Kanlı peçete atmak sitemini işleyişini anlamakla alakası yok bence. Çok saçma bir davranışKız niyeyse paylaşan adına bi an üzüldüm ya bence işleyişi bilmeden paylaştı bilerek paylaştıysa tabi daha çok üzüldüm neyin kafasını yasiyordu acaba
Aynen bende bazen öyle yorumluyorum sinir olma sebebim bi çok ablam ya da kardeşim burda dört gözle bebek beklerken acılarına caresizliklerine burda şahit olurken çift çizgi görüp bu ne demek ... cok güzel bir cümle var ama ban yerimİlgi çekme çabası galiba
Ya bilerek ya bak şimdi ilk bu bi üyenin duvarına işte vajina estetiğiyle ilgili soru sormuş ve şey yazmış zamanında çıplak plaja gitmiş orda Avrupalılarınkini görmüş böyle bütün dış dudaklar alınmış onlara hayran olmuş. Sonra kendi duvarında bi kadın fotosu paylaşmış çıplak bacaklarını ayırmış dediği gibi dış dudaklar tamamen alınmış uçsuz bucaksız bi kara delik üç dört foto vardı böyle. Anaamm ne kötü bi andı onu gördüğüm anKız niyeyse paylaşan adına bi an üzüldüm ya bence işleyişi bilmeden paylaştı bilerek paylaştıysa tabi daha çok üzüldüm neyin kafasını yasiyordu acaba
Haklısın aslında az önce çok duygusal anıma denk geldi üzülesim varmış sanırım bana da şuan çok saçma geldiKanlı peçete atmak sitemini işleyişini anlamakla alakası yok bence. Çok saçma bir davranış
Hayır sevincini paylaşsa tamam kimse bir şey demez. Dalga geçer gibi sizce gebelik var mı diyor ya gel de sinir olmaAynen bende bazen öyle yorumluyorum sinir olma sebebim bi çok ablam ya da kardeşim burda dört gözle bebek beklerken acılarına caresizliklerine burda şahit olurken çift çizgi görüp bu ne demek ... cok güzel bir cümle var ama ban yerim
Regl dönemi miHaklısın aslında az önce çok duygusal anıma denk geldi üzülesim varmış sanırım bana da şuan çok saçma geldi
Çok kıskanç ve fesatsın. Ne olur sanki tebrik etsenHayır sevincini paylaşsa tamam kimse bir şey demez. Dalga geçer gibi sizce gebelik var mı diyor ya gel de sinir olma
Kadının aklı akıl değilmiş a gardaaaass a gardas akıllı desen değil deli desen o da değil değişik biseymis kadınYa bilerek ya bak şimdi ilk bu bi üyenin duvarına işte vajina estetiğiyle ilgili soru sormuş ve şey yazmış zamanında çıplak plaja gitmiş orda Avrupalılarınkini görmüş böyle bütün dış dudaklar alınmış onlara hayran olmuş. Sonra kendi duvarında bi kadın fotosu paylaşmış çıplak bacaklarını ayırmış dediği gibi dış dudaklar tamamen alınmış uçsuz bucaksız bi kara delik üç dört foto vardı böyle. Anaamm ne kötü bi andı onu gördüğüm an
Vajina estetiginde iç dudaklar alınmıyor mu yahu ne ara dış dudaklara geçtiler? Estetik durmaz ki öyle. Konunun neresine takıldım ben de.Ya bilerek ya bak şimdi ilk bu bi üyenin duvarına işte vajina estetiğiyle ilgili soru sormuş ve şey yazmış zamanında çıplak plaja gitmiş orda Avrupalılarınkini görmüş böyle bütün dış dudaklar alınmış onlara hayran olmuş. Sonra kendi duvarında bi kadın fotosu paylaşmış çıplak bacaklarını ayırmış dediği gibi dış dudaklar tamamen alınmış uçsuz bucaksız bi kara delik üç dört foto vardı böyle. Anaamm ne kötü bi andı onu gördüğüm an
Kızlar hamileyim heyecanlıyım bu da test dese tebrik edicez de salaklığın nesini tebrik edeyim. Tebrikler çift çizginin anlamını bilmiyorsunuz ama üremeyi başarmışsınızÇok kıskanç ve fesatsın. Ne olur sanki tebrik etsen
Yok 8 gün geçti batı soğan suyu yaptım yapmaz koymaz olaydım düzenli düzenimi de bozdu bakal artık belki yarın belki yarından da yakın test negatif maalesefRegl dönemi mi
Sapığın tekiydi benceKadının aklı akıl değilmiş a gardaaaass a gardas akıllı desen değil deli desen o da değil değişik biseymis kadın
Vallahi aynı kafa aynı mantık hemen sil bebeğim alnını çünkü alnından kocaman öptümKızlar hamileyim heyecanlıyım bu da test dese tebrik edicez de salaklığın nesini tebrik edeyim. Tebrikler çift çizginin anlamını bilmiyorsunuz ama üremeyi başarmışsınız
Biyoloji dersi alsalar yeniden keşkeKızlar hamileyim heyecanlıyım bu da test dese tebrik edicez de salaklığın nesini tebrik edeyim. Tebrikler çift çizginin anlamını bilmiyorsunuz ama üremeyi başarmışsınız
Valla bence de alınmasın foto feceatti gerçektenVajina estetiginde iç dudaklar alınmıyor mu yahu ne ara dış dudaklara geçtiler? Estetik durmaz ki öyle. Konunun neresine takıldım ben de.
Aaa bebek mi istiyorsunuz. Durumunuz nedir bilmiyorum o yüzden yanlış bir şey yazmak istemiyorumYok 8 gün geçti batı soğan suyu yaptım yapmaz koymaz olaydım düzenli düzenimi de bozdu bakal artık belki yarın belki yarından da yakın test negatif maalesef
Ben de diyorum bu tükürük kiminVallahi aynı kafa aynı mantık hemen sil bebeğim alnını çünkü alnından kocaman öptüm
Ya işte biliyorlar da maksat laf olsunBiyoloji dersi alsalar yeniden keşke
Yaz yaz bacı bura alınma yeri değil ben zaten sadece istiyorum düz istiyorum başka bisey yapmıyorumAaa bebek mi istiyorsunuz. Durumunuz nedir bilmiyorum o yüzden yanlış bir şey yazmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?