terraya gönderdim özel mesaj ..10 dakikadan önce başkasına gönderemiyorum ..terra sen nazapa aynısını atar mısın
dabi dabi..
mesaj kutumda temizlik yaptım kızlar :))))
terra cok şekersin yaaaa..... :))))) saol bebeğim mesaj geldiiii :))
nazap dur çok fena coştummmmmm
biri beni durdursun....
Ya vallahi gittiğimiz yer dandik pis bir yer çıkarsa oracıkta keser bu adam beni ona göre
ne romantizm kalır ne birşey
ay orasını bilemem tabi kocalarınızı en ii siz tanırsınız gaz vermeyeyim bari :26:
tuğba ne durumda gidişat??:44:
canım valla bende kayınvalıdem gorumcemle kusum bılıyosunz kacgundur bu bızede yansıdı tabıı esımle bana yanı ama olumlu bakmaya calısıyorum erkekler kendılerıne muhtac kadını kendını gelıstırmeyen kadını takıntılı kadını annelerıne benzeyen kadını ve kendısıne bagımlı kadını hıc am hıc sevmezlermıs bılgınızeeeeeeeeeeeeeee........
canım valla bende kayınvalıdem gorumcemle kusum bılıyosunz kacgundur bu bızede yansıdı tabıı esımle bana yanı ama olumlu bakmaya calısıyorum erkekler kendılerıne muhtac kadını kendını gelıstırmeyen kadını takıntılı kadını annelerıne benzeyen kadını ve kendısıne bagımlı kadını hıc ama hıc sevmezlermıs bılgınızeeeeeeeeeeeeeee........
kızlar nerelerdesınız.. Orum yazan yok bu topic e
nazapım ne var ne yok???
ne olsun be guzelım... Yakında dert bende derman sende dıye sarkı söylicem.... Sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?