Allaha siginmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.338
25.917
798
35
kendimi okadar yalniz hissediyorumki, ne konusacak ne dertlesek beni dinleyecek kimsem olmadiginin farkina variyorum!
tek yaptigim Allaha siginmak Allahla konusmak beni duyan O! dinleyen o..
biraksalar saatlerce aglarim; ne icin, neden, kim icin, ??? yalnizliktan
artik hayat bana agir geliyor, kotuyum dostlar
Allahim yardim et bana...

hepimizin zor dönemleri oluyor...herşey bir şekilde geçiyor
bu kadar karamsar olma
karanlık olmazsa aydınlık olmaz

Depresyondasınızz efendim.
Önce kendinizi bir an önce toplayın..Silkenin kendinize gelin.Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ruh genişliğidir..
Ne güzel bakın Rabbimize sağınmışsınız.Onun yolundan ayrılmayın zira o bilendir görendir.
Siz dualarınızı eksik etmeyin.Güzel uğraşlar bulun alın elinize kahveyi birde kitabı okuyun elişi yapın güzel işlerle uğraşın.

hepimizin zor dönemleri oluyor...herşey bir şekilde geçiyor
bu kadar karamsar olma
karanlık olmazsa aydınlık olmaz
zor donemim sanirim yalnizligim.. hayatimda okadar cooook buyuk sorunlarim yok suan ama cok yalnizim bu yalnizlik beni oldurecek

nedir bu kadara ağır gelen?

evli misiniz?
çalışıyor musunuz?

sıkıntınız nedir?

ya hayir depresyonda degilim (umarim degilimdir) ama cok yalnizim dayanamiyorum artik sabaha kadar namaz kil Allahtan iste deselere yaparim, cunku Allaha sukur namazimi kiliyorum Allahtan istiyorum ama cok yalnizim napacami sasirdim

ya hayir depresyonda degilim (umarim degilimdir) ama cok yalnizim dayanamiyorum artik sabaha kadar namaz kil Allahtan iste deselere yaparim, cunku Allaha sukur namazimi kiliyorum Allahtan istiyorum ama cok yalnizim napacami sasirdim

Canım yalnızlık Allah'a mahsus kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin.

Sorununuz nedir? Bize anlatın ve birlikte çözüm bulmaya çalışalım. Bulamasak bile dertleşiriz belki biraz rahatlarsınız.
oncellikkle tesekkur ederim. suan burodayim sirf boyle yaklasiminizdan dolayi aglamamk icin kendimi zor tutuyorum. bana boyle yaklasan beni tanimayan benim derdimi dinlemek isteyen birisisiniz bunu bana hic bi yakinim yapmiyo kimseye acilamiyorum cok bunaldim. Allaha sukur inacliyim ve beni ayakta tutanda bu oluyo yoksa simdiye kadar cok kotu bisey yapmistim bile

Tatlim inan ben de ayni durumdayim. Evlendigimden beri yeni bulundugum yerde hic arkadasim olmadi. Ailemden cok uzagim zaten bir annemi ararim o da cok muhabbet etmez. Sadece bugun hava soguk, yok yagmur yagdi falan. Icten konusacak kimsem yok. Buraya üye oldum ve kafa dagitmaya calisiyorum. Eskiden var olan dostluklarim bir sekilde sonlandi, karakter degisimleri, erkek arkadasi olup da degisenler. Aynen cok bunaldim fakat ne zaman bu durum bitip yüzünü görünce sevinecegim, tatli dilini özleyecegim bir arkadasim olur hic bilemiyorum. Iki senem gecti, hala da ayni.

Bazen zor zamanlarımda bana da olurdu böyle. Kimse umursamıyor diye daha da kötü hissederdim kendimi. Öyle büyük bir çıkmazda hissederdim ki kendimi. Ama yine de kurtarıcım kendim olurdum. Silkinmeniz ve bu ruh halinden biran önce uzaklaşmanız gerek. Bir kızınız olduğunu yazmışsınız. Kızınız kaç yaşında? Bir de ailenizden uzakta mı yaşıyorsunuz?

Severek evlendim, cok sorunlu bir evlilik yasadim. Avrupanin ortasinda yasamama ragmen herkes turkiyenin dagindan bile gelen olsa boyle bir insani cekmez evliligini bitirir demelerine ragmen gidebildigim yere kadar gittim. bebegim kucagimda ayrildim. cok savastim okuluma basladim bitirdim cok iyi bi ise girdim calisiyorum ama 5yildir yalnizliktan yoruldum artik

canım bu durumda Duha ve inşirah surelerini dinlemeni öneririm mealleriyle beraberdinle çok anlamlı.

benim de gidişat o yönde kardeş yani yalnızlık yönünde

Üstad ne güzel demiş :
Ben bir garip insanım, ne tahtım ve tacım,
Tut elimden Allah'ım, yalnız sana muhtacım.

Biz yine de buradayız arkadaşım. Ne zaman istersen anlat. Akıl akıldan üstündür, belki birimizden birinin bir tavsiyesi faydalı olur.

Yalnızım diye diye yalnız kalırsınız. Ne güzel Allah'a sığınmışsınız. kızınız da var yanınızda, çocuğa belli etmeyin bu bunalım durumları üzülmesi yavru. Kendinizi çevreye açın biraz, dikkatlice dostlar edinin. yapabilirsiniz. en azından neşeli olmayı güleryüzlü olmayı başardığınız sürece insanlar size yaklaşacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…