Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

canım takibim zor oluyo hergün bildirim yapılmayınca.birde bu haftaki esma zikri ya-musavvir ve aksam güneş battıktan sonra 21 defa cekiyorsun.bunu bugün cektinmi?salavatlarda 200 adet

canım takibim zor oluyo hergün bildirim yapılmayınca.birde bu haftaki esma zikri ya-musavvir ve aksam güneş battıktan sonra 21 defa cekiyorsun.bunu bugün cektinmi?salavatlarda 200 adet

evet canım çektim..gündüz pc yi yanıma götürebiliyordum önceden koca gün açık kalabiliyordu,ama şimdi herkese yasakladılar,ancak telimden açıyorum KK yı ama sürekli online olup cvp yazamıyorum.
sana sorun olursa listeden çıkartabilirsin hayatım,ben arka planda da takip eder okurum duamı.
nede olsa aynı amaç için buradayız

sorun değil canım takipte zorlanıyorum hergün için gülücük koyuyoruz. okuyup okumadıgını anlayamıyorum kişilerin.benim kimseyi cıkarmak haddim değil. istedigin zaman katılabilirsin.ancak girdiginde su kadar günlük cektim diye yaqz o halde tamammı canım??

tamam kuşum muck

bence keten helva bu sevği msjı ketene sevilmeye ihtiyacı var bu ara bende seviyorum seniiiiiiiiii keten helva sen yeterki sevgi iste veririm sevgimi sana helali hoş olsun sevgilerin san

biliyorum canım benimkide espiriydi zaten

bence keten helva bu sevği msjı ketene sevilmeye ihtiyacı var bu ara bende seviyorum seniiiiiiiiii keten helva sen yeterki sevgi iste veririm sevgimi sana helali hoş olsun sevgilerin san

allah razı olsun canım benim sevin beni bende sizleri çook seviyorummmmmmmmmmmm

ayşenaz canım ben dün çektim bugünde çekicem çekti olarak kaydedebilirsin benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…