aaaaaaa....... cok sasırdım.... tarihi bilmiyor bence..... kocam unutsa asla affetmem ya.... evlilik yıldonumumuzu unutmasın dıe tepesınde olucam
Böyle özel günleri hatırlatmak büyüyü bozmaz mı?
İnsanın içinden gelmeli bir görev gibi değil istediği için yapmalı.
pek tabiki içinden gelmesi önemli ama bazı adamlar için maalesef hatırlatmak gerekiyor..
benimki ister unutsun ister unutmasın ben 10gün öncesinden başlıyorum kulağına su kaçırmaya:)
terrakotacığım sende gerekeni yap ve konuş canım...nedemek özel günler bitti falan..hiçbiyere bitmedi.
senede birkez kutlanan bir gün ve her insan kutlanmak ister,kaldıki eşin olarak sana karşı sorumlu..
bu tip ufacık şeyler zaten evliliğe espri katıyor...bence asla kavga etmeden ,hatırlamamsına içerlediğini
söyle...erkekler bizim hareketlerimizden anlam çıkarana kadar diğer doğum günün gelir çatar..
direkt söyle yani...onlar bundan anlıyor..telafi etmeye çalışsın bakalım..
aaaaaaa....... cok sasırdım.... tarihi bilmiyor bence..... kocam unutsa asla affetmem ya.... evlilik yıldonumumuzu unutmasın dıe tepesınde olucam
Tatlım
eşinin unuttuğunu düşünüyorum ama yine de
yoğun işleri vardır diyeceğim ama arkadaşları ile sefasından eğlencesinde geri kalmıyor
bilemedim ki,
bugüne kadar unutmamış dün hatırlamadı değil mi?
Buradaki sorun özel günü unutması değil (bir kereliğine mahsus tabiki olabilir)
ama senin ağladığını üzüldüğünü neden fark etmedi.:26:
Sarhoş olacak kadar içiyor birde sana laf mı yetiştiriyor hala
böyleyse eğer pesssssss
AKŞAM EVE GİDEYİM SÖYLEYECEĞİM...
Nedenini merak ediyorum:44:
pek tabiki içinden gelmesi önemli ama bazı adamlar için maalesef hatırlatmak gerekiyor..
benimki ister unutsun ister unutmasın ben 10gün öncesinden başlıyorum kulağına su kaçırmaya:)
terrakotacığım sende gerekeni yap ve konuş canım...nedemek özel günler bitti falan..hiçbiyere bitmedi.
senede birkez kutlanan bir gün ve her insan kutlanmak ister,kaldıki eşin olarak sana karşı sorumlu..
bu tip ufacık şeyler zaten evliliğe espri katıyor...bence asla kavga etmeden ,hatırlamamsına içerlediğini
söyle...erkekler bizim hareketlerimizden anlam çıkarana kadar diğer doğum günün gelir çatar..
direkt söyle yani...onlar bundan anlıyor..telafi etmeye çalışsın bakalım..
ayyy çok üzüldüm
bizde sürpriz yapıcak dedik iyice hazırladık gaza getirdik seni dimi kendimi çok kötü hissettim terrakotacım affet
yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama...
Affınıza sığınarak yazıyorum...
Eşinizi gözünüzde çok büyütmüşsünüz... Fazlasıyla...
Kendinizden, kişiliğinizden çok taviz vermişsiniz.. Taviz de tavizi doğurmuş...
Aman adam zaten sinirli susayım şimdi... Aman şimdi kavga ederiz... Aman aman diye diye herşeyi içinize atmışsınız...
çok kaba bir adam kocanız...
Doğum gününüzü kutlamamasına takılmayın bence... Kutladı diyelim, ertesi gün yine kaba ve saygısız bir adam, neyi değiştirir?
Eşinizin size karşı tavırlarına odaklanın...nasıl daha iyi olabilir...?
Size daha fazla nasıl duyabilir...?
Gerekirse konuşmayın... Yada konuşun, rahatsız olduğunuz herşeyi bir bir sıralayın... Caınını acıtın, biraz da siz kırın onu?
Ama lütfen kendinizden ödün vermeyin... Kendinizi üzmeyin... Bir tane daha sizden yok bu dünyada... Bir daha dünyada bu hayat size sunulmayacak...
düşüncesiz erkekler....
ben olsam kendımı sevındirirdim.. gider kendıme hedıye alırdım.. aksam pasta yapar mum üflerdim (çocugun da varmışşş onla üfle) ... şaşıracaktır.... o zaman belki üzülür ha kutlamadığına.... gıcık oldum...
canım
nazapa katılıyorum
akşam yap hazırlığını ne oldu derse de
biricik eşinin, yavrunun annesinn doğum günüydü dersin
bakalım tepkisi ne olacak
Birde kızıpta kütük falan deme
sen hoşlanmıyorsun bu sözlerden
ileride kabalıklarına tepki de veremezsin
sonuçta "sende diyorsun" diyecek.
(bak tersten de düzden de kütük işte)
yaptım bir tencere kuru fasülye yesin...
Peki akşam ne yapmayı düşünüyorsun?
Günlük aldın mı canım bak yazsaydın mesela dün o anda hissettiklerini yazardın
o anda tüm hislerini daha net anlardı
tabiki eşini sen daha iyi tanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?