bu haftaki esmaya benide kat canım
aysenazımmmm beni tabiki ekle canım
bu sefer kısaymıs ya
neyse seve seve cekeriz gene
Benide eklediğin için teşekür ederim allah razı olsun sen den canımmmmmmm
7 gün boyunca akşam güneş battıktan sonra 21 defa YA MUSAVVİR denilmesi de hayırlı bir evlat için güzel bir dua yöntemidir. arkadaslar bunuda bu hafta cekelim.
bu aramıza yeni katılan arkadasımız clovepinkin önerisiydi.Allah ondanda razı olsun.bu nedenle bu hafta 5 gün değil.7 gün cekiyoruz.
salavatlarımızda 200 adet cekiyoruz.LÜTFEN HERGÜN BİLDİRİM YAPALIM.
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.ELLERİMİZİ BOS CEVİRMESİN İNŞ.
KATILMAK İSTEYENLER YİNE BİLDİRİM YAPSIN BU 2 GÜN İÇİNDE.LİSTEYE ADINI YAZDIRSIN.
tamam canım ama ben akşam giremiyorum bildirimimi nasıl yapıcam ya
hımmm sana kıyak yaparız balım.sende sabah yaparsın bildirimini.
tamam canım torpil büyük yerden yani:)
bu kadarmıs canım bu esmanın sayısı bu niyet için.ama günes battıktan sonra cekilecek.
200de salavat var.daha uzunlarada baslarız yakında.
bu sefer kısaymıs ya
ya kıskanıyorum ikinizi benide sevin olmaz mısevilmeye çok ihtiyacım var galiba: psikolojim mi bozuk ne benimde
Arkadaslar Yüce Mevlamızın güzel isimleriyle iyileşmek istiyoruz.bilinçli bir sekilde 1 haftada bir isimlerini zikredecegiz.Bu hafta cekecegimiz esma 7 gün boyunca AKSAM GÜNEŞ BATTIKTAN SONRA 21 defa YA MUSAVVİR'dir.hayırlı bi evlat sahibi olmak için bu hafta 7 gün bunu ve 200 salavat cekiyoruz.katılmak isteyenler bildirimlerinizi yapın ve pazartesi baslıyoruz arkadaslar. listemizi yenilicem sizden gelen bildirimlerle.
Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren.
İhlasla “Yâ Musavvir” diye bir müslüman bu isme devam etse, zor işeri başarır, muradına nail olur.
aysenazzz 21 ya-musavvir 200 salavat
debusi 21 ya-musavvir 200 salavt
KETENHELVA 21 ya-musavvir 200 salavat
jaleda 21 ya-musavvir 200 salavat
myosotisArventis 21 ya-musavvir 200 salavat
DILAYNUR 21 ya-musavvir 200 salavat
zelalperd 21 ya-musavvir 200 salavat
tacsızprenses 21 ya-musavvir 200 salavat
E_M_A 21 ya-musavvir 200 salavat
siyahkugu 21 ya-musavvir 200 salavat
jeyloo 21 ya-musavvir 200 salavat
nazlıhilal 21 ya-musavvir 200 salavat
mehtapibrahim 21 ya-musavvir 200 salavat
melekyavrum 21 ya-musavvir 200 salavat
derinsuberfu 21 ya-musavvir 200 salavat
elbette mümkündür.biraz geri kalmıs olursun sadece canım.pazartesi basladık ya-varis cekmeye. burdan devam et istersen.
bu kadarmıs canım bu esmanın sayısı bu niyet için.ama günes battıktan sonra cekilecek.
200de salavat var.daha uzunlarada baslarız yakında.
bu sefer kısaymıs ya
ya kıskanıyorum ikinizi benide sevin olmaz mısevilmeye çok ihtiyacım var galiba: psikolojim mi bozuk ne benimde
listeye benide eklermisin canım yalnız ben akşam çekebiliyorum. akşam hem bugün hem yarın için çeksem esmaları ve salavatları
canım senide seviyoruz.sevmez olurmuyuz?malesef hepimizde var psikolojik sorun biliyorsun derdimiz aynı.zaten aksam güneş battıktan sonra cekiliyo tatlım.
Teşekkür ederim aysenaz geçen haftayı kaçırdım ama ben onu da çekerim bol bol boş vaktim var bu hafta ya musavvir ve 100 salavat çekiyoruz doğru anladım değilmi forumda biraz acemiyim kusuruma bakma lütfen
canım 100 değil 200 salavat cekiyoruz hergün.aksam güneş battıktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?