler de o yolu tutup gitmezler. Eğer sapıklık yolunu görürlerse tutar onu izlerler. Çünkü onlar âyetlerimizi inkâr etmeyi âdet edinmişler ve onlardan hep gafil olagelmişlerdir.

147 - Âyetlerimizi ve ahiretteki karşılaşmayı inkâr edenlerin amelleri hepten boşa gitmiştir. Çekecekleri ceza kendi yaptıklarından başkası mı olacaktır?

Yani bu tevhid okumaya,salavata çeşitli bahanelerle saldıranlar,kusur arayanlar,kendilerini kibirlerinden dolayı haklı görenler için Allah böyle diyor. Ben demiyorum. Rabbimiz diyor.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…