Allahtan reva mı bu bana..?

lütfen yaz;
ben incinmem asla,
inan en mutsuz zamanlarımda sosyal hayattaki arkadaşlarımın mutluluğuyla teselli bulurum..
ben senin yaşıyacağın süprizleri duymak isterim bugün
bu asla bende üzüntü yaratmaz
buna emin ol
en azından eşin aradı mı????????? onu söyle barii

Canımsın
Dün geceden kutladı, özel günlerimizi atlamaz
atlasa da canı sağolsun
bana iyi davransın da görev gibi yapmasın zaten.
Bu arada unutması da imkansız çünkü aynı gün, aynı, yıl, aynı hastanede dünyaya gelmişiz
işin ilginç yanı biz onlarla aynı mahalledeoturyorduk
sadece sokaklar farklı
ama babam onların sokağında bakkalı vardı
hele bir unutsun kendi doğum günü

bu nasil bi tesadüf ya...ne mutlu size...

SİZ BİRBİRİNİZ İÇİN YARATILMIŞSINIZ..

ay ne hoş yaaaaaaaaaa....

darısı birdahaki doğumgünümde başıma..

way be tuluh sen git boyle bır adama denk gel.... bu kader değil de nedir ya? çok hoş :)

doğum günün kutlu olsun tulluuuh!!

mutlu mutlu nice yıllaraaa :)

aynı gün mü doğum gününüüz hayatta unutmaz eşin ne güzeel.. benim her sene ödüm kopuyo unutur mu diye gerçi unutunca ne kadar çekilmez olurum tahmin eder ilk sevgililer günümüzü ' aamman bizim her günümüz sevgililer günü kutlamaya gerek yooo ' cümlesi tamamlanmadan artık nasıl bi rüzgar estiyse telefonda benden biz 17 şubata kadar kutlamıştık üç dört hediye almıştı hergün bitane vermek suretiyle şeyetti kendileri

ne diyosunnn

Sabah Sabah ağlattınn beni kzı zaetn doluyudumm....

:- ben nişanlımla aynı evd eyaşıyorum 1 bucuk snedir.. kardeşim 2 gundu burda kalıo. sabh okula gönderıyorum kalkıp kahvaltı hazılıcaktım benımkim kalktı sen yat hayatım ben hazırları dedi.. :18:

:neyse yttım gayetm mıutlu geldi yanıma sarıldı felan uyuduk azcık daha.. kalktıı ne çok uyuyoruz yaa kaldırmıyorsunda benii işe gideyim dedi.. işide dükkanımız var oyun salonu bakan var oynsakı..
heyy alhım nedıyosun sen be dedim.. Güldüü şaka şaka sadece kıvırmak içinn haa birzçık ssim çıksın korkar ama şak şaka herşeyi yüzüme vuruyoo. Dayanmadım kalktım topladım evi ehm ağladım ehm topladım.. gittii arkasında avaz avaz bağırdımm.. NE OLCAK BUU BALTAMI DESEM ODUNMU DESEM YONTULMAMIŞ KERESTEMİ DESEMM!!

SİZ BİRBİRİNİZ İÇİN YARATILMIŞSINIZ..

ay ne hoş yaaaaaaaaaa....

darısı birdahaki doğumgünümde başıma..

Tesadüflere inanmam aslında ama
birbirimiz için yaratıldığımıza inanıyorum
Tanıdıkça daha da seviyorum iyi var Rabbim eksiklğini göstermesin inş.

Tatlım hep diyorum üzülmenide istemiyorum ama ben eşinin seni gıdığından
öptüğü o gün için yorum yapmak istemiyorum...............

senin demi doğum gününü hatırlamadı...???:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…