Allah'ım bu yıl çabuk bitsin. Deprem

Izmir yolu üzerindeyiz biz de. Çok hissettik hem de. Yer ayaklarımın altında kayıyo böyle dakikalar sürse asla evden çıkamazdık aynı 99 depreminde olduğu gibi.
Cikamazdik dimi.hic bitmeyecek sandım
Kirise koşup sigindigimde elim dış kapının koluna uzanıyordu
Allahım bitmeyecek mi rüya dimi bu .çok uzun sürdü cunku..ama yeni uyandım ben daha..rüya değil .şimdi çıkmazsam eşimi birdaha goremicem diye konuşuyordum kendimle hemen kapının kilidini açtım kiriş mi beni koruyacak ?
Allahım kapı acilmiyor.
Eşim sabah çıkarken kapıyı iyice kilitle demişti
İnanın hiç demezdi iyice kilitle diye.
Bende hayırdır korkutma beni demiştim.zaten tüm gece içimde sıkıntı var uyuyamamistim iyice korkutmustu öyle demesi.
Bende iyice kilitledim ve yattım
Kapının açılmamasi üstleri de kilitlesigimdenmis yani.artik kapıyı kilitlemicem...kilit sikissaydi ya ?

Neyse ...hepsini açtım
Fırladım

Son günüm olsun istemedim😞

Sen Balıkesir'den dimi ?
İzmir kadar hissetti mi orası da

7.1 i yaşadık biz
Ben kendimi çok kötü hissediyorum
Enkaz altında kalacağım sandım
Dun benim için son gun sandim
Şuan boynum, sırtım çok ağrıyor. Korkuyu iliklerimize kadar hissettik resmen. Dilerim çabuk atlatırız.

Ben böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Kiyamam sana ya 😭😭Haberleri izledikce agliyorum. Rabbim bir daha yasatmasin . Cok zor bi durum cok. Dualarimiz hep sizinle. 🤲

Şuan boynum, sırtım çok ağrıyor. Korkuyu iliklerimize kadar hissettik resmen. Dilerim çabuk atlatırız.
😞Her sese deprem oluyor sanıyorum
Abartı mi yasiyorum duygularımı acaba

samimi samimi aileme çok zor ulaştım demişsin ailen neredeydi ? Yalnız mıydın sende

Allahım bitmeyecek mi rüya dimi bu .çok uzun sürdü cunku..ama yeni uyandım ben daha..rüya değil .şimdi çıkmazsam eşimi birdaha goremicem diye konuşuyordum kendimle hemen kapının kilidini açtım kiriş mi beni koruyacak ?
Allahım kapı acilmiyor.
Bende hayırdır korkutma beni demiştim.zaten tüm gece içimde sıkıntı var uyuyamamistim iyice korkutmustu öyle demesi.
Kapının açılmamasi üstleri de kilitlesigimdenmis yani.artik kapıyı kilitlemicem...kilit sikissaydi ya ?

Neyse ...hepsini açtım
Fırladım

😭Kim ister ki. Rabbim sizi korumus. Bir daha da yasamayin insaAllah. 🤲Bol bol dua edin. Allah yardimciniz olsun bu psikolojiden cikmak da zor biz bile diken ustundeyiz 😔

😭Kim ister ki. Rabbim sizi korumus. Bir daha da yasamayin insaAllah. 🤲Bol bol dua edin. Allah yardimciniz olsun bu psikolojiden cikmak da zor biz bile diken ustundeyiz 😔
Siz nerdensiniz
Hepimize çok geçmiş olsun ,l🤲

• Beğen
Reactions: Z P
samimi samimi aileme çok zor ulaştım demişsin ailen neredeydi ? Yalnız mıydın sende
Ailem karşı tarafta oturuyor. Babam işdeydi. Annem evde tek. Kardeşim işte. Yeğenlerim anneleriyle evde. Ben alıiverişe gitmiştim. Çarşı tarafına eşim de oğlumuzu gezdiriyordu. Herkesten tek tek haber alasıya kadar öldüm.

Siz nerdensiniz
Hepimize çok geçmiş olsun ,l🤲
Istanbul canim burdada hissedildi ama her an insan korkuyor. 😔😔Yazinda sallanmistik 5 saniye ona bile cok kotu olmustuk sizinki daha uzun surmus cok zor valla surekli haberleri gordukce agliyorum😭Koca bina yok oldu😭😭

Allahım kapı acilmiyor.

Neyse ...hepsini açtım
Fırladım

Hadi biz neyse müstakil evlerdeyiz, o binalarda oturan insanlara oldu olan. Neyse geçti artık siz de daha fazla stres olmamaya çalışın. Elimizden bir şey gelse keşke. Olan oldu artık.

Normalde İzmir’e yakın bir Marmara ilindeyim,ama yeğenimi özlediğim için İstanbul’a gelmiştim,çocuğu ayağımda salladığım için olsa gerek hissetmedim...Kuşlarım evde yalnızlar (büyük boy kafesleri,8 tane yemlikleri,5 tane sulukları var,tül vs. asla yok) kafayı yiyorum bin tane senaryo yazıyorum...Artık nasıl bir şom ağızlıysam gideceğim gün kafeslerini yerleştirirken kitaplığımdan uzağa koymuştum “Bi de ben yokken deprem falan olursa Allah korusun üstlerine devrilir” diye...Biletim yarın sabahaydı bugüne değiştiremedim adam akıllı bilette bulamadım resmen kafayı yiyorum bu gece bana uyku yok...TV izleyemiyorum delirecek gibi oluyorum Elazığ depreminde de çok kötü olmuştum o enkazları,vefat haberlerini görünce...İçim yanıyor resmen...

99 depreminde ayaklı kafeste olan kuşumuz devrilmemişti, korkmuştu sadece. Umarım sizinkiler de iyidir, geçmiş olsun.

Hadi biz neyse müstakil evlerdeyiz, o binalarda oturan insanlara oldu olan. Neyse geçti artık siz de daha fazla stres olmamaya çalışın. Elimizden bir şey gelse keşke. Olan oldu artık.
Bizler de apartmandayız. Evet ne kadar korksakta yıkalan binadakilerden daha şanslıyız. Keşke geçti demeklw gecse, unutsak. Dünden beri hala şoktayız. İnsanlar sokakta. Havada ürkütücü kasvet var

99 depreminde ayaklı kafeste olan kuşumuz devrilmemişti, korkmuştu sadece. Umarım sizinkiler de iyidir, geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim çok sağolun.Kavuştum onlara çok şükür iyiler.Rabbim enkaz altındaki vatandaşlarımızın yardımcısı olsun hele hele onlardan haber bekleyen o yakınlarının yardımcısı olsun...

Bizde çok fena sallandık şuan bile sallandı artık paranoyak oldum tek kalıyorum iyice gerildim ya

Ailem karşı tarafta oturuyor. Babam işdeydi. Annem evde tek. Kardeşim işte. Yeğenlerim anneleriyle evde. Ben alıiverişe gitmiştim. Çarşı tarafına eşim de oğlumuzu gezdiriyordu. Herkesten tek tek haber alasıya kadar öldüm.
Şuan sizin mesajı okurken yine oldu

Back
X