Allahtan reva mı bu bana..?

hesap vermesen pekı zorluyormu senı gecıstrsen yanı senden nekadr ugrassırsa ugrassın net bıse alamasın sorduna cvp ver gecıstır ama net olmasn demsın cvp vermedı ama tatmınde olmasın

hesap vermesen pekı zorluyormu senı gecıstrsen yanı senden nekadr ugrassırsa ugrassın net bıse alamasın sorduna cvp ver gecıstır ama net olmasn demsın cvp vermedı ama tatmınde olmasın

zaten oyle yapıyorum... herseyımı de kocama soyleyemem ki... kocacım kuafore gdyrm kasımı alıcam.. kocacım markete gdcem... kocacım orkid alıcam denmez ya komık valla... sorsada gecıstırıyorum....

canımmmmmmmm benimm...
hatırlamış en azından yemeğe çıkarmış

ya hiç hatırlamasaydı odunluk kütüklükten iyidir idare et nazapım...:84:

Bu ne güzellik lafından mı hoşlanmıyormuş yoksa genelde iltifattan mı hoşlanmıyrmuş??Güzel kelimesine mi bozulmuş acaba yakışıklı demek yerine falan??Enteresan geldi bana.:)

size aygır dediyse kendiside yan tarafınızda yattığına göre kendisi neymiş?aygırın yanında yatan ne oluyormuş bunu sordunuz mu kendisine..kesin başka şeylere kafası bozulmuştur...size patlıyor sıkıntısını...ama yinede söylememesi gereken sözler bunlar..

HİHİ NE GÜZEL SÖYLEMİŞSİN SEN ÖYLE...

ben aygırsam sen nesin be adam demek lazım aslında..

Canımmm nasılsın bugün?
aşk dolu günleriniz nasıl geçiyor canım
Bir türlü konuşamadık son gelişmeleri
...............................
Nazapcığım canım
eşin seninle olan vaktindeki planları sözleri ve davranışları mı
görev gibi yapıyor, açıklama getirir misin?

Birde neden cep telini karıştırıyor anlamadım:44:
izin verme canım, biraz kaçanı oyna
her zaman gizemli şey merak uyandırır.
Markete gitmek kuaföre gitmeği haber vermemk gizemli olmak değil yalnız:)
Tabi ki eşinin karakterini sen daha iyi bilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…