Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

BU hafta ya varis cekilyior , lütfen konuyu dagitip kafa karistirmayalim....

Bende dün bugün cektim, allah hepimizinki kabul etsin insallah.

selam kizlar..yemin ederim ben dunki esmalari da bugunude unuttum..ayyy nasil olur yaa yeni topic gorunce hatirladim,bu aralar kafam dalgin..insallah dunu bugunu ve yarinkini beraber haber veririm...nasil unuttum Hayy Allah

bugünkü esmaları ve salavatları okudum .....Rabbim herkese evlat nasip etsin..

cnm sendemi bebek istiyorsun insallah olur tez vakitte hayirlisiyla..ne zamandir istiyorsun??bende istiyorum tam 11 yil7 aydir...........aysenazz kizlar hep gulucuk felan almislar lutfen banada kizgin surat felan verme ben anlamadim nasil unuttugumu yaa

selam kizlar..yemin ederim ben dunki esmalari da bugunude unuttum..ayyy nasil olur yaa yeni topic gorunce hatirladim,bu aralar kafam dalgin..insallah dunu bugunu ve yarinkini beraber haber veririm...nasil unuttum Hayy Allah

gecen hafta calısmama ragmen erkenden bitiriyordum esmaları
şimdi 2 gündür unutuyorum tesadüf seylerden aklıma geliyor
tövbe neden böyle oluyor
dün cektim ama bugünde cekicem kimse engel olamaz

neden kızayım canım benim amacımız dua etmek Allaha

benim bir kızım var....ben kardeşim için dua ediyorum.....rabbim onada nasip eder inşallah..bugünkü esmalar tamamdır ..herkese iyi dileklerimle..

Ben bugünkü esmalarımı ve salavatlarımı okudum Allah'ın izniyle. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.
Ben de çok istiyorum, Rabbim inşallah hepimize tez zamanda hayırlı yavrular verir inşallah. Böyleeee boncuk boncuk bakan, mis kokulu, güzel gülüşlü bebeklerimiz olur inşallah
Ama yine de Allah bugünümüzü aratmasın, herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Ben katılmak istiyorum mümkün mü dür?

selamlar ben dün bildirim yapamadım dün ve bugünkü esmalarımı okudum rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…