Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

Marifet yolcusu olan sizler,Tevhid okumaya başladığınızda ilk gösterilecek şey nefsinizdir dedim. Bunu yaşayanlar oldu. İnşallah hepiniz yaparsanız göreceksiniz. Bunu benim uydurduğumu nasıl düşünebilirsiniz.100 lerce 3000 kişide aynı rüyaları nasıl olurda görür.

Demekki bize verilmiş bir ilim var. Verdiğim zikir deneme tahtası değildir.Sakın unutmayın. Göreceğiniz muhtemel rüyaları kısmen yazdım. Daha ileri safhalarda yaşayacaklarınızı elbette yazıcam. Rabbim izin verirse.

Ruhumuz ders almaya gider denildi. İnşallah bunu da yaşarsınız. Zikire devam etmenize bağlı.Bu topik için verdiğim başlık nedir. Allah üzerinizde ne sıkıntı varsa alır dedim. Bunu tesadüf olarak yazmadık. Eğer siz zikire devam ederseniz Hayatınızda bunun gerçekleştiğini göreceksiniz.Eminim yapan kardeşlerim burada,sizlere hepimize anlatıcaklar.
Nasıl dertlerinin bir bir çözüldüğünü......

Sizlerden çok güzel müjdeli haberler alıcaz.Bize karşı, zikirimize karşı şüphesi olanlar,önyargılı bakanlar bizden utanacaklar ve özür dileyecekler. Rabbim bunu burada bizlere yaşatacak.........

Zikirde ilerleyen zamanda rabbim size bir isim vericek.lakap takıcak. Melekler,evliyalar,peygamberler öteki alemde sizi bu isminizle tanıyacaklar. Kabre girdiğinizde de siz bu isminizle çağrılacaksınız.
Benim gerçek adım Rukiye. Rabbim bana manevi alemdeki ismimi 2 sene sonra verdi. Rabia adı verildi bana. Riyamda da bildirildi .Rabbime hamdolsun.

Bencede Kuran ehli ve sunnet i yol gosterici edinmek te fayda var simdi o kadar cok haci hoca var ki hangisi yanlis hangisi dogru belli degil !bende basima gelen birseyi anlatayim bundan 4 yil once kizimi yeni kaybettigim donemler bi komsumuz vardi namazli abdestli dilinde zikir yuzunde nur beni toplantiya cagirdi neyse gittim bende tek tip giyinmis gelinler kizlar teyzeler bense onlarin aksine daha renkliydim hoca dedikleri kadin beni karsina oturttu bana senin gibileri taslamak lazim dedi bende neden dedim hic mi utanmiyorsun cicekli renkli esarp takip surme cekinmeye alli yesilli giyinip cikmaya dedi sasirdim ama hemen toparlandim kadin kadina bi toplanti dayiz farkindaysaniz hicbiri vucuduma yapisan belli eden kiyafetler degil ayrica renkleri severim Peygamber efendimiz tek duzelikten kacinmistir dedim ve devam ettim surme cekinmek sunnettir ve guzel kokmak da...Ayrica asla disarda yken makyaj yapmam ve kokular surunmem bu bir apt toplantisi dedim
Hoca dedikleri devam etti iste erkeklerin oldugu dolmusa binmeyin yaniniz bos olsada isterse7 yasinda olsun bi erkege yer vermeyin makyajli pantolonlu kizlari kinayin ve yuz cevirin ben im sac telimi kocam dahi gormemistir deyince bende ip ler koptu hemen araya girdim esinize suslenmenin ibadet oldugunu bilmiyor musun zaten muslumanlar yoldan cikmisken gencecik kizlari neden dinden sogutuyorsunuz dedim sonra Allah askina hocalik vasfini nereden aldiniz dedim megerse 4. Siniftan itibaren annesiyle gittigi sohbetlerden ogrendikleriymis bu
Neyse zikire basladilar ama ne zikir cocuklar agliyor anneleri kendilerinden gecmis donup bakmiyorlar elbisesini yirtani bayilani sacini basini dagitani mi istersin ben sok oldum bitince siz ne yapiyorsunuz dedim ALLAH boyle mi anilir sende gel bundan sonra bizi anlayacaksin dedi bi kadin neyse hoca dedikleri bu cumartesi seyhimizi ziyarete gidecegiz dedi kadinkar elini etegini opecegiz insallah abdest suyuynu dokecegiz dedi ben hemen sacinizin telini esinizden sakiniyor ama seyh dediginiz adamin elini etegini opmek abdest suyunu dokmek istiyorsunuz dedim oradan teyzenin biri biz aileden cocuktan gectik misafir i akrabayi unuttuk seyhimiz icin deyince hemen ayaga kalktim ciktim oradan Allahin emir ve Kurani kerim ve Peygamberimizin ehli sunnetin yolundan gidenlerden olmak dilegiyle...

Bizlere bu dünyada hiçbir tarikata şeyhe hacıya hocaya cemaate verilmemiş nimetler verildi.
Cennetteki Kevser Suyunu bu dünyada içen bizleriz. Üveysler. Marifet yolcuları. ( Bir kişide bu forumda var. Allah ondan razı olsun.Sizden biri.isim vermicem)

Onlar Peygamber ve evliyalardi ama

Yine devam edelim. Bir gün rüyanızda küçük bir çocuk ya da bebek göreceksiniz. Bu kim biliyor musunuz? Sizin ruhunuz. Kendinizi göreceksiniz yani.
Birgün namazda ya da tevhid çekerken kabeyi karşınızda bulacaksınız.Kabe size gelmedi. Aslında kabeye giden ruhunuz.
Ama günahlardan arınmış tertemiz ruhunuz.

Ben zikire ALlahi n isimlerine ihlas suresine ve kelime i tevhide karsi degilim Allah korusun kimseyi de sucladigim yok dini hususlarda cok soran biriyim o kadar bir gun kadinin birisi kadin dedigin ya siyah ya beyaz giyinxcek carsafa girecek dedi 3 ayri hocayla gorustum fetva hattini aradim diyanetin sitesine mail attim cevap musluman bi kadin dis giysinin altina istedigi renk elbise giyinebilir yeter ki dar ve icini gosteren turde olmasin di..

Sadece bu duayi yaparak mi

Onlar Peygamber ve evliyalardi ama
Değişen birşey yok.Bizler için de geçerli.salih rüyalar çok göreceksiniz. Eski günlerinizdeki gibi olmayacak hiçbir şey. Uykunuz rüyalarınız,namazın,duaların hepsi değişecek. Tevhid sizin nefsinizi öyle bir hale getirir ki, Kuranda övülen Ey mutmain olmuş nefs,Sen Allahtan Razı,Allah senden razı olarak rabbine dön-ayetini yaşıcaksın İnşallah

Keramet demesek daha iyi. Doğru yolda olduğunun ilk işareti diyelim buna. 1-2 AY zikir çekip sonra bırakanlar var.Ömür boyu yapanla ara sıra yapanı Allah elbette bir tutmayacaktır.Zaten zikirde tutarsız davranırsanız uyarılırsınız.

Evet. sadece bu duaya yada tevhide devam ederek olacak bunlar. Ben daha 2. ayımda yattığım yerden kabeyi izledim. Tüylerim diken diken oldu. Kısa süreli görüyorsun.5-10 sn falan.
Birsey daha soracagim aslinda soracak cok sorum var ilk nerden duydunuz neden veysel karani degilde üveysi duasi dediniz ilk cok arastirdim bunu ilk sizden duydum son 2 3 yildir var galiba

Peki benim babaannem gibi okumasi yazmasi olmayan 2 yasinda hem anadan hem babadan olan bi subhanekeyi ogrenebilmis omru dayakla gecmis birinin durumu ne olacak yada bu zikri hic yapmayanlar ama diger tum ibadetleri ni yapankar ne olacak

Veysel Karani diye biliniyor. Yemen de Karen diye bir köyde doğmuştur. Karenli anlamında söyleniyor. Kareni diye söylenirken zamanla Karani olmuş.
İsmail Hakkı Bursevi hazretleri var mesela. Tefsir yazmış, onla meşhurdur. Bursevi denmesi Bursalı anlamındadır.

Neden sadece arkadslar boyle bir dua tertibi yapiyorum gelin beraber yapalim demek yerine hemen uye olur olmaz boyle bi konu ve bunlari yazdiniz yani bi amacim yok diyorsunuz ama

Bunlari biliyorum zaten neden uveysi zikri deniyor ilk kim bulmus kimden duyulmus hangi kitap yada ansiklopedi de var

Peki benim babaannem gibi okumasi yazmasi olmayan 2 yasinda hem anadan hem babadan olan bi subhanekeyi ogrenebilmis omru dayakla gecmis birinin durumu ne olacak yada bu zikri hic yapmayanlar ama diger tum ibadetleri ni yapankar ne olacak
Zikir yapmamış ama,namaz oruç hac gibi görevlerini yapmış,müslüman kardeşlerimizde inşallah cennete gidecekler. Zikir ehli olan bizler diğerlerinden farklı bir makamda Adn cennetinde olacağız. Orası Peygamberler,evliyalar ve şehitlerin yaşadığı cennet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…