- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
Ilk birkac saat onemli, degil mi? Dilerim hepsi sag salim cikarlar. Rabbim yardimcilari olsun.Aminn. Şu saat oldu enkaz altındakileri düşünüyorum. Yüreğim ağzım da hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk birkac saat onemli, degil mi? Dilerim hepsi sag salim cikarlar. Rabbim yardimcilari olsun.Aminn. Şu saat oldu enkaz altındakileri düşünüyorum. Yüreğim ağzım da hep
Amin inşallah.Ilk birkac saat onemli, degil mi? Dilerim hepsi sag salim cikarlar. Rabbim yardimcilari olsun.
AminÇok geçmiş olsun allah hiç birimize tekrar yaşatmasın
Evet az evvel bitane daha yaşadıkBen böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Çok geçmiş olsun neresindesinBu saat oldu uyuyamadım, evlatlarımın başında bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hala şoktayım![]()
Kurtulamicam göçük altında kalicam heralde dedm. Allahım bugün son mu dedim çok üzüldüm tokat gibi çarptı yzuumeAklımı yitireceğimi sandım. Evde diken üstünde oturuyoruz. Hepimize geçmiş olsun
Bu saat oldu uyuyamadım, evlatlarımın başında bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hala şoktayım![]()
NeresindensinBen böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Bende bostanlı canımNeresindensinben bostanlı
Çok geçmiş olsun. Sabır diliyorum hepinizeBen böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Amin. SağolunÇok geçmiş olsun. Sabır diliyorum hepinize