- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Sibel lütfen konumdan çık
Onlar tarafından dislandim evet ama yine de
Senin gibi düşünmüyorum
Çağdaş lik kafanı açık olması demek değildoğru söylemiş arkadaş.. toptan kapalı ailede ne işin var çağdaş ailelerin suyumu çıktı?
Laf olsun torba dolsun diye yorum yapiyrsun sor bakiyim kac kisi sana katiliyor yeri geldiginde hakli oluyrsun dedigimiz bisey yok ama su anlatisina ayarim senin .ağzını topla türbanlı insan değil başkasının kafasına karışan yobazdır. sırf kafasına bez örtmedi diye bu kıza tavır alan kadın yobazdır. iblis sana benzer.
Sende bu kötü kalbinle yaşamaya devam et sibel..sana müstehak sürün elin yobazlarının elinde banane.
Konunun kapanip kadincagizin derdinin ortada kalmasini istemiyorum. Size son kez yaziyorum. 70 lerde de basortu vardi. Ben bu bahsettiklerimi akp doneminde yasamadim akp oncesi yasadim. Sunu da belirtmek istiyorum mormalde kimseyi ilgilendirmez ama at gozluguyle baktiginiz icin soylrme geregi duyuyorum akpli degilim. buna ragmen akp doneminde basortusu konusunda rahatladigim icin saygim sonsuz. Bu konunun tam tersi sekilde davraniyorsunuz. Konu sahibinin esinden farkli gormuyorum sizi de kaliplar kaliplat kaliplar........akp döneminde artan türban baskısının sonuçlarındandır bu konu.. 70lerde hiç türban yoktu o zaman dinsizmiydi millet?
Çağdaş lik kafanı açık olması demek değil
Yobazlik ta kapalı olmak demek değil
Ben böyle inanmıyorum
Böyle düşünmüyorum
Senin zihnin kapalı sibel
Basın açık olsa da yobazsin sen anliyormusun
Kesinlikle fogru tespit arkadasim sorunlari var .Çağdaş lik kafanı açık olması demek değil
Yobazlik ta kapalı olmak demek değil
Ben böyle inanmıyorum
Böyle düşünmüyorum
Senin zihnin kapalı sibel
Basın açık olsa da yobazsin sen anliyormusun
Ay sen çok yaşa yaadoğru söylemiş arkadaş.. toptan kapalı ailede ne işin var çağdaş ailelerin suyumu çıktı?
doğru söylemiş arkadaş.. toptan kapalı ailede ne işin var çağdaş ailelerin suyumu çıktı?
Elbette hemen gormeze gelinecek bi konu degil. Konusmayarak sonuna kadar haklisiniz. Isyerindekileri de takmayin bugun boyle olmustur. Yarin gule oynaya gorurler. Herkesin hayatinda oluyordur hemde cok daha fazlasi hiz takilmayin.Çok kırıldım. .
Bi kaç gün konuşmayı düşünmüyorum. .
O elemanın yüzüne nasıl bakacağım bi daha..nasıl şunu yap bunu yap diyeceğim. . Şimdi anlatır da millete kocası bile Bun mal diyor diye . Dusunsene
Sibel yeter artik!bensibelim2 .!.:türbanlı olmadan türban goygoyculuğu yapan kadınlar yarın etrafınızı sarıp al şunu tak diye tepenize bindiklerinde görürüm sizleri.. olmazmı diyorsunuz iranda da öyle diyorlardı şimdi tüm kadınlar baskı altında size de sıra gelecek verin tavizleri verin. :)
Evet tartışmanın konusu şu :
Gel beni işyerinden al dedim. Sonra arkadaşım ben bırakırım deyince o yorulmasin bosuna o yolda diye onu defalarca aradım ama çıkmış evden . Sonra ben eve vardım baktım kapıda araba yok beni almaya gitmiş yani. Bende is yerinin önünde olduğunu tahmin edip oradaki birini aradım (benden alt pozisyonda) neyse açtı arabayi tarif ettim evet burada dedi telefona verdi esimi..sen YoruLma diye araç bulup geldim seni defalarca aradım Ben evdeyim sen herhalde teli evde unuttun bi aksilik oldu eve gel dedim elemanın yanında aynen şunu söyledi " mal mi ne yaaa" eleman kapattı telefonu..
Eve geldik . Ben dedim nasıl bu adama is yaptırırim bu saatten sonra neden beni küçük düşürdün evet bi aksilik oldu ama elin adamının yanında bana telefonda hakaret etmesen olmaz mıydı dedim..
Bağırmaya başladı. ... ben gelip alacağım demi neden biniyorSun o arabaya kimin arabasi o vs vs.. bende sakin ol artık tartışmanın da bi adabı var bağırma artık dedim. . (Sakın bi şekilde ) beni korkutma Şansın yok bu şekilde dedim..seni Allah tan korkun yokki benden olsun dedi . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?