kuzum ben günü gününe yazamıyorum ama çekiyorum bilgin olsun.
gündüz sabahtan 4 e kadar kurstayım o saatler arası bitiriyorum..gezerken otururken dolmuşta fazla fazla çekiyorum gerçi:)
zikirmatiğim sağolsun...:)
canım takibim zor oluyo hergün bildirim yapılmayınca.birde bu haftaki esma zikri ya-musavvir ve aksam güneş battıktan sonra 21 defa cekiyorsun.bunu bugün cektinmi?salavatlarda 200 adet
evet canım çektim..gündüz pc yi yanıma götürebiliyordum önceden koca gün açık kalabiliyordu,ama şimdi herkese yasakladılar,ancak telimden açıyorum KK yı ama sürekli online olup cvp yazamıyorum.
sana sorun olursa listeden çıkartabilirsin hayatım,ben arka planda da takip eder okurum duamı.
nede olsa aynı amaç için buradayız
bu kadarmıs canım bu esmanın sayısı bu niyet için.ama günes battıktan sonra cekilecek.
200de salavat var.daha uzunlarada baslarız yakında.
aysenazımmmm beni tabiki ekle canım
bu sefer kısaymıs ya
neyse seve seve cekeriz gene
ya kıskanıyorum ikinizi benide sevin olmaz mısevilmeye çok ihtiyacım var galiba: psikolojim mi bozuk ne benimde
canımmmmmmmmmmmm birtanem benim
seni çok ama çok seviyorum
canim beni de listeye eklermisin
senin profil resmindeki bebeğin totosunu yirim ben
sorun değil canım takipte zorlanıyorum hergün için gülücük koyuyoruz. okuyup okumadıgını anlayamıyorum kişilerin.benim kimseyi cıkarmak haddim değil. istedigin zaman katılabilirsin.ancak girdiginde su kadar günlük cektim diye yaqz o halde tamammı canım??
canımmmmmmmmmmmm birtanem benim
seni çok ama çok seviyorum
hangimizi hangimizi seviyon
bence keten helva bu sevği msjı ketene sevilmeye ihtiyacı var bu ara bende seviyorum seniiiiiiiiii keten helva sen yeterki sevgi iste veririm sevgimi sana helali hoş olsun sevgilerin san
canım senide seviyoruz.sevmez olurmuyuz?malesef hepimizde var psikolojik sorun biliyorsun derdimiz aynı.zaten aksam güneş battıktan sonra cekiliyo tatlım.
canım 100 değil 200 salavat cekiyoruz hergün.aksam güneş battıktan sonra.
tamam 200 yaptım canım teşekkür ederim :)
bence keten helva bu sevği msjı ketene sevilmeye ihtiyacı var bu ara bende seviyorum seniiiiiiiiii keten helva sen yeterki sevgi iste veririm sevgimi sana helali hoş olsun sevgilerin san
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?