Allah tan korkun yok ki benden olsun..

doğru söylemiş arkadaş.. toptan kapalı ailede ne işin var çağdaş ailelerin suyumu çıktı?
Çağdaş lik kafanı açık olması demek değil
Yobazlik ta kapalı olmak demek değil
Ben böyle inanmıyorum
Böyle düşünmüyorum
Senin zihnin kapalı sibel
Basın açık olsa da yobazsin sen anliyormusun

OTE="bensibelim2, post: 37475100, member: 627139"]sen bulma ama sırf kafasına bez bağlamadı diye bu kızın sıkıntı çekmek zorundamı?
zaten sırf açık diye istemeyen bir aile.
ben hiç türbanlı geline aç başını diye baskı yapan aile görmedim.[/QUOTE]
Laf
ağzını topla türbanlı insan değil başkasının kafasına karışan yobazdır. sırf kafasına bez örtmedi diye bu kıza tavır alan kadın yobazdır. iblis sana benzer.
Laf olsun torba dolsun diye yorum yapiyrsun sor bakiyim kac kisi sana katiliyor yeri geldiginde hakli oluyrsun dedigimiz bisey yok ama su anlatisina ayarim senin .
Turbani bez olarak gorende yobazdir ! Senin gibi biriyle munakasaya giremem ben ama hangi konuda denk gelsem artist artis cevaplar sanirsin ki dunya baris orgutu adami kaosa suruklersin sen ayarimi bozma bnm , dahada yazmam kendin konus kendin soyle

akp döneminde artan türban baskısının sonuçlarındandır bu konu.. 70lerde hiç türban yoktu o zaman dinsizmiydi millet?
Konunun kapanip kadincagizin derdinin ortada kalmasini istemiyorum. Size son kez yaziyorum. 70 lerde de basortu vardi. Ben bu bahsettiklerimi akp doneminde yasamadim akp oncesi yasadim. Sunu da belirtmek istiyorum mormalde kimseyi ilgilendirmez ama at gozluguyle baktiginiz icin soylrme geregi duyuyorum akpli degilim. buna ragmen akp doneminde basortusu konusunda rahatladigim icin saygim sonsuz. Bu konunun tam tersi sekilde davraniyorsunuz. Konu sahibinin esinden farkli gormuyorum sizi de kaliplar kaliplat kaliplar........

yobazlık üzerine vazife olmadan başkasının kafasına karışmaktır yoksa bak yukarıdaki üye ne demiş ona hiç sıkıntı çıkartmamışlar.. seni tanımadan sırf kafandan dolayı dışlayan tavır alan aile yobaz değilde nedir.

elin yobazlarını savunuyorsun burada ya yazık.

Sevgili karmakarisik
Gercekten nickin gibi karmakarisiksiniz. actiginiz konular hep esiniz ve onun ailesiyle ilgili. Sonra bi de cocuk plani yapiyorsunuz. Bu kadar insan yorum yapiyor ama siz icinizi rahatlatmiyorsunuz ki aksine bence daha cok doluyorsunuz esinize karsi. Sizin kaynananizi esinizi yasadiginiz yeri isinizi vs her seyinizi biliyoruz tabi sizin sinrlariniz cercevesinde. Ancak bunca insan yorum yapiyor kimsi olur kimisi olmaz diyor sonra siz baska bir konuyla gelip yine kendinizi ofkelendiriyorsunuz bence. Ne demek gerekiyor ben hic bilmiyorum. Icten ice bazi seyleri kabullenemiyorsaniz bunun aciklamasini farkli gorusteki insanlarda aramayin lutfen. Zira cevap sizde. Allah sabir versin.

Canım üzülme ama kocan sana her şeyi söyleyebilen bi fıtrata sahipmiş. Bu saatten sonra onu dedi bunu dedi diye üzülme, kendine öyle şeyler söyletme. Sen onun karısısın ya daha ötesi var mı, bi de başkasının yanında demiş. Ben çok çok üzüldüm senin için. Allah yardımcın olsun. Sıkma kendini.

doğru söylemiş arkadaş.. toptan kapalı ailede ne işin var çağdaş ailelerin suyumu çıktı?

Gerçekten yorumlarınızda yoğun bir nefret var.Biraz sakinleşin isterseniz.Ne kadar nefret ederseniz edin insanları genelleyemezsiniz.Nasıl ki başı her açık olan insan çağdaş değilse,her kapalı olana da geri kafalı-yobaz diyemezsiniz ya da onları çağ dışı olarak nitelendiremezsiniz.Bir de lafı döndürmeye çalışıyorsunuz hala ''yok başı kapalılar değil,karışanlar yobazdır'' diye.Toptan kapalı aile deyip çağdışı olduklarını nitelemek ne oluyor peki ?

Neyse...

Konu sahibi üzüldüm sizin adınıza haklısınız onun sizin inancınızı sorgulama hakkı yok zerre kadar.Kırıldığınızı belli edin,o gelip özür dilemeden de adım atmayın bence.Herkes söylediği sözün hesabını vermeli.

Bazen su konulara engelleme butonu olmasini istiyorum sibel gibi kaos yaratanlara ozel kadin cik diyor hala ortalik karistrma derdinden chp den girdi akp den cikti alin goturun sunu surdan

türbanlı olmadan türban goygoyculuğu yapan kadınlar yarın etrafınızı sarıp al şunu tak diye tepenize bindiklerinde görürüm sizleri.. olmazmı diyorsunuz iranda da öyle diyorlardı şimdi tüm kadınlar baskı altında size de sıra gelecek verin tavizleri verin. :)

tabiki de kimsenin eşin dahi olsa sana böyle birşey demesi kabul edilemez hata yaptığını anlamıştır umarım

Elbette hemen gormeze gelinecek bi konu degil. Konusmayarak sonuna kadar haklisiniz. Isyerindekileri de takmayin bugun boyle olmustur. Yarin gule oynaya gorurler. Herkesin hayatinda oluyordur hemde cok daha fazlasi hiz takilmayin.

ne sabotesi ya biz doğruları söylüyoruz sırf giyimi için gelinini dışlayan aileleri alkışlayalımmı?

Sibel yeter artik!
Kendi ulkeni kotuluyosun , tartisma yaratmaya calisma burdakilerin tirnagi bile olamazdin bu gidisle ne dudunuyrsan birak oye klsin millete satasma mustehakmis asil o kalbin sana mustahak
Kalbin segil kalmis sevhi saygidan senin bugun sana konusmayi bilmedigini soylemistim altini ciziyrum tkrar

Yalnız konuda sen haksızsın.Adamı bildiğin ekmişsin.Gel demişsin gelmiş,sap gibi ortada kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…