selam bende aranıza gelebilirmiyim banada bir isim verin cumaları özellikle cekeyim
canım bir mürşid kontrolü altında olmazdan çekilen zikir vird insana kafayı bozdurur daha kötü olur google esma çalgını yazın anlarsınız her duyduğun şey çekilmez okunmaz
Bir kimse tarikata girip, ders almadan izinsiz ders çekerse veya tarikata girdiği halde şeyhi hakiki şeyh değilse şeytan onun kalbine (yüreğine) sıkıntı ve. evham, verir, deli gibi olur. Hatta çektiği dersi terk etmez devam ederse tamamen zır deli olur. İşte şeyhi şeytan olur dediği budur. Beş vakit namaz, bir ay oruç, hacc, zekat gibi ibadetleri yapıp fazlasını yapmayanlara şeytan açıktan müdahele etmez. Aksini iddia edenler, tarîkatsız, izinsiz esmayı çok çeksinler. Kafayı bozar mı bozmaz mı? Şeyhi şeytan olur mu olmaz mı? denesinler. O zaman görürler. İşte bu gibiler tarikata leke sürerler. Halbuki hakiki bir şeyhin izin vermesiyle çekilen dersten, o müride hiç bir zarar gelmez, bilâkis Allahu Teala yolundailerler.
ÖNCELERİ BENDE BİLMEZDİM ÇOK ÇEKERDİM HİÇTE İYİ OLMADI HER ŞEY DAHA KÖTÜ OLDU DÜĞÜMLENDİ SONRA CENABI HAK BANA DOĞRU YOLU GÖSTERDİ.. BİLMEDEN OKUMAYIN
NASIL YANİ
Allahın isimlerini zikretmek için kendi zekamız yetmiyor mu ki baska bir aciz kulun mu arkasına sığınıcaz
mürit şeyh kaldı mı bunlar
ben peygamberler dısında kimseyi kendimden farklı görmem
Bir kimse tarikata girip, ders almadan izinsiz ders çekerse veya tarikata girdiği halde şeyhi hakiki şeyh değilse şeytan onun kalbine (yüreğine) sıkıntı ve. evham, verir, deli gibi olur. Hatta çektiği dersi terk etmez devam ederse tamamen zır deli olur. İşte şeyhi şeytan olur dediği budur. Beş vakit namaz, bir ay oruç, hacc, zekat gibi ibadetleri yapıp fazlasını yapmayanlara şeytan açıktan müdahele etmez. Aksini iddia edenler, tarîkatsız, izinsiz esmayı çok çeksinler. Kafayı bozar mı bozmaz mı? Şeyhi şeytan olur mu olmaz mı? denesinler. O zaman görürler. İşte bu gibiler tarikata leke sürerler. Halbuki hakiki bir şeyhin izin vermesiyle çekilen dersten, o müride hiç bir zarar gelmez, bilâkis Allahu Teala yolundailerler.
ÖNCELERİ BENDE BİLMEZDİM ÇOK ÇEKERDİM HİÇTE İYİ OLMADI HER ŞEY DAHA KÖTÜ OLDU DÜĞÜMLENDİ SONRA CENABI HAK BANA DOĞRU YOLU GÖSTERDİ.. BİLMEDEN OKUMAYIN
Ayşenazcığım
pazartesi+
sali +
carsamba+
persembe+
cuma+
bu haftakileri tamamladım Allah kabul etsin tüm dualarımızı
selam cnm soylediginde hak payin var..ama bu o zikr deyil bu esma ile dua sekli yani ders zikri deyil...mursitten alinan ders zikridir ve o zikrin senin orneyin 1000 cekmelisin sende diyorsunki1500 cekeyim bu olmaz iste..mursidin ne demisse onu cekeceksin...ama bizimki esma ile Rabbimizin guzel isimleriyle ondan istemek...bunda bi sakinca yorturki...
arkadaslar ben dunki esma lari okudum bugunkinide simdi okuycam okundu bil yani..pazartesi beni ekle cnm insallah..hakkin helal et:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?