Allahtan reva mı bu bana..?

HERŞEY YOLUNDA..............:124:

çok mutluyummmm...

sen nasılsın peri kızı...
kimbilir bugün güne ne iltifatlarla başlamışsındır...

çok sevindim..her gününüz bunun bir milyon katı güzel geçsin inş.
ben dün annemde kaldım ..
bizimkine talimatı verdim.
etrafı dağıtma ,yediklerinin bulaşıklarını yıka ..
eve gelince dört dörtlük bulayım dedim ..
akşama ev tıkır tıkırdır kesin..:))
geçen gittiğimde bozulur diye yatakta bile yatmamış :))

yok artıkkkkkkkkkkkkkk

bu işin bir sırrı varmikine acabaaa

yok artıkkkkkkkkkkkkkk

bu işin bir sırrı varmikine acabaaa

mesela ilk evlendiğimzde benden yarım saat önce gelirdi.
ben de her gün bi bahane tutar ay başım ağrıyo aşkım bugün yemeği sen yapar mısın
ay rahatsızım ütüleri yapıver bi aşkım ..
ama böyle gözlerimle bakarak içini delip geçerek cilve yaparak :))
sonra benden önce geliyorsun ne var hafif bi çorba salata yapsan ne olur ..
ayıp değilmi benden önce gelip de yemek için beni beklemek çocukmusun sen aşkım diyordum :))
dağınıktır eşim mesela başını çok yedim bu yüzden uğraşamıyorum ben bu evin temizliğiyle strese giriyorum yeter artık aldığın bardağı yerine koysan , su içip kenara bırakmasan ,kürdanını kullanınca çöpe atsan benim bu evde hiç işim olmaz sana daha çok vakit ayırır strese de girmem diyordum hep ..
diye diye artık pes ettirdim ,bunun dırdırını çekmektense yapıp kurtulurum başım ağrımaz moduna girdi :)))

galiba bu ara işte cok yoruluyorum evde cazgırlıgım tutuyor.... bende agır baslı takılıp naz yapayım bakalım neler değişecek.....

ne hooş ne hoşşş
Allah bozmasın....

bu fırsat kuponları bana da cok gelıyor ama mutlaka bır dolandırıcılık vardır diyorum ve umursamıyorum.. kullanan var mı bu kuponları gerçekten dogru mu?

bu fırsat kuponları bana da cok gelıyor ama mutlaka bır dolandırıcılık vardır diyorum ve umursamıyorum.. kullanan var mı bu kuponları gerçekten dogru mu?
biz çok kullanıyoruz ..güzel yerlere ucuza yemeğe çok gittik ..bir sorun yaşamadık hiç..
tatile de gidebilirsin bir sıkıntı olmuyor ..

galiba bu ara işte cok yoruluyorum evde cazgırlıgım tutuyor.... bende agır baslı takılıp naz yapayım bakalım neler değişecek.....

ben hem cazgır hem uysalım ..yerine göre ..işimi yaptıracağım zaman benden uysalı yok :)) ama normalde ben de cazgırım :))

canımmmmm
hoş geldin
bende seni merak ediyordum
eşinle durumlar nasıl????

işler cok yogun fazla gıremedım bu hafta.. sizleri cok ozledım... hepiniziii opuyorumm

eşimle aram cok ıyı maşallah.... gecenlerde cazgır davranıyordum.. hepsi kayınvalidemlerden ya... allahm şurdan bı taşınsak başka bıse istemıyorum....

bu arada eşim cok ıyı bır fırsatlar cok guzel bır işe girdi harika suanda... başını kaşıcak vaktı yok... bana az vakıt ayırıyor evet ama sevgımız full.... azcık cazgır olmıcam sözzz :26::26::26:

bu kuponlar birçok yerden gelıyor bana... reklam olmasın cnm bana özelden isimlerini yazsana... eşim ve ben gezmeyı cok seviyoruz ucuz ucuz gezsek eglensek cok guzel olur valla :))))

bu kuponlar birçok yerden gelıyor bana... reklam olmasın cnm bana özelden isimlerini yazsana... eşim ve ben gezmeyı cok seviyoruz ucuz ucuz gezsek eglensek cok guzel olur valla :))))

ayyyyyy benide coşturdunuz şimdi bende araştırıcam

güvenilir site varsa özelden banada atar mısın peri kızı

tamam atayım ula ..gönderin özel mesaj ..
hangi ildesiniz bu arada

kızlar size birşey söylemek istiyorum.... madem bu kadar tanıştık kaynaştık bir topic dikkatimi çekti hediye sever misiniz? yılbaşında çekiliş yapıp hediye gönderiyorlar katılmak ister misiniz ben katıldım :)))

linki vereyım katılmak isteyen buyursun.... :)))) yaşasın yeni yıl :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...zlere-kutlu-olsun-hadi-bayanlar-cekilise.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...ilsimiz-haydi-kizlar-kendimizi-tanitalim.html

önce birinci link kızlar birinci linkte cici35 e özelden iletişim adresi ve telefonunuzu yazıyorsunuz , 2. linkte de kendinizi tanıtıyorsunuz... topicte tanıtmak ıstemeyenler katılmasın.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…