tatlım dur bi dakika....tamam konuşman çok iyi olacak ama asla polemiğe girmeyin tamam mı?
o böyle bir unutkanlığı yaptığı için ezik durumda zaten,sana düşen kırgınlığnı az biraz dile getirmen..gerisini o düşünsün..
bak ne geldi aklıma...
git kuaföre saçlarını yaptır,makyajda yaptır..profosyonelinden olsun...
akşam sendeki bu değişilkiği soracaktır muhtemelen..napiyim de..kendi kendimin doğumgününü kutluyorum diyebilirsin...
oyyy kıyamamm moduna girmesini sağlaa:)
pasta alıcam en alasından akşama..
nerden çıktı derse....
DÜN DOĞUM GÜNÜMDÜ DE.....
SENDEN bekledim bari ben alayım dedim,oğlum doğumgünü pastamı yesin hiç olmassaaaaaa.
pasta alıcam en alasından akşama..
nerden çıktı derse....
DÜN DOĞUM GÜNÜMDÜ DE.....
SENDEN bekledim bari ben alayım dedim,oğlum doğumgünü pastamı yesin hiç olmassaaaaaa.
EŞİNE O KADAR AŞIKSIN Kİ
ahhhhh ne kadar şanlı ama gözü görmüyor farkında değil
Kesinlikle konuşmak yerine kutlama için hazırlan bırak utansın biraz
bana göre mahçup olacak
tabi seni yine gaza getirmeyelim de inş. anlar çabanı canımmmm
Nazap hoşgeldin canım
yıldönümü için plan yaptın mı son durumlar nedir?
aşıkmıyım...:44::26:
evet o çocougun gunahı ne.... pasta yesin cocuk :)))
bizim yüzümüzden çocukda pasta yiyemiyor...olcak iş mi???
aşıkmıyım...:44::26:
ay sorma yaa.. benım ugruna konular actıgım catlak gorumcem bı teklıf sundu.. sasırdım... dedım kokusu cıkar.. erkek ark. gunluk kıralık lüks resıdans sahıbı.. dedı bır oda verelım sıze.. boyle gulerle donat.. yemegınızı yıyın basbasa gecırın... ooo dedım super... gorumcem demez mı bende artık gece erkek ark sız gıdene kadar kalırım..... tepem attı.. 16 yasında kız ne arar gece vaktı rezıdansta erkek arkadasıyla.... istemem dedım.... cıkarcı sey nolcak.
anladıgın hala bıse yapamıyorum aklıma gelmıooo((
ay sorma yaa.. benım ugruna konular actıgım catlak gorumcem bı teklıf sundu.. sasırdım... dedım kokusu cıkar.. erkek ark. gunluk kıralık lüks resıdans sahıbı.. dedı bır oda verelım sıze.. boyle gulerle donat.. yemegınızı yıyın basbasa gecırın... ooo dedım super... gorumcem demez mı bende artık gece erkek ark sız gıdene kadar kalırım..... tepem attı.. 16 yasında kız ne arar gece vaktı rezıdansta erkek arkadasıyla.... istemem dedım.... cıkarcı sey nolcak.
anladıgın hala bıse yapamıyorum aklıma gelmıooo((
aşıksın tabiki:)
eşinde sana aşık ama şuanda hısrları yüzünden önceliklerini şaşırmış..elbet doğru yolu bulacak..
insanın evinde duyduğu huzur gibisi varmı ya?istediği kadar içsin arkadaşlarıyla,bigün onlardan da sıkılır....ama huzur bulduğu yerde insan sıkılmaz...senin ve oğluşunun yanında inşallah iyi bir eş olacak...
he ya... hep kavga goruo cocuk....
inşallah tek istediğim bu...da ben ne yapsam bu adam yola gelir?
terrakota canim kuaför isi güzel fikir....ama arkasina bir de yemek ekleyebilirsin oglusunla....tavrini koymakta belki daha yararli olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?