Allah tan korkun yok ki benden olsun..

Size diyecek bizey bulamiyorum

Evet tartışmanın konusu şu :
Gel beni işyerinden al dedim. Sonra arkadaşım ben bırakırım deyince o yorulmasin bosuna o yolda diye onu defalarca aradım ama çıkmış evden . Sonra ben eve vardım baktım kapıda araba yok beni almaya gitmiş yani. Bende is yerinin önünde olduğunu tahmin edip oradaki birini aradım (benden alt pozisyonda) neyse açtı arabayi tarif ettim evet burada dedi telefona verdi esimi..sen YoruLma diye araç bulup geldim seni defalarca aradım Ben evdeyim sen herhalde teli evde unuttun bi aksilik oldu eve gel dedim elemanın yanında aynen şunu söyledi " mal mi ne yaaa" eleman kapattı telefonu..
Eve geldik . Ben dedim nasıl bu adama is yaptırırim bu saatten sonra neden beni küçük düşürdün evet bi aksilik oldu ama elin adamının yanında bana telefonda hakaret etmesen olmaz mıydı dedim..
Bağırmaya başladı. ... ben gelip alacağım demi neden biniyorSun o arabaya kimin arabasi o vs vs.. bende sakin ol artık tartışmanın da bi adabı var bağırma artık dedim. . (Sakın bi şekilde ) beni korkutma Şansın yok bu şekilde dedim..seni Allah tan korkun yokki benden olsun dedi . .

Daha önce üstünüze geldikleri için fazla alinmissiniz bence.Kocanizin tamamen bunu ima ettiğini düşünmüyorum kizginlikla söylenmiş bir laf gibi.Ayrica bir kapalı hanim açık bir hanima Allah korkusu yok gözüyle bakabiliyorsa tamamen nefsinin eline düşmüştür.Ben de tesetturluyum ama bazen öyle tesetturu olmayan hanimlarla tanışıyorum ki kendimden utanıyorum.Melek gibi yaşıyorlar.Gecmiste ben de acıktım o zamanlar aaa sen oruç mu tutuyorsun ya da namaz mi kılıyorsun dediklerinde kan beynime sıçrardı.Herkes kendi işine baksın bence.Siz de fazla uzatmayin eşiniz siniri geçince pişman olacaktır.

B3n onu da gordum. Turbanlisin bu okula giremezsin diyenini de gordum.( ki asli turban degildir basortudur) basortu takdi diye evlatliktdan reddedileni de gordum. Onun icin ben bu durumda bile genellemiyorum. Bence siz de uslubunuza dikkat ederek genellemeyin. Konu sahibinden ozur dileyerek size yaziyorum . Ko usunu dagitmak istemem

Gerçekten onu kastettiyse büyük saygısızlık yapmış. Bu kadar büyük uçurumu görememiş ve evliliği yürütürüz sanmanız da sizin hatanız olmuş malesef. Madem kendi kafasına uygun bayan istiyordu o zaman tercihlerini ona göre yapacaktı.

velev ki inançsız ol kime ne ki, ayrıca neden kocandan korkmak zorundasın, karı koca dediğin arkadaş olmalı, koca kadının üstü patronu değil
Onu diyorum bende
Tövbe hasa sen Allah misin kimsin de gelip benim inancımi sorarsin..
Kendisi 5 vakit namaz kılar ben kılmam ama asla da ona böyle bi laf etmem edemem Allah tan korkarim
Benim anlamadigim Allah la benim araMDA ne işi var..

akp döneminde artan türban baskısının sonuçlarındandır bu konu.. 70lerde hiç türban yoktu o zaman dinsizmiydi millet?

Bakin konuyla soylediginin ilgisi bile yok caninizi acitmak ixin soylemis. Cok uzulmeyin ama asla gormeze gelinecek bir durum degil. Esinizin yada esiniz gibi dusunen insanlarin yuzunden inancimiza yasamimiza laf siylemelerine firsat veriyoruz. Bence ikiniz de sakinken konusun.

bana bunu diyen adam müsvettesiyle bir dakika daha evli kalmam demek ki içten içe beni kabullenememiş kin besliyormuş diye düşünürüm.

Çok kırıldım. .
Bi kaç gün konuşmayı düşünmüyorum. .
O elemanın yüzüne nasıl bakacağım bi daha..nasıl şunu yap bunu yap diyeceğim. . Şimdi anlatır da millete kocası bile Bun mal diyor diye . Dusunsene

Bazen ben sibelimin iblis dugunfa

Bensibelimin bazen iblis oldugundan supheleniyorum
Yobaz ne demek ya turbanli insan yobazmi oluyor evlenilmezmis haspama bak ! psikolojik sorunlari var

ağzını topla türbanlı insan değil başkasının kafasına karışan yobazdır. sırf kafasına bez örtmedi diye bu kıza tavır alan kadın yobazdır. iblis sana benzer.

ağzını topla türbanlı insan değil başkasının kafasına karışan yobazdır. sırf kafasına bez örtmedi diye bu kıza tavır alan kadın yobazdır. iblis sana benzer.
Sibel lütfen konumdan çık
Onlar tarafından dislandim evet ama yine de
Senin gibi düşünmüyorum

Benim de eşimin ailesinde akrabalarında tek başı açık olan benim ama bu yüzden hiç zorluk yaşamadım kimseden laf söz duymadım. Sadece türbandan dediğine emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…