- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Belki kedi köpek değilde muhabbet kuşu almayı düşündünüz mü hiç? :)) benim Petram vardı,halâ var o benim en yakın arkadaşım.Siz anlattıkça belki akıl veremez ama o gözlerini büyütüp küçülterek size bakmaları ağlıyor olsanız bile gülümsetiyor inanın:) iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin. :)öncelikle Allah bağışlasın bi an önce kucağınıza almayı nasip etsin hayatın ne çıkarıcağı belli olmuyo evet ama o kadar çok dua ediyorum ki bu duların kabul olmadığını görmek beni daha da üzüyo.Çoğu insan istediğim bu basit isteklere hiç bi çaba göstermeden sahip olurken ben ne kadar çabalasam da olmuyo.Ne mutluluğumu ne de üzüntümü paylaşabileceğim kimse yok.Kendimi çok yalnız hissediyorum
inş.vardır tek umudum dualarımEvet ama farkındaysanız siz daha olmamış, belki de hiç gerçekleşmeyecek şeyler için dertleniyorsunuz.
24 yaşında ömür boyu yalnız kalacağım kaygısı hiç normal değil.
Bunu kendinize lütfen yapmayın,sizin içinde bir çıkış yolu muhakkak vardır.
inş.amin ama dalga geçiyolar evde kalmış kadınlar gibi hayvan mı besliyosun diyeBelki kedi köpek değilde muhabbet kuşu almayı düşündünüz mü hiç? :)) benim Petram vardı,halâ var o benim en yakın arkadaşım.Siz anlattıkça belki akıl veremez ama o gözlerini büyütüp küçülterek size bakmaları ağlıyor olsanız bile gülümsetiyor inanın:) iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin. :)
Bak nasıl kızdım şimdi!!!Kimmiş yahu bunu diyen???Aaaa!!!!Bu kadar olur!!!Sadece evde kalmışlar mı hayvan beslermiş????Siz etrafınızda böyle kafası bi tuhaf işleyen insanları tutar ve onların dediklerine göre hayatınızı yönlendiriseniz çok üzülürsünüz.inş.amin ama dalga geçiyolar evde kalmış kadınlar gibi hayvan mı besliyosun diye
benim bu durumda olmamın sebebi biraz da bu tür olaylar mesela 27 den sonra bi insana gelinlik yakışmazmış çok kart dururmuş falanBak nasıl kızdım şimdi!!!Kimmiş yahu bunu diyen???Aaaa!!!!Bu kadar olur!!!Sadece evde kalmışlar mı hayvan beslermiş????Siz etrafınızda böyle kafası bi tuhaf işleyen insanları tutar ve onların dediklerine göre hayatınızı yönlendiriseniz çok üzülürsünüz.
evet niye kiYas daha 24 farkindasin dimi??
Annemin bir arkadaşının kızı 38 yaşında evlendi,ööööyleee güzel bir gelin oldu ki arkasından kalık diyenler perdelerinin arkasından seyrettiler :))))) 2 çocuğu var hatta.benim bu durumda olmamın sebebi biraz da bu tür olaylar mesela 27 den sonra bi insana gelinlik yakışmazmış çok kart dururmuş falan
evet ama her şey zamanında daha bi güzel gibi sanki :/Annemin bir arkadaşının kızı 38 yaşında evlendi,ööööyleee güzel bir gelin oldu ki arkasından kalık diyenler perdelerinin arkasından seyrettiler :))))) 2 çocuğu var hatta.
Bu kadar karamsar olmak için çok ama çok küçük bi yaşta ondanevet niye ki
çevremdeki herkes evli ya da nişanlı ama bu yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum hadi dışarı çıkalım diyebileceğim arkadaş bile bulamıyorum çünküBu kadar karamsar olmak için çok ama çok küçük bi yaşta ondan
Evet ama O ol demedikçe olmuyor ne yazık ki...Kaderimizi malesef ki biz belirleyemiyoruz...Siz sürekli kafaya takarsanız diğer mutluluklarınızı fark edemezsiniz bile.evet ama her şey zamanında daha bi güzel gibi sanki :/
haklısın canım :) İnşallah dayanamıycak bi acı vermez Allahım.İnş.kaderim ömür boyu yalnızlık değildir :)Evet ama O ol demedikçe olmuyor ne yazık ki...Kaderimizi malesef ki biz belirleyemiyoruz...Siz sürekli kafaya takarsanız diğer mutluluklarınızı fark edemezsiniz bile.
Biz evliyiz ama kopegim iz ve balığımız var buna ne diycez bizde mi evde kaldık yani Saçmalığa bakkBak nasıl kızdım şimdi!!!Kimmiş yahu bunu diyen???Aaaa!!!!Bu kadar olur!!!Sadece evde kalmışlar mı hayvan beslermiş????Siz etrafınızda böyle kafası bi tuhaf işleyen insanları tutar ve onların dediklerine göre hayatınızı yönlendiriseniz çok üzülürsünüz.
evet zaten şükretmesini bilen bi insanım sağlığım için ailem için her zaman şükrediyorum ama insan bi süre sonra daha farklı sevgiler de istiyo.Aileyle her şey paylaşılmıyo yani en azından ben paylaşamıyorum
işte genelde evlenemyen kadınların bir sürü kedisi olur ya o mantık :/Biz evliyiz ama kopegim iz ve balığımız var buna ne diycez bizde mi evde kaldık yani Saçmalığa bakk
inş.ama yalnız da işte hayatta olsan nolcak diye düşünüyporum ben çok yanlış bi düşünce ama engel olamıyorum :/Tam 2 buçuk yılımı aynı şeyleri düşünerek geçirdim ve seni temin ederim hayatımda iyi anlamda yaprak bile oynamadı. Şimdi oluruna bıraktım. Hâlâ kötü şeyler oluyor ama bakalım nereye kadar diyorum. Yalnızlıktan öleceğimi düşündüm çok zaman ama hayattayım.
Seversin de sevilirsin de. Yaşın küçük. Hayat sana güzellikler getirsin,umudunu kaybetme..
Sen ne besliyosun?işte genelde evlenemyen kadınların bir sürü kedisi olur ya o mantık :/
bi şey beslemiyorum şimdilik :)Sen ne besliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?