Nerede yaziyor buZikir yapmamış ama,namaz oruç hac gibi görevlerini yapmış,müslüman kardeşlerimizde inşallah cennete gidecekler. Zikir ehli olan bizler diğerlerinden farklı bir makamda Adn cennetinde olacağız. Orası Peygamberler,evliyalar ve şehitlerin yaşadığı cennet.
Selam neden hep bi art niyet arıyorsunuz neden Zaman harcayıp her sorumuza cevap yazsın amacı ne olabilir kiNeden sadece arkadslar boyle bir dua tertibi yapiyorum gelin beraber yapalim demek yerine hemen uye olur olmaz boyle bi konu ve bunlari yazdiniz yani bi amacim yok diyorsunuz ama
Allah’ım okuduğum surelerin ve salavatlarınZikir yapmamış ama,namaz oruç hac gibi görevlerini yapmış,müslüman kardeşlerimizde inşallah cennete gidecekler. Zikir ehli olan bizler diğerlerinden farklı bir makamda Adn cennetinde olacağız. Orası Peygamberler,evliyalar ve şehitlerin yaşadığı cennet.
Artniyet aradigimi nereden cikariyorsunuz kotu ne yazdim soruyorum ama tam bi cevap alamadim neden uveysi zikri deniyor ilk ne zaman duyulmusturSelam neden hep bi art niyet arıyorsunuz neden Zaman harcayıp her sorumuza cevap yazsın amacı ne olabilir ki
Adn cenneti ile Firdevs cenneti arasındaki fark nedir? Adn cennetine kimler girer, Firdevs cennetine kimler?Allah’ım okuduğum surelerin ve salavatların
sevabını; Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın
(s.a.v) mübarek ruhuna, ehl-i beytine, ashabına, yüce âlisine,
salih kullara, Hızır (a.s) ve sevdiği Evliyalara, himmet eden sultanlara,
ders veren hocalarımıza, onların hocalarına ve üveyslere
hediye ettim. Âmin
Bu duayı sen ömür boyu sabah akşam yaparsan gönderdiğin o hediyeler,yarın ahirette seni onlarla beraber yaşatacak. Ayrıca en büyük mükafatı yaşıyacaksınız.
Bencede Kuran ehli ve sunnet i yol gosterici edinmek te fayda var simdi o kadar cok haci hoca var ki hangisi yanlis hangisi dogru belli degil !bende basima gelen birseyi anlatayim bundan 4 yil once kizimi yeni kaybettigim donemler bi komsumuz vardi namazli abdestli dilinde zikir yuzunde nur beni toplantiya cagirdi neyse gittim bende tek tip giyinmis gelinler kizlar teyzeler bense onlarin aksine daha renkliydim hoca dedikleri kadin beni karsina oturttu bana senin gibileri taslamak lazim dedi bende neden dedim hic mi utanmiyorsun cicekli renkli esarp takip surme cekinmeye alli yesilli giyinip cikmaya dedi sasirdim ama hemen toparlandim kadin kadina bi toplanti dayiz farkindaysaniz hicbiri vucuduma yapisan belli eden kiyafetler degil ayrica renkleri severim Peygamber efendimiz tek duzelikten kacinmistir dedim ve devam ettim surme cekinmek sunnettir ve guzel kokmak da...Ayrica asla disarda yken makyaj yapmam ve kokular surunmem bu bir apt toplantisi dedim
Hoca dedikleri devam etti iste erkeklerin oldugu dolmusa binmeyin yaniniz bos olsada isterse7 yasinda olsun bi erkege yer vermeyin makyajli pantolonlu kizlari kinayin ve yuz cevirin ben im sac telimi kocam dahi gormemistir deyince bende ip ler koptu hemen araya girdim esinize suslenmenin ibadet oldugunu bilmiyor musun zaten muslumanlar yoldan cikmisken gencecik kizlari neden dinden sogutuyorsunuz dedim sonra Allah askina hocalik vasfini nereden aldiniz dedim megerse 4. Siniftan itibaren annesiyle gittigi sohbetlerden ogrendikleriymis bu
Neyse zikire basladilar ama ne zikir cocuklar agliyor anneleri kendilerinden gecmis donup bakmiyorlar elbisesini yirtani bayilani sacini basini dagitani mi istersin ben sok oldum bitince siz ne yapiyorsunuz dedim ALLAH boyle mi anilir sende gel bundan sonra bizi anlayacaksin dedi bi kadin neyse hoca dedikleri bu cumartesi seyhimizi ziyarete gidecegiz dedi kadinkar elini etegini opecegiz insallah abdest suyuynu dokecegiz dedi ben hemen sacinizin telini esinizden sakiniyor ama seyh dediginiz adamin elini etegini opmek abdest suyunu dokmek istiyorsunuz dedim oradan teyzenin biri biz aileden cocuktan gectik misafir i akrabayi unuttuk seyhimiz icin deyince hemen ayaga kalktim ciktim oradan Allahin emir ve Kurani kerim ve Peygamberimizin ehli sunnetin yolundan gidenlerden olmak dilegiyle...
Allah razi olsunBasin sagolsun
Dinlerim anlatirsanizBenim sizlere anlatmak istediğim başka konularda var. Konu bütünlüğü olsun. Okuyan okuduğunu anlasın istiyorum.
Neden karissin ki konu disinda soru sormuyorum sadece neden uveysi zikri deniliyor nasil Adn cennetine gideceginizden bu kadar eminsiniz ilk bu dua nasil ortaya cikmis nerede yaziyor bu dua tertibi sadece bunlari soruyorum o kadarHaymeana kardeşim sorularını özelden yaz.Burada konular birbirine karışıyor. Öyle yapalım daha iyi olur.
Bencede özelde çözün sorularınızıBenim sizlere anlatmak istediğim başka konularda var. Konu bütünlüğü olsun. Okuyan okuduğunu anlasın istiyorum.
Ben çıkışını merak etmiyorum uygulanışını merak ediyorumNeden karissin ki konu disinda soru sormuyorum sadece neden uveysi zikri deniliyor nasil Adn cennetine gideceginizden bu kadar eminsiniz ilk bu dua nasil ortaya cikmis nerede yaziyor bu dua tertibi sadece bunlari soruyorum o kadar
Neden bundan rahatsiz oluyorsunuz ne guzrl iste diger arkadslara da fikir oluyorB
Bencede özelde çözün sorularınızı
Onlar sustu bak sadece sen konuşuyorsun dün akşam be güzel mutluydular kızlar nerdesinizNeden bundan rahatsiz oluyorsunuz ne guzrl iste diger arkadslara da fikir oluyor
Rabia hanim ilk konusunda iste su sekilde soyle dua uygularsaniz bu olur gibi seylere inanmayin sayi ve zaman belirlemeyin diyordu ama kendiside bi dua tertibi ve sayi ve gece gunduz 2 defa diye yazmis hatta bu duayi yapanlara cenneti adn cennetine gideceksiniz diyorBen çıkışını merak etmiyorum uygulanışını merak ediyorum
Kimseye silah dayamiyorum sonuctaOnlar sustu bak sadece sen konuşuyorsun dün akşam be güzel mutluydular kızlar nerdesiniz
Evet araştıralım sonra her cümlenize soru soruyoruz muhabbet sıkıyor o zaman öğrenelim bizde , hayırlı gecelerAlalhın izniyle yazmaya devam edeceğim.Bugün bu kadar yetsin diyorum. Bilmeniz açısından boş zamanınızda, üveys ya da üveysilik nedir? Bilinen meşhur üveysler kimlerdir. Veysel Karani neden üveystir? Başka kimler var? Marifet makamı nedir? marifette olan kişiler neler yaşarlar. Normal müslümanlar ile marifette olanlar arasındaki fark nedir? Bunları bi araştırın derim. Hepinize Hayırlı geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?