Canımmmm maşallah Allah ım daim etsin
aman aman dilimi ısırayım
hep kıymetini bilsin
senin gibi aşk kadını bulmak çok zor
ben iyiyim tatlım bu yıl 2 kez kutladık doğum günümüzü
ama çook güzeldi Allah ım mutluluğumuzu bozmasın bitanem
ah be ahhhhh içim yanıo kızlar... ben eşimi anlayamıyorum .. valla .. size de boyle oluyo mu bılmıyorum... evlilik yıldonumumuzdu bı yemek yedık geldık eve ... az tv ızledım ve uyudum ardımdan o geldı .... cok sıradan.. fakat bu gun daha ozel olmalıydı... hedıye almayabılır fakat ne bıleyım... cok mu sey ıstıyorum... iyiki varsın mutlu yıllar canım bebegım dese keske.... ah ahhhhh..... nerde.. sabah bı şık olmuştu.. takım elbise kıravat iltifat ettım... dedım bu ne guzellık.. dedıgı sey ben hoşlanmıyorum boyle kelimelerden... anlamadım gıttı.. atıştık bıraz.... kım sevmez ıltfatı... odun mu ne?
çok üzüldüm nazapcım..
sende o zaman bundan sonra aynen onun gibi davran...
biz kadınlar o kadar duygusalız ki biz eşimize nasıl değer verip iltifatlar edersek aynısı dönecek sanıyoruz ama malesef odunlaşmaya başlıyolar..bugünden itibaren biraz ciddileş görsün bakalım senin gibi tatlı dilli güler yüzlü bir eş yerine kendisi gibi bi odunla yaşayınca nasıl oluyor...
ben yapıyorum arada bi işe yarıyor tavsiye ederim...adım atmıyorum 1 gün ,2 gün sonra ana noluyo bu kadına demeye başladı mı tamamdır :)
hoslanmıyormus((( sende yapma halbukı neden degıstırmeye calısırlarkı senın kısılıgın farklı onunkı farklı senıde bole kabul etmesı lazım sen aslında cok guzel bıse yaptın kendını kotu hıssetme kendı dusunsun azcıkta utansın bu dedıgınden
Çoğunlukla böyle kabadır odun gibi pardon pardon kalas gibi...
Tabi baştan göstermedi bu yönünü..
Ekonomik anlamda güçlendi bambaşka bir adam oldu..
Çok def kırıldım yani ben....
yapmıcam artık bır sevgı gosterısı... bıse beklemıcem ondan... kocam o benım baskası degıl ama ofofona iltifat etmıcemde sokaktan gecene mı edıcem....
Bak güçlüyüm ufak yalanlara inanmıyorum... kıyamam sözcüğü yok artık olmasında.. kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu.. uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende.. susmuyorum artık.. herşeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa yanımda o'dur benim canım.. benim kıyamadığım değil, bana kıyamayanlar değerli artık...
ah be ahhhhh içim yanıo kızlar... ben eşimi anlayamıyorum .. valla .. size de boyle oluyo mu bılmıyorum... evlilik yıldonumumuzdu bı yemek yedık geldık eve ... az tv ızledım ve uyudum ardımdan o geldı .... cok sıradan.. fakat bu gun daha ozel olmalıydı... hedıye almayabılır fakat ne bıleyım... cok mu sey ıstıyorum... iyiki varsın mutlu yıllar canım bebegım dese keske.... ah ahhhhh..... nerde.. sabah bı şık olmuştu.. takım elbise kıravat iltifat ettım... dedım bu ne guzellık.. dedıgı sey ben hoşlanmıyorum boyle kelimelerden... anlamadım gıttı.. atıştık bıraz.... kım sevmez ıltfatı... odun mu ne?
evet canım etmiceksin biz öyle davrandıkça egoları şişiyo...
hatta demişya bunu mu taktın kafaya falan diyomuş neyi taktığını da söylemiyceksin biraz gizem sordukça, hiiiç ....sana öyle gelmiştir bişeyim yok...yani cevaplarında ters olmasın..ama dişini sık dayanmaya çalış..kafasında soru işaretlerfi çıkmaya başladıkça kazandın demektir...
arada bi gizem yapmamız lazım gerçekten ben de dayanamıyorum ama bazen hakediyolar o yelkenleri indirince sende indir ama, fazla naz aşık usandırır bünyede odunluk var bu erkeklerin:)
Canım, eşin hep mi böyle yoksa
o gün mü böyleydi?
canım kafanı karıştırmak istemem ama bunda bir iş var
canım kafanı karıştırmak istemem ama bunda bir iş var
al ıste bı laf attı ortaya hemn fesatca dusn bunların yapısı bu bıde cantada keklık oluyrz bıraz gızemlı olcan senı kesfetmeye calıscak bak ben bazan ole enteresan davranıyrmkı noldugunu cok mrk edıyor sorup duruyr:) cadı ol kızz cadıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?