Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

canı gönülden en içten en derinden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum canım benimmmmmminş.ogünleride görcez allahın izniyle

canı gönülden en içten en derinden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum canım benimmmmmminş.ogünleride görcez allahın izniyle

Âmin cnm
İnsallah o günler cok yakındır
Öyle guzel günler yasarız ki artık gözümüzden sadece mutluluk icin yas akar
Rabbim birdaha evlat acısıyla sinamasin bizleri insallah

âmin cnm
insallah o günler cok yakındır
öyle guzel günler yasarız ki artık gözümüzden sadece mutluluk icin yas akar
rabbim birdaha evlat acısıyla sinamasin bizleri insallah

rabbim kimseyi evladıyla sınamsın biz yandık kavrulduk ama umutlarımızı yitirmedik çok şükür inş gelcek o güzel günler canım rabbim gönlüne göre versin inş.önümüzdeki ay yüzün gülecek inş.allahımın izniyle diğer aylarda bizlerin yaşasın yuppi çok az kaldı nisan sonuna gari

Allah razı olsun, esmalar bitince de anlamlarıyla başlarız inşallah. hatta ayşenaz hanımla şimdiden görüşüp haftalık esmaların anlam ve açıklamalarını da dahil edebiliriz. yani herkes hem tesbihini çeker hemde anlamlarına aşina olur. ne ile dua ettiğini bilerek çeker.

canı gönülden aminnnnnnnnnnn. tespih salavat cekebilirsin tatlım.sıkıntı olmaz.

Tamam anladım, yarını bekliyorum. haftalık mı çekiyoruz, yani bir hafta boyunca aynı tesbihi tekrarlıyoruz. diğer hafta yenisine geçiyoruz ve pazartesi tesbih değişiyor. doğru anlamış mıyım?

melekyavrumun izah ettiği gibi canım.pazartesi baslayıp cuma son veriyoruz.yani 5 gün.belirtilen adeti hergün cekiyoruz.bu arada hergünde bildirimini yapıyoruz.

canım zaten anlamını yazıyorum her defasında.sendende Allah razı olsun.

7 gün boyunca akşam güneş battıktan sonra 21 defa YA MUSAVVİR denilmesi de hayırlı bir evlat için güzel bir dua yöntemidir. arkadaslar bunuda bu hafta cekelim.
bu aramıza yeni katılan arkadasımız clovepinkin önerisiydi.Allah ondanda razı olsun.bu nedenle bu hafta 5 gün değil.7 gün cekiyoruz.
salavatlarımızda 200 adet cekiyoruz.LÜTFEN HERGÜN BİLDİRİM YAPALIM.
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.ELLERİMİZİ BOS CEVİRMESİN İNŞ.
KATILMAK İSTEYENLER YİNE BİLDİRİM YAPSIN BU 2 GÜN İÇİNDE.LİSTEYE ADINI YAZDIRSIN.

Son düzenleme:

bak beni eklemeyi unutma artık demirbaş sayılırım bende 140 gün olmuş doğum yapalı az kaldı 6 aya

ayşenaz canım benide ekle akşam güneş battıktan sonra demişsin yani gece çeksekte olur değilmi:26:
salavatları gün içinde çeksekte olur sanırım:26:

ayşenaz canım benide ekle akşam güneş battıktan sonra demişsin yani gece çeksekte olur değilmi:26:
salavatları gün içinde çeksekte olur sanırım:26:

salavatları günün her saatinde cekebilirsin canım.ama esmayı sanırım güneş battıktan sonra yatsıdan önce diye biliyorum.

aysenazcımm benıde ekle tabıkııı.
ama bu haftasonu mu yoksa dıger haftasonunu mu dahıl edıoruz.
bu arada musavvır gercekten benım en sevdıgım esmalarda. yani tesbıhte hata olmasın tabıkı butun ısımler muazzam ama...kızıma hep musavvır cekmıstım ben.o da ole gusel ıslenmıs kı kızıma. bole soleyınce etkısı olmuo belkı ama kızımı ılk gordugum an
rabbımde musavvır esmasını en gısel halıyle tecelli ettırmıstı kızımaa...

Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren.
İhlasla “Yâ Musavvir” diye bir müslüman bu isme devam etse, zor işeri başarır, muradına nail olur.

Bende bu güzel konuya dahil olmak isterim...

Amin canımmmm

Bende varım canım :)

pazartesi baslayıp haftaya pazar bitiriyoruz tatlım.

Ayşenaz'cığım beni de ekle regl oldum ama yıkılmadım ayaktayım. Abdestimi aldım, yeni esma için hazırım inşallah.
Rabbim bütün isteyenlere evladını koklamayı nasip etsin, hayırlısıyla...

amin tatlım.regl olmak esma cekmeye salavat cekmeye engel değil canım.cekebilirsin.

Bende bu haftada katilmak istiyorum,
ya varisi okumusdum cumaya kadar sanirim cuma günü haber vermeyi unutmusum
Kusura bakma....

Son düzenleme:
İhlasla “Yâ Musavvir” diye bir müslüman bu isme devam etse, zor işeri başarır, muradına nail olur.

bende katılmak istiyorum canım.

Bende bu haftada katilmak istiyorum,
ya varisi okumusdum cumaya kadar sanirim cuma günü haber vermeyi unutmusum
Kusura bakma....

ben bagıslarken birlikte cektigimiz arkadaslar diye söylüyorum duamda canım ama bildirim yapıldıgı zaman takibim kolay oluyo.

bende katılmak istiyorum canım.

aramıza hosgeldin canım. elbette katılabilirsin.listeye ekliyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…