Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

canım bir mürşid kontrolü altında olmazdan çekilen zikir vird insana kafayı bozdurur daha kötü olur google esma çalgını yazın anlarsınız her duyduğun şey çekilmez okunmaz

NASIL YANİ

Allahın isimlerini zikretmek için kendi zekamız yetmiyor mu ki baska bir aciz kulun mu arkasına sığınıcaz
mürit şeyh kaldı mı bunlar

ben peygamberler dısında kimseyi kendimden farklı görmem

ben kaile almadıgımdan değil ama böle tepkilere artık cevap vermek istemiyorum tatlım cünkü aynı seyi sölemekten sıkıldım.ayetlerde bile sabit Allah beni cok anın diyor. bana kötüde gelmiyo tam tersi rahatlıyorum.

pazartesi
sali
carsamba+
persembe+
cuma+
digerlerini okudukca yazarim insaallah opuyorum hepinizi

kafam iyice karıştı yani ben anlamadım, kendi başıma çektiğim günlük esmalarım var, devam mı edicez okumaya yoksa yanlış mı bu yani ,sanmıyorum hiç allahın isimleriyle zikir çekmeyi ama varsa bi kaynağı okumak isterim , öyle kafamıza göre çekip çekmemeye karar veremeyiz

Son düzenleme:
canlar bu hafta ya-varis okuyoruz 707 adet ve 100 salavat cekiyoruz.evlat sahibi olmak isteyen arkadaslar hemen söyleyin listeye ekletin kendinizi.
sizden bildirim bekliyorum. listeye eklicem.

heyy yasasın ya varıs

rabbımn butun ısımlerı muazzam ve gusel. ve bence en gusel dua seklınden bırı ona onun ısımlerıyle
overek anmak...allah butun gonlumuzden gecırdıgımız nasıp etsın ama
ılk once ıns melek annelerının yuzunu guldurup saglıklı hayırlı evlatlar versinnn

Pazartesi ✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔
Salı ✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔

Çarşamba✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔
Perşembe
✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔
Cuma
✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔

Allah'ım kabul etsin..

Ya Varis için, listeye eklenebilirim..
Gelecekte lazım olacak.. :)

Son düzenleme:
Dün yazamamıştım dünün ve bugünün esmaları tamam.
Allah kabul etsin inşallah.

Ayşenazcığım

pazartesi+
sali +
carsamba+
persembe+
cuma+

bu haftakileri tamamladım Allah kabul etsin tüm dualarımızı

selam cnm soylediginde hak payin var..ama bu o zikr deyil bu esma ile dua sekli yani ders zikri deyil...mursitten alinan ders zikridir ve o zikrin senin orneyin 1000 cekmelisin sende diyorsunki1500 cekeyim bu olmaz iste..mursidin ne demisse onu cekeceksin...ama bizimki esma ile Rabbimizin guzel isimleriyle ondan istemek...bunda bi sakinca yorturki...

arkadaslar ben dunki esma lari okudum bugunkinide simdi okuycam okundu bil yani..pazartesi beni ekle cnm insallah..hakkin helal et:13:

Ayşenazcığım

pazartesi+
sali +
carsamba+
persembe+
cuma+

bu haftakileri tamamladım Allah kabul etsin tüm dualarımızı

cnm Allah kabul etsin.bu hafta katılıyormusun evlat için?listeme ekleyeyimmi?

arkadaslar ben dunki esma lari okudum bugunkinide simdi okuycam okundu bil yani..pazartesi beni ekle cnm insallah..hakkin helal et:13:

cnm hakkım helal olsun ne demek. :13: ben artık acıklama yapmıyorum sana devrettim.

Ayşenaz'cığım yetiştirebilir miyim, yetiştiremez miyim derken bu hafta bütün zikirleri ve salavatları çektim Allah'ın izniyle. Önümüzdeki hafta yine katılmak isterim. Zira deli gibi anne olmayı istiyorum tabii hayırlısıyla. Heyecanla Pazartesiyi bekliyorum.
Allah senden de razı olsun, vesile olduğun için, dileklerini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…