Allah yardımcın olsun canım!Senin imtihanın da eşin demek ki!
Buna KATILMIYORUM,
" imtihanım da eşim demek" çaresizliktir
sonuçta bu bir kaza değil.
Böyle düşünüldükçe işte böyle saygız kişiler
daha çok üste çıkıp ezmeye çalışıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım!Senin imtihanın da eşin demek ki!
Bana karşı genelde tavırlar...
psikolojik sorunu var ama tedaviye yanaşmaz..
Aileden kimseyi dinlemez
Bu hayattao ona göre....
Birden ayakları yerden kesildi....Yürüyüşü bile değişti ya...
Çok haklısın yazdıklarında....devam edicek gibi bu tavırlar...![]()
maddi oalrak güçlenmesi sizinde güçlenmeniz anlamına geliyor
sonuçta evlilik süresince ne yapılırsa ortak
siz de ara sıra bunu hatırlatın eşinize
Eşiniz daha çok sinirlenmesin tartışma olmasın
diye susuyırsunuz ama bu alttan almak değildir
siz sustukça devamı gelir izin vermeyin
bu kadar böyle konuşmasına
bırakın o düşünsün sizi üzdüğü için
allah allh... dengesız mı ne... terrakotam sen en ıyısı kendı halıen bak.ev işini yemegını temızlıgını ve oglunu ıhmal etme.kocana karsı görevlerını yap... sınırlı ınsanlar haksız olsalar da bagırıp cagırıp haklı olduklarını dillendirirler... sadece sus.... susmak cok basit. tavrını da koy ama.. sus ve yut demıyorum...
o zaman küçük dünyaları onun yaratmadığını ona ispat etmelisin... belliki seni ezdikçe egosu güçlenmiş ama bu arada hep senden gidiyo güzelim... kendi değerinin farkında ol.ona ondan daha değerli olduğunu ona bağımlı olmadığını hissettir ki sen ekonomik özgürlüüğü elinde olan bir kadınsın... burda hiçbirimizin haddine değil sana boşan bırak şu adamı demek ama kendi değerinin farkına var ve ona onsuzda olabileceğini hissettir seni kaybedebileceğini hissetsin belki "adam"olur
Çoğunlukla böyle kabadır odun gibi pardon pardon kalas gibi...
Tabi baştan göstermedi bu yönünü..
Ekonomik anlamda güçlendi bambaşka bir adam oldu..
Çok def kırıldım yani ben....![]()
İNAN şuan yapabildiğim tek şey bu zaten..:26:
sizlere anlatarak içimden atıyorum..
sağolun..
Ayy canım bu yazını okuyunca ürktüm birden bizim şuan durumumuz iyi ama eşim yeni planlar içinde yani maddi olarak daha iyi olacağız ama bunu duyunca korktum valla????Önceden de böylemiydi eşin???
önceden böyle değildi..O zaman birlikte çabalıyorduk;
Bana düşüncelerime değer veriyordu
İş yeri açtı istediği hedefe ulaştı,yürüyüşü dahil tüm kişiliği değişti...:26:
bir şey soracagım .. eşin sana bagırıyor.. kavga orada mı kalıyor.. yanı sonra bırsey olmamıs gb mı davranıyor.. boyle ıse duzelme umudu var... ama az da olsa şiddete basvurup olayları unutmayıp fırına verıp ısıtıp tekrar sunuyorsa sana o zaman bhu adamla ugrasılmaz cnm.... ıste o zaman o adam artık senı ve aılesinı dusunmuyor, kendı parasında kavrulup gidiyordur....
Çok haklısın...
egosu güçlendi evet...İnsanlıktan çıktı haberi yok
Anladım cnm Rabbim sabır versin senin yapacağın en güzel şey ona bu hedefe ulaşmasında senin katkının olduğunu bilmesi...Ben olmasaydım b.. yapardın de mesela...Anlasın hatasını bir erkeği vezirde rezilde yapan kadınıdır...
evet ben çok çabaladım..İş yerinin açılmasında emeğim çok..ama unuttu bunları..
çok büyük adam oldu...
keşke çabalamasaydım para biriktirmeseydik...
maddi olarak rahat olmasaydık ama huzurlu olsaydık..çok pişmanım..
geçmişi çok arıyorum....
bir cevabında oğlum için katlanıtyorum ona demişsin... peki tatlım şunu da düşündün mü hiç sence o ortamda babanın anneye sürekli hakaret ettiği ezdiği bi ortamda o çocuk nasıl sağlıklı büyüyecek... yarın bigün büyüyüp evlenip yuva kurduğunda evladında babası gibi olmicakmı sence? bundan yıllar sonra başka bi genç kadın senin şikayet ettiğin şeylerden şikayetçi olmayacakmı? bu kısır döngüne daha başlamadan son vermek senin elinde... yoksa o evde o ortamda ne kadar sağlıklı bi erkek evlat yetiştirebileceksin?
kendımemi üzüleyım sanamı uzuleyım bılemedım şimdi:18:
para bazı ınsanları degıstırıyo işte canım
allah sabır versın ne dıyım![]()
Bence böyle deme maddi imkan çok güzel bence iyi kullanıldığında...Eşin biraz anladığım kadarıyla sonradan görmüş gibi olmuş(kusura bakma)...Ama bir an önce eşini güzelce elde etmeli ve bunun tadını beraber sürmelisiniz...Sil baştan yeniden...
henüz şiddete başvurmadı...Yapıyor sonra geçiyor,unutuyor
Bakıyor tavırlı mıyım,tavırlı değilsem uzatmıyor...
yani gelip geçiyor ama sık sık oluyor bu durumlar..:26:
aygır lafı çok ağrıma gitti...![]()
Buna KATILMIYORUM,
" imtihanım da eşim demek" çaresizliktir
sonuçta bu bir kaza değil.
Böyle düşünüldükçe işte böyle saygız kişiler
daha çok üste çıkıp ezmeye çalışıyorlar.
merak etme canım gecıcı bu durumlar... endıse yapma.. şiddet yoksa gıderılır. bak senı de gözlemlıyormus zaten bagırdıgında.. sus bıse deme o and yuzun asılmasın zorla kendını .... bı odaya cekıl bır ısle ugras o anda... sustugunu ılgılenmedığını gorunce kendı yaptıgından utanacaktır... sakınleşince sadece sunu de yaptığın hareket hiç mi hiç hoşuma gitmedi bilesin... başka bıse deme.... anlasın ve düşünsün... merak etme oyle davranması senı gercekten kırmak ıstedıgınden değil... yoksa senı sevmeyen ınsan senın yanında 1 sn bıle durmaya dayanamaz...