Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Kız niyeyse paylaşan adına bi an üzüldüm ya bence işleyişi bilmeden paylaştı bilerek paylaştıysa tabi daha çok üzüldüm neyin kafasını yasiyordu acaba
Kanlı peçete atmak sitemini işleyişini anlamakla alakası yok bence. Çok saçma bir davranış

İlgi çekme çabası galiba
Aynen bende bazen öyle yorumluyorum sinir olma sebebim bi çok ablam ya da kardeşim burda dört gözle bebek beklerken acılarına caresizliklerine burda şahit olurken çift çizgi görüp bu ne demek ... cok güzel bir cümle var ama ban yerim

Kız niyeyse paylaşan adına bi an üzüldüm ya bence işleyişi bilmeden paylaştı bilerek paylaştıysa tabi daha çok üzüldüm neyin kafasını yasiyordu acaba
Ya bilerek ya bak şimdi ilk bu bi üyenin duvarına işte vajina estetiğiyle ilgili soru sormuş ve şey yazmış zamanında çıplak plaja gitmiş orda Avrupalılarınkini görmüş böyle bütün dış dudaklar alınmış onlara hayran olmuş. Sonra kendi duvarında bi kadın fotosu paylaşmış çıplak bacaklarını ayırmış dediği gibi dış dudaklar tamamen alınmış uçsuz bucaksız bi kara delik üç dört foto vardı böyle. Anaamm ne kötü bi andı onu gördüğüm an

Hayır sevincini paylaşsa tamam kimse bir şey demez. Dalga geçer gibi sizce gebelik var mı diyor ya gel de sinir olma

Kadının aklı akıl değilmiş a gardaaaass a gardas akıllı desen değil deli desen o da değil değişik biseymis kadın

Vajina estetiginde iç dudaklar alınmıyor mu yahu ne ara dış dudaklara geçtiler? Estetik durmaz ki öyle. Konunun neresine takıldım ben de.

Kızlar hamileyim heyecanlıyım bu da test dese tebrik edicez de salaklığın nesini tebrik edeyim. Tebrikler çift çizginin anlamını bilmiyorsunuz ama üremeyi başarmışsınız
Vallahi aynı kafa aynı mantık hemen sil bebeğim alnını çünkü alnından kocaman öptüm

Yok 8 gün geçti batı soğan suyu yaptım yapmaz koymaz olaydım düzenli düzenimi de bozdu bakal artık belki yarın belki yarından da yakın test negatif maalesef
Aaa bebek mi istiyorsunuz. Durumunuz nedir bilmiyorum o yüzden yanlış bir şey yazmak istemiyorum

Kızlar kkde en saçma bulduğunuz ilk üç konu çeşidini yazın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…