Ya ne bilim. Foruma üye olan bir çok arkadaşım evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor. O yüzden saçma bir şey yazmak istemem. Hassas bir konuYaz yaz bacı bura alınma yeri değil ben zaten sadece istiyorum düz istiyorum başka bisey yapmıyorum
Ben de istiyorum ama yapmam yasak.Yaz yaz bacı bura alınma yeri değil ben zaten sadece istiyorum düz istiyorum başka bisey yapmıyorum
Hostes pelinKızlar kkde en saçma bulduğunuz ilk üç konu çeşidini yazın bakalım
Bana da yasak hap kullanıyorum ankilozan spondilit hastasıyımBen de istiyorum ama yapmam yasak.Tez zamanda hayırlısı ile inşallah.
Erkek arkadaşımla beş ay önce iliskiye girdik. Her ay adet oldum, her ay test de yaptım negatif çıktılar ama acaba hamile miyim?Kızlar kkde en saçma bulduğunuz ilk üç konu çeşidini yazın bakalım
Bencede bir varmis bir yokmuş oluyorsun cımbızla laf alıyoruz agzindan bazenAlınmam. İstesem de yapamam. Mevzu çıkarmam, sessizce giderim anlamazsın bile.
Kız öyle sormadım genel olarak çeşit ama bu cevap da güzelHostes pelin
Mecbur evlenen Ceylan
18 üyeliği olan üye
Adet geciktirici kullanıp sevişen var. Ertesi gün hapı da almamış ne zaman alayım diyorduErkek arkadaşımla beş ay önce iliskiye girdik. Her ay adet oldum, her ay test de yaptım negatif çıktılar ama acaba hamile miyim?
Özünde iyi olan ama dövüp söven kumar oynayan kocalar. Ha bir de düzelsin diye bebe yapıyorlarKız öyle sormadım genel olarak çeşit ama bu cevap da güzel
Benimki şey.
Sevgilime sürtündüm hamile miyim
Sevgilim dövdü sövdü böbreğimi çaldı ama seviyorum napmalıyım
Eşimin ailesi şunu almadı bunu almadı
Oh bitmiş senin yasak.Bana da yasak hap kullanıyorum ankilozan spondilit hastasıyımsenin niye yasak bana da dedi de doktor hap bitti yenilerde işte bende yasaktan yeni kurtuldum
Ben cok aramadigimdan şimdilik şuan çok hassas evresinde değilim daha hastalığım yeni bitti yenilerde istiyorum ama aynen bende çok dikkat ederim normaldeYa ne bilim. Foruma üye olan bir çok arkadaşım evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor. O yüzden saçma bir şey yazmak istemem. Hassas bir konu
Geçmiş olsun beybiii beybiOh bitmiş senin yasak.
Ben iki kez kalp durmasından kürtaj oldum. Son kurtajimin üstünden iki ay geçti daha. Genetik ve pıhtılaşma testleri bakilacak ama üç ayı doldurmam ve bu arada hamile kalmamam isteniyor.
Başlığınız çok ciciBaşlık zaten her şeyi anlatıyor. Gelin iki muhabbetin belini kıralım kızlar.
Teşekkürler. ❤Geçmiş olsun beybiii beybi
İki hakkım daha vardı:Kızlar kkde en saçma bulduğunuz ilk üç konu çeşidini yazın bakalım
Üst komşumuz size aşık mıs yazasım geliyor söyle yerlere de ayıp olur diye yazmıyorum. Bide yenilerde şey vardı aile dostum çok yakın tanıdığım iki insanın evinde konuk oldum film acalm dediler filmde kötü sahneler vardı amaçları ne olabilir ya insanların böyle düşündüğünü görünce ben şok oluyor a kizlar yani birde filmi kapatmışlar hala kadının kafasında şüphe varİki hakkım daha vardı:
Üst komşum selam verdi sizce nedendir?
Gelinimiz abimi çaldı evinde saklıyor, ne yapmalıyız?
Anlattı dinliyekEltisine balık yemeye giden üyeyi hatırlayan bordo bereli var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?