hesap vermesen pekı zorluyormu senı gecıstrsen yanı senden nekadr ugrassırsa ugrassın net bıse alamasın sorduna cvp ver gecıstır ama net olmasn demsın cvp vermedı ama tatmınde olmasın
ah be ahhhhh içim yanıo kızlar... ben eşimi anlayamıyorum .. valla .. size de boyle oluyo mu bılmıyorum... evlilik yıldonumumuzdu bı yemek yedık geldık eve ... az tv ızledım ve uyudum ardımdan o geldı .... cok sıradan.. fakat bu gun daha ozel olmalıydı... hedıye almayabılır fakat ne bıleyım... cok mu sey ıstıyorum... iyiki varsın mutlu yıllar canım bebegım dese keske.... ah ahhhhh..... nerde.. sabah bı şık olmuştu.. takım elbise kıravat iltifat ettım... dedım bu ne guzellık.. dedıgı sey ben hoşlanmıyorum boyle kelimelerden... anlamadım gıttı.. atıştık bıraz.... kım sevmez ıltfatı... odun mu ne?
Bak güçlüyüm ufak yalanlara inanmıyorum... kıyamam sözcüğü yok artık olmasında.. kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu.. uğruna canımı veririm dediğim insanların sırası değişti bende.. susmuyorum artık.. herşeyimi sıfırladığım günlerde kim varsa yanımda o'dur benim canım.. benim kıyamadığım değil, bana kıyamayanlar değerli artık...
canım kafanı karıştırmak istemem ama bunda bir iş var
canımmmmmmmm benimm...
hatırlamış en azından yemeğe çıkarmış
ya hiç hatırlamasaydı odunluk kütüklükten iyidir idare et nazapım...:84:
yok artıkkkk..daha neler....
tipik erkek hareketleri...eşi elde keklik olduğu için özel bir çaba sarfetmiyor o kadar...
ah be ahhhhh içim yanıo kızlar... ben eşimi anlayamıyorum .. valla .. size de boyle oluyo mu bılmıyorum... evlilik yıldonumumuzdu bı yemek yedık geldık eve ... az tv ızledım ve uyudum ardımdan o geldı .... cok sıradan.. fakat bu gun daha ozel olmalıydı... hedıye almayabılır fakat ne bıleyım... cok mu sey ıstıyorum... iyiki varsın mutlu yıllar canım bebegım dese keske.... ah ahhhhh..... nerde.. sabah bı şık olmuştu.. takım elbise kıravat iltifat ettım... dedım bu ne guzellık.. dedıgı sey ben hoşlanmıyorum boyle kelimelerden... anlamadım gıttı.. atıştık bıraz.... kım sevmez ıltfatı... odun mu ne?
hmmm.. keklik hali olmayan halime dönebilir mıyım lütfen :)
Bu erkekler odun kütük ve de kalsa bence. Hepsi de aynı. Ben daha normalini tanımadım.
yapma yawwww...
çıta gibi narin olanı yokmu ki acep...
:44:
Var, var da..İlk zamanlar :) seni elde edene kadar bildiğin ediz hun hepsi
ediz hun kibar adam ayol.....
şey diyelim mesala.....
erol taş :18::18::18::18:
size aygır dediyse kendiside yan tarafınızda yattığına göre kendisi neymiş?aygırın yanında yatan ne oluyormuş bunu sordunuz mu kendisine..kesin başka şeylere kafası bozulmuştur...size patlıyor sıkıntısını...ama yinede söylememesi gereken sözler bunlar..
yapma yawwww...
çıta gibi narin olanı yokmu ki acep...
:44:
var bi tane ..onu da ben kaptım
ciddi misin? çok mu ince çok mu zarif çok mu ruhunu okşuyor
ayy ne güzel yaaaa:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?