Allah'tan hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor da bir terslik olcak diye endişelenmiyorum ?

evet zaten şükretmesini bilen bi insanım çok şükür bi ailem var ama insan bi süre sonra başka sevgiyi arıyo önce eşinin sevgisini sonra çocuklarının sevgisini.Ve bi türlü bu his geçmiyo.Geçmesi için bunun gerçekleşmesi gerek çünkü.Bunun da gerçekleşmeyeceğinden emin gibiyim

Allah korusun bir hastalık yaşarsınız daha öncekiler ne ki dersiniz.saydıklarinizin hepsi olabilecek şeyler kolay değil tabi ama demekki zamanı var

Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz üzülmeyin ve dua etmeye devam edin hayırlısı ile

Nereden biliyorsun insanların çaba göstermediğini, ne saçma bir kendini kandırış.
Şu mesleğe sahip olmak için kaç yıl bekledim ne emekler verdim.
Hiçbir şey lap diye sunulmuyor.
Böyle oturur 24 yaşında, bu yaştan sonra kimse almaz kafası yaşarsan daha çok bozulur psikolojin.

benim de bi sevgilim vardı ve evet bu yaşın ben de evlilik için erken olduğunu düşünüyorum zaaten o sorumluluğu kendimde hissetmiyorum ama insan istiyo işte belli bi yerden sonra.Evet hissettiklerimi kimseyle paylaşamıyorum çünkü çoğu arkadaşım evli ya da nişanlı bana vakit ayırmıyolar bile ayrısalar bile dinliyolar ama boşver deyip geçiyolar.Bu paylaşmak değil.

her zaman elimdekiler için şükrederim ama insan belli bi zamandan sonra paylaşmak sevmek sevilmek istiyo ve bence en doğal ihtiyaçlardan biri.Olmayınca insan eksik hissediy kadar çok iş aradım her yere başvuru yaptım ki artık umudum kalmadı bu düşünceler beni ister istemez karamsarlığa itiyo biliyorum karamsar olmakla çözülcek bi mesele değil ama içimden geçenleri kimseye anlatamıyorum

Selam,
Çok tanıdık geliyor yazdıkların. Tıpkı 2 sene önceki ben gibi. İşe girdim, sevgilimi buldum. Evlenme teklifi aldım. Hepsi 2 sene içinde oldu. O yüzden korkma diyorum.
inşallah bunun için o kdar fazla dua ediyorum ki ama bi yandan da ya yalnızlık benim kaderimse diye korkuyorum artık.İnş.dualarım kabul olur da bunları söylediğim için kendimden utanırım ama şu an o kadar umutsuzum ki milyonlarca yerde cv vardır görüşmelere gitmişimdir hiç bi sonuç yok elimde eski sevgilim ilk sevgilimdi onca umutla hayalle yarı yolda bırakıp gitti beni.Ondan önce teklif eden dahi olmadığı için ondan sonra da kimse gelmez diye düşünüyorum istemeden.

37 yasindayim, ben de dahil benim arkadaslarimdan kimse 20 li yaslarda es bulamadim uzuntusunu yasamiyorduk.
34 yasimda evlendim ki hala evlenme derdim yoktu.
20 li yaslarda evlenme teklifi edenlerin uzerine atlamadim, bir sekilde iliski iyi gitseydi bile o yaslarda evlilik fikri de cok uzakti.

Simdi bakiyorum kk da ki konulara daha 20 li yaslarin basinda bi evlilik derdi almis basini gidiyor. Yeni nesil daha bi evliliige duskun nedense.

Ha evlenmek istemek normaldir yine o yaslarda, herkesin hayatta amaclari farkli, herkes ayni olmak zorunda degil tabi ama ben bu saatten sonra evlenemem demek nasil bir acizliktir, hayati evlilige adamaktir bilmiyorum.

Etrafta tonla uni var, sokak aralarina bile uni aciyorlar. Onemli olan uni mezunu olmak degil. Uniden sonrasinda da bir suru kurslara gittim kendimi gelistirdim vs oyle oturmakla olmuyo bu is mevzulari. Is gorusmelerinizi analiz ettiniz mi hangi taraflariniz eksik vs diye? Bu eksikleri nasil gideririm diye dusundunuz mu?

Ama ne diyim insallah zengin koca bulursunuz. Mantalite ona daha yatkin gibi.
Icim sisti cidden konunuzu okurken yazmadan gecemedim. Ama bi dusunun soylediklerimi bence

Ben evliyim ama ben kendimi yalnız hissediyorum kocamla kafam uymuyo çünkü çok zıt karakterleriz beni kimse istemez diye ilk gördüğünle evlenip hataya düşme de..
zaten birini sevmeden evlenemem ben yoksa aday illaki bulunur yani çıkar illaki ama ben sevebilir miyim uyuşabilir miyim hiç bilmiyorum sanırım asıl korktuğum bu

teşekkürler inş.amin.Böyle düşünmemin sebebi aslında eski sevgilim ilk sevgilimdi ondan önce teklif eden dahi olmadı ondan sonra da olmaz diye dşünüyorum.Kısmetlerin varsa değerlendir demişsin kısmetlerimi bırak kısmetim bi le olsa değerlendircem ama yok

şu an öyle bi durumdayım ki psikolojim mi bozuldu bilmiyorum ama bunlar olmadıktan sonra yaşamak bile boş geliyo hiç bi faydam yokmuş gibi hissediyorum.Dua etmekten vzgeçemem tek umudum o zaten ama olmadığını görünce daha fazla üzülüyorum

her insan için söylemedim ben bunu ama mesela ben onca yere başvuru yparken çalışmak istemiyorum birz kafamı dinliycem deyip hiç iş aramayan arkadaşlarım şimdi çok iyi pozisyonlarda çalışıyolar.Psikolojimin bozulmasının nedeni de drdimi paylaşabileceğim kimse yok etrafımda dediğim gibi arkadaşlarım evli ya da nişanlı bana vakit ayırmıyolar ayırsalar bile anlatınca boşver deyip kendi dalgalarına bakıyolar.Bu yüzden kendimi yalnız hissediyorum

yzdığın için t.ederim öncelikle evet benimde evlilik düşücem yoktu hatta şu anda bi evliliğin sorumluluğunu kaldırabileceğimi zannetmiyorum böyle düşünmemin sebebi sdece tamamıyla yalnız kalmam.Arkadaşlarımın çoğu evli ya da nişanlı bana vakit ayırmıyolar ayırsalar bile neşemi paylaştığımda benimle gülüp derdimi paylaştığımda aman boşver deyip geçiyolar.Şu anda bi sevgilim olsa hala evlenmeyi istemeyebilirim belki ama en azından yalnız kalmam.Bi de eski sevgili mevzusu var tabi o kadar hayalle o kadar umutla ortada kaldım ki onları nasıl öldüreceğimi bilemedim.Evlenemem dememin sebebi de eski sevgilimden önce benmle çıkmak isteyen dahi olmadı o yüzden ondan sonra da olmaz diye düşünüyorum.Evet üniden sonra kurslara spora kpss kurslarına her yere gittim iş başvururları yaptım tek istedikleri tecrübe.

+2 yaş fazlayla aynısını yaşıyorum. İlk aşkım yeni evlendi hem de. 3 yıl oldu üniversiteyi bitireli üstelik. Hayat hâlâ güzel. Ailem var çünkü..
evet zaten şükretmesini bilen bi insanım sağlığım için ailem için her zaman şükrediyorum ama insan bi süre sonra daha farklı sevgiler de istiyo.Aileyle her şey paylaşılmıyo yani en azından ben paylaşamıyorum

Utuleyip katlayip bi sevgili yollayalim ablama kargoyla?
Egerki herkeste varsa geri kalma..
ickili kumarbaz ve bos gezenin bos kalfasi uygunmudur? Varligi yetrrlidir sanirim?
sadee sorunumu açtım senin burda dalga geçtiğin mevzu benim için çok hassas sorun bi koca değil sorun yalnızlık

inş.o güzel günler gelir dualar kabul olur çünkü hala tek umudum bunlar.

zaten antidepresan kullandım uzunca yıllar.Sanırım yine başlamam gerekiyo.

Su an derdini dinlemeyen zaten arkadasin degildir. Ya da hep bu dertlerden bahsediyorsan gercekten onlar da daralmis olabilir.
Ben sahsen etrafimda hep ama hep karamsar olan insan tutmak istemem. Senelerdir ayni derdi anlatan insan da sevmem cunku bana gore kendisini ve bakis acisini degistiremiyordur, oyle tiplerle de arkadaslik edemem zaten.

Sosyal olmak istiyorsan arkadas edinebilecegin sosyal aktiviteler olustur. Atiyorum trekkinge git ya da neden zevk aliyorsan ona.
Yani hayatinda ne eksikse onu gidermeye calis onun icin uzulecegin yere.

Kaldi ki cok gencsin inan karsina oyle biri cikar ki eski erkek arkadasinla olmadigina sevinirsin. Su an seni umursamayan birisi icin hayatini kilitlemeye deger mi? Ondan burada bahsetmene anmaya bile degmez oyle dusun.

Silkelen sadece. Hep cozume odaklan hayatimi nasil daha iyi yaparim diye.
En iyi cozumu sen bulursun zaten kendin icin. Umarim toparlarsin kendini

Canim daha yasin 24 evlilikte olur is te.
Sadece vakti var demekki.
Bak bdv ye insanlar ne dertlerle bogusuyor aldatilan,bosanan bunlarin yaninda seninki dert bile degil sadece sen bunalmissin.
Kasma kendini hersey olacagina variyor

teşekkürler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…