Allahtan reva mı bu bana..?

:14::14::14::14::14::14:

çok sağol siz düzeldiniz mi bari biraz?

yok canım gec geldı, cocuk nıye uymadımı bıseymı oldu dedı hayır bısey yok dedım yattım cocugu gıydırıp yataga geldı,
uyuduk o kadar :43:

cocugun olmasa sana hemen bosan kurtul derdım, ama cocuk baglıyo ınsanı işte,
sen konussan aksam nıye boyle davrandın
cok uzuldum butun gun vs desen ne tepkı verır acaba

yüreğime su serptin.....
Bide eşimin bir sağlık problemi var galiba...
Ya nasıl denir totosu kanıyor.
Karnı şişiyor ve bu dönemler agresif oluyor
Akşam dedim toton ne zaman kanasa bambaşka bir adam oluyorsun...
Doktora git diyorum gidecek gibi ama hala faaliyet yok..

Geçen akşam bana dedi ki;
Ben ölünce ne yapacaksın
bende dedim bizi bırakıp nereye gidiyorsun
Sana ihtiyacımız var..:14::14::14:

Canım anladığım kadarıyla eşinde basur(hemoroit) var bunu en başından söylesene...Basur insanı felaket hale getirebiliyor insanın sancıdan dengesi şaşıyor valla bizzat ailemde yaşamıştım ondan biliyorum sakın sıkma canını geçecek bu günler tabiki hastalığıyla beraber...

erkekler güçlendikleri zaman malesef ki bu parayla oluyor; ilk ezdikleri kişi eşleri oluyor, bizimki de işyeri açtı ama bizim durumlar çok kötü, bir sürü de borç var beyimiz depresyonda diye eve gelmemeye, geldiği zamanlarda da alkollü gelmeye başladı, ama bu gidişata dur demem lazım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum ama ince planlar peşindeyim, para yok ama işyeri var ya, herkes özellikle oradaki k.ş.rlar bunu paralı zannediyorlar ya, bizimki de bir havalarda, allah sonunu hayır etsin, insanoğlu hedefine ulaştığıında ben yaptım zannnediyor oysa ki; Allah ol dediği için oluyor; veren alır da ama ona olan bize de olacak, allah yardımcımız olsun.

yüreğime su serptin.....
Bide eşimin bir sağlık problemi var galiba...
Ya nasıl denir totosu kanıyor.
Karnı şişiyor ve bu dönemler agresif oluyor
Akşam dedim toton ne zaman kanasa bambaşka bir adam oluyorsun...
Doktora git diyorum gidecek gibi ama hala faaliyet yok..

Geçen akşam bana dedi ki;
Ben ölünce ne yapacaksın
bende dedim bizi bırakıp nereye gidiyorsun
Sana ihtiyacımız var..:14::14::14:

basur olmuş olabilir eşin.. bu da huzursuzluk yapar evet... sen de basurun ınsan uzerıne etkılerını içeren br yazı okut eşine ya da sen oku ben arastırdım bıraz senın hastalıgını boyule boyle de... tedavı olmazsan agır bır amelıyat gecırısın felan de.... korksun...hehehe :) ah be cnm yaaa... bızımkı de o sinirlilik anlarında ben cevap verınce (hakli olsam dahi) elindekini fırlatırdı... neler neler havadaydı.. koca bılgısayarı bıle kırdı yıllardır para brktrıp almıstım.. baktım sandalye havada.. dur dedım onun taksıdı bımedı daha heheheh :) cnm elbisesini yırtmaya basladı sınırınden baktım dolabında bıseyı kalmamıs bende almıyorum ınat degıl mı? yok oldugunu gorsun, neden yok desın de yırtmıstın dıyım hatırlarsan... yırtık elbiseleri de oyle bır ıkı gun bekletırdım bıraktıgı yerde... pişman olsn.... ama cok sukur gectı ıste boyle konular okuyunca, alttan almayı ögrenınce.. bır de teyzem ıcıne atmıs eşıyle yasadıklarını kanser oldu... onun da etkısı var.. hiç takmıyorum susuyorum oturuyorum o da bagırmıyo benım de huzurum bozulmuyor.. nıe takacakmısım bagırsın bagırsın kendı uzulsun.... hıhhhh:49: :21:

neslicim çocuğuna karşı çok iyi...

Evde de öyle gümbürtü kopmuyor ama zaman zaman yaşanıyor...tatsız şeyler..

Çocuk konusunda onu çok uyarıyorum..Örnekler veriyorum...Şimdilik oğlumuz etkilenmiyor,

Ona yansıtmıyoruz...Tabi bunda benim çabam ön planda..

Oğlum babasına çok düşkün babasıda ona..Bu anlamda sorun yok..

Eşimin sinirleri olmasa beni hırpalamasa herşey yoluna girecek..

Ama nasıl???:26:

ama nasıl kısmında kesinlikle profesyonel yardım giriyor işin içine ama sen buna yanaşmayacağına eminsin... başka ne yapılabilirki... büyüklerimizin bi lafı geldi aklıma babaannem derdi hep erkek milletinin cebi para gördümü şımarır o yüzden 2 kaşığı varsa birini kırığ çöpe atacaksın diye... sen destek ol adama cebi para görsün sonra evlilik bu hale gelsin... çok zor durumdasın... otur düzgünce konuş dicem ama gözümde canlanan adam hiç konuşulacak gibi değil. belki biraz göz dağı verebilirsin... çünkü ona bikere herşeye rağmen çocuğum için katlanırım tavizini vermişsin ya erkek milleti yapısı gereği sonuna kadar kullanıyo işte bunu şimdi ona "artık yaptıkların canıma tak etti bu böyle devam ederse oğluma rağmen sana ve bu evliliğe katlanamicam mesajı vermelisin.

yok canım gec geldı, cocuk nıye uymadımı bıseymı oldu dedı hayır bısey yok dedım yattım cocugu gıydırıp yataga geldı,
uyuduk o kadar :43:

cocugun olmasa sana hemen bosan kurtul derdım, ama cocuk baglıyo ınsanı işte,
sen konussan aksam nıye boyle davrandın
cok uzuldum butun gun vs desen ne tepkı verır acaba

eşinin kıymetini bil derim nacizane...
Evet seni çok kırmış geçen gün..
Ama genelde iyi ve yardımcı bir eşmiş...
İnşallah iyi olursunuz....
Eşim biraz adam olsa başımda taşıyacağım ben...
Evet çocuk bağlayıcı şu durumda...
akşama diycem bakalım bende merak ediyorum

Canım anladığım kadarıyla eşinde basur(hemoroit) var bunu en başından söylesene...Basur insanı felaket hale getirebiliyor insanın sancıdan dengesi şaşıyor valla bizzat ailemde yaşamıştım ondan biliyorum sakın sıkma canını geçecek bu günler tabiki hastalığıyla beraber...

basurdan mı?:44:

kanayıp duruyor habire...

erkekler güçlendikleri zaman malesef ki bu parayla oluyor; ilk ezdikleri kişi eşleri oluyor, bizimki de işyeri açtı ama bizim durumlar çok kötü, bir sürü de borç var beyimiz depresyonda diye eve gelmemeye, geldiği zamanlarda da alkollü gelmeye başladı, ama bu gidişata dur demem lazım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum ama ince planlar peşindeyim, para yok ama işyeri var ya, herkes özellikle oradaki k.ş.rlar bunu paralı zannediyorlar ya, bizimki de bir havalarda, allah sonunu hayır etsin, insanoğlu hedefine ulaştığıında ben yaptım zannnediyor oysa ki; Allah ol dediği için oluyor; veren alır da ama ona olan bize de olacak, allah yardımcımız olsun.

sağol canım.....
İnce planların tutarsa bana da tüyo verirsin...:26:

Bu sabah bir umutla başlayayım güne dedim;
Sabah neşeli kalktım;
Havada da güneş vardı;İçim kıpır kıpırdı;
Neyse hazırlandım arabaya bindim eşimle işe gidicez;
Eşimin iş yerinin önüne geldik müşteriler kapıda bekliyor;

Bana dedi ki;

AYGIR GİBİ YATIYORSUN SABAHLARI İŞE GEÇ KALIYORUM..:53::53::53::53:

Oysa bu sabah duş alıp traş olan kendisi..

Bende bunu söylediğimde cevap verme bana dedi...:4:

Sabah boğazım düğümlenerek işe geldim..Gözlerim kıpkırmızı...

Neden bu kadar vicdansız oldu bu adam..Para bir insanı bu kadar mı değiştirir...

Eşimi üzülerek Allaha havale ediyorum artık....UMUDU KESTİM...:14::14::14::14::14::14:

canım kusura ama eşin tam bir odun. ve sana bu şekilde hakaret etmeyide huy edinmiş
bence çok çok daha ileri gitmeden konuşmalısın sinirliyken değilde akşama mesala yemekte normal bir halde

basurdan mı?:44:

kanayıp duruyor habire...

Evet canım basuru azcık araştırırsan ne gibi sinirlere yol açtığını görürsün burda sana çok iş düşüyoor...Basur meme yaptıysa ya ilaçla ya amelyatla alırlar onu tedavi ederler merak etme ama stres anında azan bir hastalık ayrıca yediklerinede dikkat edecek...

basur olmuş olabilir eşin.. bu da huzursuzluk yapar evet... sen de basurun ınsan uzerıne etkılerını içeren br yazı okut eşine ya da sen oku ben arastırdım bıraz senın hastalıgını boyule boyle de... tedavı olmazsan agır bır amelıyat gecırısın felan de.... korksun...hehehe :) ah be cnm yaaa... bızımkı de o sinirlilik anlarında ben cevap verınce (hakli olsam dahi) elindekini fırlatırdı... neler neler havadaydı.. koca bılgısayarı bıle kırdı yıllardır para brktrıp almıstım.. baktım sandalye havada.. dur dedım onun taksıdı bımedı daha heheheh :) cnm elbisesini yırtmaya basladı sınırınden baktım dolabında bıseyı kalmamıs bende almıyorum ınat degıl mı? yok oldugunu gorsun, neden yok desın de yırtmıstın dıyım hatırlarsan... yırtık elbiseleri de oyle bır ıkı gun bekletırdım bıraktıgı yerde... pişman olsn.... ama cok sukur gectı ıste boyle konular okuyunca, alttan almayı ögrenınce.. bır de teyzem ıcıne atmıs eşıyle yasadıklarını kanser oldu... onun da etkısı var.. hiç takmıyorum susuyorum oturuyorum o da bagırmıyo benım de huzurum bozulmuyor.. nıe takacakmısım bagırsın bagırsın kendı uzulsun.... hıhhhh:49: :21:

takmayayım diyorum...ağırıma gidiyor laflar...
İnşallah bir gün boşvermeyi beceririm..
Bana birşey olursa Allah korusun..Korktum şimdi..
Oğlum var,silkelenmem lazım..
İyi geldi yazın..

ama nasıl kısmında kesinlikle profesyonel yardım giriyor işin içine ama sen buna yanaşmayacağına eminsin... başka ne yapılabilirki... büyüklerimizin bi lafı geldi aklıma babaannem derdi hep erkek milletinin cebi para gördümü şımarır o yüzden 2 kaşığı varsa birini kırığ çöpe atacaksın diye... sen destek ol adama cebi para görsün sonra evlilik bu hale gelsin... çok zor durumdasın... otur düzgünce konuş dicem ama gözümde canlanan adam hiç konuşulacak gibi değil. belki biraz göz dağı verebilirsin... çünkü ona bikere herşeye rağmen çocuğum için katlanırım tavizini vermişsin ya erkek milleti yapısı gereği sonuna kadar kullanıyo işte bunu şimdi ona "artık yaptıkların canıma tak etti bu böyle devam ederse oğluma rağmen sana ve bu evliliğe katlanamicam mesajı vermelisin.

otur düzgünce konuş dicem ama gözümde canlanan adam hiç konuşulacak gibi değil.

AYNEN ÖYLE....
:17:

takmayayım diyorum...ağırıma gidiyor laflar...
İnşallah bir gün boşvermeyi beceririm..
Bana birşey olursa Allah korusun..Korktum şimdi..
Oğlum var,silkelenmem lazım..
İyi geldi yazın..

rica ederım tatlım... hayat boş eglen coş.... gıt yuzunu yıka.kendıne gel... hem sen ne kdara hıssetmıyor, yansıtmıyorum desen de bebegıne bebekler hısseder.. onu uzmeye hiç hakkın yok...

ÖĞLE ARASI GELDİ...

Bak tıkandım kaldım...

Nereye gitsem ki,
yanına gitsem gene laf söyler diye korkuyorum

kendinden soğutuyor...:19:

yok söylemez canım ya.. konu orda kalsın.. açmayın b ile.. eşinin yanına git yemege gıdelım mı de.. hadi.. gör bak bişe demiyecek sana... ama surat asma sakın haa ..

rica ederım tatlım... hayat boş eglen coş.... gıt yuzunu yıka.kendıne gel... hem sen ne kdara hıssetmıyor, yansıtmıyorum desen de bebegıne bebekler hısseder.. onu uzmeye hiç hakkın yok...

HAYAT BOŞ HAYDİ COŞŞŞŞŞ:32:

Süpermişşşşş aygır maygır hakketire kim takar:32:

mağdurum ben mağdurum...:43::43::43:

YOK POLLYAN;

Ondan vazgeçebileceğimi biliyor;
Ancak oğlum için katlandığımın farkında...

Daha önceki olaylarımızda oğlum için burda olduğumu üstüne basarak söyledim..

Bu olayların asıl altındaki neden psikolojik rahatsızlığı ve dengesizliği ve maddi olarak güçlenmesi...

Bir anda gel seveyim der..Bir anda git gözüm görmesin....

siz de tedavi olmazsan artık boşanmak istiyorum deyin oğlundan ayrı yaşamayı göze alamaz heralde tabii siz gerçekten boşanmak istiyorsanız...

Back
X