Allah'tan hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor da bir terslik olcak diye endişelenmiyorum ?

Belki kedi köpek değilde muhabbet kuşu almayı düşündünüz mü hiç? :)) benim Petram vardı,halâ var o benim en yakın arkadaşım.Siz anlattıkça belki akıl veremez ama o gözlerini büyütüp küçülterek size bakmaları ağlıyor olsanız bile gülümsetiyor inanın:) iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin. :)

inş.vardır tek umudum dualarım

inş.amin ama dalga geçiyolar evde kalmış kadınlar gibi hayvan mı besliyosun diye

inş.amin ama dalga geçiyolar evde kalmış kadınlar gibi hayvan mı besliyosun diye
Bak nasıl kızdım şimdi!!!Kimmiş yahu bunu diyen???Aaaa!!!!Bu kadar olur!!!Sadece evde kalmışlar mı hayvan beslermiş????Siz etrafınızda böyle kafası bi tuhaf işleyen insanları tutar ve onların dediklerine göre hayatınızı yönlendiriseniz çok üzülürsünüz.

benim bu durumda olmamın sebebi biraz da bu tür olaylar mesela 27 den sonra bi insana gelinlik yakışmazmış çok kart dururmuş falan

benim bu durumda olmamın sebebi biraz da bu tür olaylar mesela 27 den sonra bi insana gelinlik yakışmazmış çok kart dururmuş falan
Annemin bir arkadaşının kızı 38 yaşında evlendi,ööööyleee güzel bir gelin oldu ki arkasından kalık diyenler perdelerinin arkasından seyrettiler :))))) 2 çocuğu var hatta.

Evet ama O ol demedikçe olmuyor ne yazık ki...Kaderimizi malesef ki biz belirleyemiyoruz...Siz sürekli kafaya takarsanız diğer mutluluklarınızı fark edemezsiniz bile.
haklısın canım :) İnşallah dayanamıycak bi acı vermez Allahım.İnş.kaderim ömür boyu yalnızlık değildir :)

Biz evliyiz ama kopegim iz ve balığımız var buna ne diycez bizde mi evde kaldık yani Saçmalığa bakk

Tam 2 buçuk yılımı aynı şeyleri düşünerek geçirdim ve seni temin ederim hayatımda iyi anlamda yaprak bile oynamadı. Şimdi oluruna bıraktım. Hâlâ kötü şeyler oluyor ama bakalım nereye kadar diyorum. Yalnızlıktan öleceğimi düşündüm çok zaman ama hayattayım.
Seversin de sevilirsin de. Yaşın küçük. Hayat sana güzellikler getirsin,umudunu kaybetme..

inş.ama yalnız da işte hayatta olsan nolcak diye düşünüyporum ben çok yanlış bi düşünce ama engel olamıyorum :/

Nisanliyken terk etmiş nikahtan sonra etmesinden iyidir.

Neden seni kimse almasin? Kendini sevsene biraz. Sev ki Sevil.

1 sene de mi iş bulamadin diye üzülüyorsun, piyasa ölü kimse is bulamıyor kolay kolay.

24 yaşindasin hala genç anne olmak için Şansın var çünkü hala gencsin.

Etrafındakilerin medeni durumu seni bu kadar enterese etmemeli. Ve eminim ki bekarlarda vardır ama evliler gözüne carpiyordur.

Çok gencsin Allah nasip ederse önünde up uzun bir yol var bu kadar çabuk pes etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…