Allah'ım sabır ver:(

Kayınvalidenize çok ayıp etmişsiniz. Kendi annenize yapmayacağınız hareketi onlara yapmışsınız. Anneniz şeker hastasıysa kayınpederinizde ameliyatlıymış. Yazık değil mi onlarada?annenizin inadı yüzünden hem insanların kalbini kırmışsınız hemde çocuklarınızdan uzak kalmışsınız. Üstelik bugün kovmaktan beter ettiğiniz kayınvalideniz çocuklarınıza bakmış bunca zaman. Sinirinizi onlardan çıkartmışsınız ve hiç iyi olmamış

Konuyu okuyunca sizden oncd cocuklarin oldugu duruna cok uzuldum benden size tavsiye vana şimdilik tayin isteyin van bildigim bi yer zaman zaman olaylar olsada iyi bi yer bence mahrumiyet bolgesi degil gaywt guzel yasanilasi bi memleket

Teror olaylarindan falan korkuyorsaniz suan ülkenin hicbir yerinde can güvenlıgi garantimiz yok hic olay okdugunu duymadigimiz kayseri bile teror olayindan nasibini aldi

Eger yinede tayin kesinlikle olnaz diye dusunuyorsaniz kuzeniniz yegeniniz falan yok mu zor durunda oldugunuzu soyleseniz esiniz tayin isteyinceye kadar uygun bir maas karsiligi sizinle kalsa sadece siz iste oldugunuz saatlerde cocuklara goz kulak olmayi kabul etmez mi

Yada soyle bi sey bulsaniz bi ikinci ogretim ogrencisiyke anlassaniz hem onun icin kalacak ev olur hemde az biraz harclik olur sabahlari soz evde degilken cixuklarla ilgilenir yeme icme kira gibi bi sıkintısı olmaz hemde sabah cocuklara goz kulak olur aksam okula gider (tabi guvenilir biri olmali) zaten bakici aldigibizda bile bi risk almis okuyorsunuz

Bence bunlardan birini dusunun yada alternatif uretin cocuklar icin cok zor

Ayrica ekleme yapayim cok yakin bi yillar once arkadasimin buyuk maddi sıkıntısı oldu ucretli ogretmenlik yapacakti 6 ay kadar yol parasi arti kres parasi deseniz akdigi maastan fazla oluyordu o zamanlar aldigi ucret baya bi azdi

Benden iki cocuguna bakmami rica etti bende kabul ettim o az maasindan ihtiyaclari olmasiba rahmen bana verebildigi kadar harclik vermeye calisitdi ams inanin vernese bile yine seve seve bakardim cunku cocuklarini yegenim gibi goruyordum

Benden ev isi falan kesinlikle istemedi abla kardes gibiydik zaten cocuklarida beni taniyordu oncesinden rahat ol cocuklara karsi sadece evde onlarin yaninda olnan yeter yemek yemeseler dahi yorma kendini ben gwlince yediririm derdi

O sekilde 6 ay kadar birbirimixi idare ettik
Varsa oyle yakin ve guvendiginiz bi arkadasiniz bence bi teklif edebikirsiniz

Annen gelse tabi iyiydi ama belli bir yaştan sonra katlanamiyorlar bazi seylere. Annen de istanbulda bunaliyormus. Gelip bunalinca sikilinca ruhu daralinca nasil bakacak cocuklara. Hic uzulme cocuklarin emin ellerdeymis bahceli bi yerde bir ay kendilerine gelirler. Sartlar bazen zor olsada cocuklar mutlu olunca idare edilir.

Kusura bakma ama annen çok acımasız ve anlayışsız davranmış, bir yaşındaki evladını senden ayırmış .Ne olurdu yani biraz daha sabredip sana yardım etse.Neyse olan olmuş bir defa sen de bol bol dua et ,sabret.İnşallah sabrın sonu selamettir.

Eğer durum 1 aylık gelip bakma ise ve anneniz gelmediyse benim gibi garipsiniz..Varlar ama yoklar..Bu en acısı..İnsan zor gününde anlıyor herkesi ne yazıkki..

Rabbime sığın kardeşim,herşey geçiyor da yıprandığı la kalıyorsun.. Diliyorum tez zamanda yavrularına kavusursun

Ooof annenin tepkisi de nedir oyle. İlla farkli sehire gidince gezme tozma derdine dusen insanlara kil oluyorum, arkadas senin gelme sebebin baska birak gezmeyi.
Sabredin, uzuldum halinize.

hımm zor... bence kocan bakıcıya para vetemem dedigını hatırlamıordur. hatırlat.
senın benım annen baban demeden cozun bu işi.
sen gel git sensiz olmuor dıyıp adamı negatıf yuklemeyin. sizde kendınizi yuklemeyin. bunlar aşılır sorunlar, yukler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…