Ayni[/QUOTE]Aynı sorunla bogusuyoruz canimsenin yasin kac ? Ben 31 in icindeyim ve artik yaşım aklima her geldiginde gelecekten tamamen umutsuz oluyorum.
Bnm gibi yalniz yoktur diye düşünüyorum gordugum tanidigim insanlarin icinde. Halbuki biz yalnizlar herbi tarafa dağılmış iz herhalde. Bir araya gelsek büyük bir grup olurdu bizden)
yasim 25 biliyorum cogunuz henuz gencsin diyecek ama ben hayata cok erken atildim kendi secimim di ama baska secim yolum yoktu. kesinlikle hayatimda su sorun bu sorun var demuyorum hersey Allahtan deyip ustesinden gelmeye calisiyorum sukur cok buyuk sorunumda yok ama cok yalniz oldugumu hissediyorum. Bende bi anneden babadan gelmeyim kardeslerim var ama bazen Allah beni bu hayata herkesin sorunlariyla ygrasayim ama ben kimsenin umrunda olmayim diye gelmisim gibi hissediyorum. Kimse bigun merak edip nerde xalistigima gelip bakmadi guzel yer diyip gecerler ailem hep ama bi isim dusse isyerimi kizimin okulunu bulamazlar ailem ev kapi numarami bilmez biseyimle ilgilenmez ama ben ayru yasamama ragmen a dan z ye evlerinin butun sorunlariyla ugrasirim bilmedigim bisy yoktur peki neden benim biseyimi bilmezler ? Yalnizliga terkedildim ben
TE="rose se, post: 38132539, member: 422942"]zor donemim sanirim yalnizligim.. hayatimda okadar cooook buyuk sorunlarim yok suan ama cok yalnizim bu yalnizlik beni oldurecek
[/QUOTE][QUOTE seni çok iyi anlıyorum heleki her yorumunda da bahsetmissin ya isyan etmiyorum sadece içinde bulundugum durumu anlatmak istedim diye. Evet bu öyle bi duygu ki hakikaten yasamayanlar da pek anlamaz.
Çok ince dusunuyorsun canım. Yorumunu okurken bu ben miyim dedim ailenin kizinin okulunu ve senin işyerini bilmemelerini söylediğinde. Benzer şeyleri ben de dusunmustum bir zamanlar. Birde bnm cok yoğun olarak düşündüğüm şeylerden biri de aslinda hep toplum icerisinde olmama ragmenkimsenin umrunda olmamak. MMeselâ isyerinde birinin düğünü olur hadi hediye alalim diye para toplanir gelenekseldir bu. Birinin bebeği olur yine hediye. Cok da birbirlerini sevip saydiklarindan degil aslinda ama herkesin bi sekilde toplum icinde bir yeri sayginligi var. Bnm yasantimi kiminle yaşadığımı kimse sormaz bilmez. Annm hastalandi hastnede yatti kimse gecmis olsuna gelmedi isyerinden. Kendim hastalansam basima bisey gelse beni de ziyaret etmezler
Bu dusuncelerin duygusu ağır.
Insan samimiyet dostluk guven arıyor. Umarim bigün buluruz. Herkese hak da bize mi günah arkadaslik cevre es dost ?? :)
="rose se, post: 38135616, member: 422942"]daisysun yasim 25 biliyorum cogunuz henuz gencsin diyecek ama ben hayata cok erken atildim kendi secimim di ama baska secim yolum yoktu. kesinlikle hayatimda su sorun bu sorun var demuyorum hersey Allahtan deyip ustesinden gelmeye calisiyorum sukur cok buyuk sorunumda yok ama cok yalniz oldugumu hissediyorum. Bende bi anneden babadan gelmeyim kardeslerim var ama bazen Allah beni bu hayata herkesin sorunlariyla ygrasayim ama ben kimsenin umrunda olmayim diye gelmisim gibi hissediyorum. Kimse bigun merak edip nerde xalistigima gelip bakmadi guzel yer diyip gecerler ailem hep ama bi isim dusse isyerimi kizimin okulunu bulamazlar ailem ev kapi numarami bilmez biseyimle ilgilenmez ama ben ayru yasamama ragmen a dan z ye evlerinin butun sorunlariyla ugrasirim bilmedigim bisy yoktur peki neden benim biseyimi bilmezler ? Yalnizliga terkedildim ben
Artik dusunuyorum ama gel gorki nerde nsl olacak Allah bilir doru durust turk arkadas bulamazken turk koca istemek25 yasındasın tekrar evlenmeyi dusunuyor musun..evınde bı ses..bi nefes..bi can yoldaşın olur
Avrupa ya Türkiye den geldim ve bu konuda benim gibi gelenlerin arkadas bulmakta zorlandiklarina eminim artik galiba. Ben de bende mi problem var diyordum. Kendimi biliyorum duygusalim, arkadasim icin herseyi yapan bir insanim ama burada arkadas olmaya calistiysam da garip bir sekilde soguk ve tavirlilar. Anlamakta zorlaniyorum, neden kiskanclik ya da kötülük yapmak ister insan, benim de bu soru beynimi yiyecek. Bu topluluga uyum saglayamiyorum, bu yüzden de kaybediyorumArtik dusunuyorum ama gel gorki nerde nsl olacak Allah bilir doru durust turk arkadas bulamazken turk koca istemek
Nasip kısmet..radarların acık olsun..bakımlı ol,kendını koyverme..pozıtıf ol..emonım bırısı cıkacaktır karsına..Artik dusunuyorum ama gel gorki nerde nsl olacak Allah bilir doru durust turk arkadas bulamazken turk koca istemek
ben burada buyumeme ragmen artik ayak uyduramiyorum, cunku insanlar cok bencil burada yardimlasma denen bisey kalmamis bisey istedigin zaman tamam ama karsiliginda bende sunu isterim gibi tepki aliyosunAvrupa ya Türkiye den geldim ve bu konuda benim gibi gelenlerin arkadas bulmakta zorlandiklarina eminim artik galiba. Ben de bende mi problem var diyordum. Kendimi biliyorum duygusalim, arkadasim icin herseyi yapan bir insanim ama burada arkadas olmaya calistiysam da garip bir sekilde soguk ve tavirlilar. Anlamakta zorlaniyorum, neden kiskanclik ya da kötülük yapmak ister insan, benim de bu soru beynimi yiyecek. Bu topluluga uyum saglayamiyorum, bu yüzden de kaybediyorum
guzelim bakimimimda giyinmemde bir sorun olmadigini dusunuyorum, sonucta calisan bir insanim bakimliyimdir ama burada yabancilarin icindeyim surekli karsima nerden cikacak bende merak ediyorum :) hayirlisi bakalimNasip kısmet..radarların acık olsun..bakımlı ol,kendını koyverme..pozıtıf ol..emonım bırısı cıkacaktır karsına..
haklisin aslinda Allaha yaklasinca kazanan ben oluyorum bu tarafdan bakmam gerekAmiiin. Amiiin. Amiiin.
Boş ver be canım. Yalnızlık seni daha da Allahu tealaya yaklaştırıyorsa kazanan sensin.
Kimisi evladsızlıktan ağlar, kimi işsizlikten, kimi yalnızlıktan... Herkes eksikliğini yaşadığını en ağır zanneder. Elindekilere de bakıp kendi kendininin terapisti olmaya da çalış.
Aramiza hos geldin canim ozman :)Baskalarının da yalnız oldugunu bilince yalnız hissetmezsin, inan ki cok fazla insan var böyle. Ben de dahil...
Intiharmi[negüzel yavrunuz varmış iyi bir işiniz hayatınıza mutlaka sevecğnz biride girecektir eş anlamonda ben evde bilmdğm bir şehrde akşama kadar oturup eşimi bekliyorm eşimde yorgun geliyr biraz oturup uyuyor bebeğimde olmuyor yalnızlıktan bazen intiharedesim geliyor ailemde başka şehirde birde beni düşün allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum piskolojik yardım almalısın bende düşünüyorum
birde senn iş ortamın varmış sosyalleşmeye çalışsan benm böyle bir şansım yok şşimdilik
kendimi okadar yalniz hissediyorumki, ne konusacak ne dertlesek beni dinleyecek kimsem olmadiginin farkina variyorum!
tek yaptigim Allaha siginmak Allahla konusmak beni duyan O! dinleyen o..
biraksalar saatlerce aglarim; ne icin, neden, kim icin, ??? yalnizliktan
artik hayat bana agir geliyor, kotuyum dostlar
Allahim yardim et bana...
evet kesinlikle ondan suphem yok istediklerimi Allahdan dilerim zamani var derim o beni duyuyo kimsem olmasada o var goruyo biliyo derim.. Allah kimseyi bosluga dusurmesin duan icin tesekkur ederim Allah gonlune gore versin guzelimnekadar güzel yazmıssın canım ama bak işte gerçek kelimeyi kullanmışsın yanlızım demişsin ama farkındasın ve tek şükür ve hamd sahibi olan allaha yönlenmişsin ondan istiyosun ona yalvarıyorsun ne güzel sen yanlızasla değilsin .... önce rabbim bak bukadar da insan var yanında rabbim seni duyandır görendir ve tek tek isteklerine cevap verecek tek kişidir yukarıda yazmışsın ya kimsek yok diye bak rabbimin yanında en güzel mucize dünyalar güzeli meleğin var onu sana veriş negüzel bir mutluluk pozitif düşünmeye çalış şükret asla yanılgıya düşme rabbim yardımcın olsun....
evet kesinlikle ondan suphem yok istediklerimi Allahdan dilerim zamani var derim o beni duyuyo kimsem olmasada o var goruyo biliyo derim.. Allah kimseyi bosluga dusurmesin duan icin tesekkur ederim Allah gonlune gore versin guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?