bencede şeker gibi bi kadınsın öyle bir elanktirik alıyorum senden :)
niye ruh gibiydi eşin acaba bende merak ettim acaba d.günü meselesine mi üzüldü ?
acep diyorum akşam şöyle güzel bi masa hazırlasan hoş moş giyinsen (ecık dekolte).... en sevdiği parfüm varmı mesela ilk evdlendiğiniz günlerde aranız iyiyken dermiydi karıcım ne güzel kokuyosun vs erkekler parfüm sever o parfümden alsan kullansan belki yardımcı olur ne bilim ay çok heycanlandım güzel şık karşıla muhakkak hergün öylesindir de ne bilim sen bilirsin işte daha bi hoş ol ama bugünden itibaren senin adın ' mağdure hanım ' olsun :)
belki adamın azcık sevgiye ihtiyacı var erkekler çocuk gibi bu konuda bide eşim demiştiki kadınlar çocuktan sonra eşlerini bırakıp herşeylerini tüm ilgilerini çocuğa veriyolar kocalarda aynı kardeşi olan çocuk gibi kıskanıyo dışlanmış hissediyo ay ne bilim ilgi istiyo senden ama ifade edemiyo belki içten içe olabilir mi?
ayy terrakotaa çok istiyorum iyi olsun herşey hadi iyi haberler ver yakında nolur
Ay terakota su sanal ortamda, klawye araciligi ilede olsa ne kadar pozitif ve seker bi hanim oldugun anlasiliyor...Bu durumda senin esine ne desemki simdi ben..Niye bu erkekler böyle odun oluyor, gözünün önündeki gülü solduruyor desem ilerimi gitmis olurumki:)
Üzülme canim ya insallah esinde anlayacaktir kiymetini...
ayyy terrakota yaaaa ben çok sevindiiim öyle deme bu bile güzel bak ne güzel beline sarılmış öpmüş gıdıdan :) kız bu bile mucize anlattığın koca için sankiii ödüm koptu hiç bişey olmadı diycen diyeee ya bak bugünde gelip ssana aynı konuyu açtıysa güzel eğer umursamasaydı dünde dile getirmezdi dmekki biraz do kan mış
bu akşamda devam oğlunu erkenden olay mahallinden ortadan kaldır adam oğlunu kıskanıyo bence senden ona olan ilgini 9-9,30 yatsın ay siz akıllı işaretleri görmüyonuzmu tv de:)
bol bol yanında ol istemiyosa sigarayı en azından o evdeyken şu aralar içme dün içme demişya o bakımdan.. arada bi ipi verir gibi yapcanki garipler sevinsindevam hadi inşallahh :)
doğumgununu unutmuş peki pasta aldımı? hediye ya?
unutmuş;kafası doluymuş,hatırlatsaymışım
hediyede bana 20 gün önce oldu herhalde mont almıştı sanırım ona saydı....
pasta= geçmiş olsun=sizlere ömür..:26:
olmaz pasta alsın .... gecmıs de olsa kutlayın yaa... bana pasta al de..
üzülme yaa bak yine dün akşam unuttum demiş olsun napalım ... kahvaltı bile yapmadım heyecanla seni bekledim nasıl sevindim ben sende üzülme oldu bitti :44:
bir pastaya tav olcak kadınımıyım ben nazapım yaaaaaaaaaaaaaaaaa;
yemicem....almasın..gururum kırıldı...............
adam doğum günümü hatırlamamışşşşşşşşşş...HÖDÜKLERİN ÖNDE GİDENİ..
HÖDÜKLERİN BAŞKANI...
HÖDÜKLERİN EFENDİSİ............
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr;
akşam mutfaktaydım arkadan gelip belime sarıldı;
ben unutmuşum karımın doğumgününü dedi,gıgışımdan öptü...
hiç cevap vermedim içimin yağları eridi..
bu güzel kısmıydı gelelim öteki yüzüne;
akşam kahve istedi yaptım;hadi fal bak dedi...ancak çocuk fırsat vermedi ev işi falan yarım kaldı
sonra ben sigara içmeye kaçtımçocuk ağladı arkamdan bana başladı deli gibi bağırmaya
içme o sigarayı,kıracam kapıyı,neyse gittim yanlarına
aldım çocuğu kucama,sen burdasınya dedim ondan 5 dk nefes almak istedim
alamazsın dedi..içmeyeceksin dedi..
fal bak bana dedi..çocuk kucamda uyuyor dedim,sonra,
yatır gel dedi..
yatırdım ama oğlum beni bırakmadı,hemen gel falıma bak dedi,
çocuk bırakmıyor dedim,
sana hemen gel diyorum dedi..
seninle hesabım bitmedi dedi..
dükkana git gel bakarız uyumayacağım dedim saat 11.30
oğlum iyice dalında kalktım,ortalığı toparladım saat 12,30 geldi
fal baktım 01.00
sakinledi, ve uyuduk...
eğer ki kazayla o fala bakmasaydım.....fırtına kopacaktı...
rahatsız düpedüz rahatsız.....düşünün işte halimi..
bir pastaya tav olcak kadınımıyım ben nazapım yaaaaaaaaaaaaaaaaa;
yemicem....almasın..gururum kırıldı...............
adam doğum günümü hatırlamamışşşşşşşşşş...HÖDÜKLERİN ÖNDE GİDENİ..
HÖDÜKLERİN BAŞKANI...
HÖDÜKLERİN EFENDİSİ............
valla peygamber sabrı var sende ne diyeyim maaaşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?