Allah'tan hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor da bir terslik olcak diye endişelenmiyorum ?

Canim daha yasin 24 evlilikte olur is te.
Sadece vakti var demekki.
Bak bdv ye insanlar ne dertlerle bogusuyor aldatilan,bosanan bunlarin yaninda seninki dert bile degil sadece sen bunalmissin.
Kasma kendini hersey olacagina variyor
evet tabi herkesin derdi kendine büyüktür derler ya aynen öyle inş.bunlara bakıp gülüp geçerim bak haklıydım işte demem inş.Aldatılmak boşanmak çok zor ama ben de bunların evlenmeden olan kısımlarını yaşadım zaten hayallerimle umutlarımla yarı yolda bırakıldım
 
Kötü bir evlilik yapıp, mutsuz olmakdansa bekear kal daha iyi. Bekarlığın tadını çıkar. Burda okumuyormusun, dengesiz bir koca ve ailesi ile uğraşmakdansa, bekar ol. Allah her şeyin hayırlısını versin.
 
hayırlısnı versin diye dua ediyorum zaten hep ama ömür boyu yalnızlık ta çok zor
 
zaten birini sevmeden evlenemem ben yoksa aday illaki bulunur yani çıkar illaki ama ben sevebilir miyim uyuşabilir miyim hiç bilmiyorum sanırım asıl korktuğum bu
Sen kendine güven sadece o beni beğenmez bu begenmez deme sen kendine değer ver yeter hakkında hayırlısı olsun
 
yapı gereği zaten biraz karamsarım ama hani artık mutluluğu ben de yakalamadk istiyorum aslında istediğim çok fazla bişey değil ama dualarım da kabul olmayınca bu kadar karamsarlığa sürüklendim
Mutluluğun ne zaman seni bulacağı hiç belli olmaz. İnan bu dediğimi bir çok kişide gördüm. Tam umudunu kestiğin anda, hayatın akışına kendini bıraktığın anda seni bulacak. Buna emin ol. Biraz sabır, pozitif düşünceyle her şey yoluna girer. Sen bile şaşırırsın, nasıl olduğuna.
 
Başlığınız adeta iç sesim.. Belirtmeden geçemeyecektim. Allah yardımcımız olsun cümleten
 
inş.canım tek umudum dualar zaten :)
 
oncelıkle su soruları kendıne sor..
1-saglıgn yerındemı
2-elın ayagın tutuyormu
3-aılen yanındamı
4-sevdıklerıne her an ulasabılıyormusun

eger coguna evet dıyorsan sen sanslısın. allahtan umıt kesılmez. dua et bolbol.. nerden bılıorsun hayır olan serdır senın ıcın . ser olan ıse hayır.
 
24 yaşındasınız ve yaşıtlarınızı hepsi evli veya nişanlı mı? Farklı medeniyetlerde yaşıyor olmalıyız. Benim etrafımda ortalama 30da evleniyor herkes. tabii 25inde evlenen de var, ama mesela teyzem 40 yaşında evlendi, tamamen de kendi tercihiydi.
umutsuzluğa kapılmayın, işsizlik malesef zor ve stresli, tabii ayrılık da olunca yıpranmışsınız. ama sandığınız gibi rezalet, toparlanamayacak bir durumunuz yok, hepsi gelip geçici, zamanında bir çoklarımızın yaşadığı şeyler. size sadece şimdilik biraz ağır gelmiş, sabredin düzelecek hepsi.
Allah korusun iyileşmeyecek bir hastalığınız olsa napacaktınız?
 
zaten şükretmesini bilirim bunlar için şükrediyorum ama belli bi zaman sonra insan slında bu basit gibi görünen şeyler de olsun istiyo.Evet her zaman hayırlısını isterim ama benim için hayırlısının ömür boyu yalnızlık olmasından da korkuyorum açıkçası
 
Sen tutturmuşsun bi hayatım çok kötü, evlenemeyeceğim, iş bulamayacağım vs. Bu kafayla gidersen hiçbir zaman o bozuk olan psikolojini düzeltemezsin arkadaşım. Öncelikle yaşın daha çok genç önünde uzun ve inişli çıkışlı bir yaşam var. Dualarım kabul olmuyor deme. Duam kabul olmadı demek zaten duanın kabul olmama sebebidir. İnan duanın bir vakti vardır ama artı lugatından kabul olmadı cümlesini çıkar. Sen böyle dedikçe zaten olmaz. Bana tonla teklif eden oldu ama ben sadece bir kişiyle ilişki yaşadım. Yani geçmişinde sana teklif edilmesi senin evlenebilme kriterini belirlemiyor. Başkaları iş buluyormuş bırak bulsunlar. Arkadaşlarını kıskanmayı da bırak. Kimsenin içini bilemezsin. Belki onlar da bir şeyler için gece gündüz dua ediyordur çabalıyordur sadece dışarı yansıtmıyordur. Herkes kendi kısmetini yer. İş görüşmelerine de kısmet gözüyle bak. Demekki senin için doğru yerler değilmiş. Psikolojik yardım almanı tavsiye ederim. Burada 7 sayfa paylaşım yapmışlar ama sen hala aynı düşüncelerden kurtulamıyorsun.
 
evet sağlığım için ailem için her zaman şükrederim zaten ama sevilmedikten sonra iş bulamdıktan sonra hiç bi faydam yokmuş gibi boşuna yaşıyomuşum gibi hissediyorum.Evet hepsinin bir araya gelmesinin de etkisi byük belki ama uzun zaman hala geçmemesi de bi o kadar büyük.İnş.dediğin gibi geçici bi durumdur.
 
Evliler en azından yalnız değil demişsiniz.
Etrafımda evli, çocuklu o kadar yalnız
insan var ki maalesef.
Bu daha üzücü emin olun.
Kalabalıklar belki ama o kadar yalnızlar ki, insanın içini acıtıyor.
 
evet zaten bi ara antidepresanlar kullanmıştım sanırım yine tetikledi bu olaylar her şeyin üstüste gelmesi falan.Konuştukça herkes görüşlerini yazınca iyi geldi aslında bu yüzden dertleşmek için açtım biraz da konuyu
 
Evliler en azından yalnız değil demişsiniz.
Etrafımda evli, çocuklu o kadar yalnız
insan var ki maalesef.
Bu daha üzücü emin olun.
Kalabalıklar belki ama o kadar yalnızlar ki, insanın içini acıtıyor.
evet bu konuda haklsıınız her şeyin hayırlısı ama ömür boyu yalnız kalmakta bunlar kadar kötü
 
evet bu konuda haklsıınız her şeyin hayırlısı ama ömür boyu yalnız kalmakta bunlar kadar kötü
Evet ama farkındaysanız siz daha olmamış, belki de hiç gerçekleşmeyecek şeyler için dertleniyorsunuz.
24 yaşında ömür boyu yalnız kalacağım kaygısı hiç normal değil.
Bunu kendinize lütfen yapmayın,sizin içinde bir çıkış yolu muhakkak vardır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…