Allahtan reva mı bu bana..?

çok ayıp o söz ne öyle yaaa

susmak,alttan almak sizi cefakar,sabırlı,özverili,idareci yapmıyor yazıktır ki..
daha çok tepenize binme hakkına sahip olduklarını sanıyorlar..
kimseler sustuğunuz,katlandığınız için size madalya da takmıyor.. takmayacak da!

susmayın,haddini bildirin..

Bazıları böyledir. İşinim stresini senden alıyor canım baska bişi değil. Sen %100 haklı olsanda onun soyleyecek hep son bır sozu vardır. O yüzden sakın kendini savunmaya kalkma zaten hep sen haksız çıkarsın. Bir de dikkat et zaten sen haklıyken bagırır sana genelde. Erkekler bagırıyorsa bılın kı suclulardır. Söyledikleri bir kulagından gırsın otekınden cıkasın. Aksı halde cıddı ye alırsan hayat yaşanılmaz bir hale gelıyor olan sana oluyor.

akşama eve gidicez beraber ciddi olucam,
soframı kurucam
yemek yiyeceğiz
yüz göz olmayacağım onunla..
Ama telle aradı barut gibi...

Allahım bu geceyide atlatayımda ;

Bende insanım patlarsam felaket olur...

Bak canım sakin ol.Eşinde hemeroid varmış sürekli kan kaybetmek insanda sinir bozukluğuna sebep oluyor.Belkide eşin bu rahatsızlığından dolayı böyledir. Para bir insanı bu kadar değiştirmez.Vicdanı olan biri her zaman böyle olmaz. Düşünsene bizde regli zamanlarında ne kadar sinirli oluyoruz. eşine hastalığının tehlikesini anlat ve önce onun çaresine baksın.
bende doğumdan sonra 3 ay bir kanamam olmuştuda önüme geleni öldüresim eliyordu,

karşınızda saldırgan bir boğa olduğunu düşünün...

Sakinleştirmeye mi çalışırsınız üstüne mi gidersiniz..

Benim eşim bu örnekle çok uyuşuyor..:26:

ayyyy tabiri çok kötü canı neye sıkkın olursa olsun benim için hitap tarzı çok önemli ,her evde olur atışmalar ama seviye düşmüş birazcık canım benim tavrını koy derim

arkadaşlar yanlış anlamayın ama, insan karşısındakinden, hakettiği ölçüde iyilik, güzellik,saygı ,ve sevgi görüyor
bu benim düşüncem, eşimle ne zaman tartışsak beni kırsa üzse, sonradan mantıklı kafayla düşündüğümde kendimde de kusur olduğunu farkediyorum ,ben yanlışımı bulup düzeltmeye çalıştıkça (bu çok zor oluyor)
eşimde o derece bana karşı anlayışlı ,saygılı davranıyor ,yani diyeceğim şuki her şey bizim elimizde
eşlerimizi istersek vezir, istersek rezil edebiliyoruz.

evet aynen öyle oluyor...

evet bu sebeb olabilir bencede...

sana kısmen katılıyorum,
İstisnai durumlar oluyor benim gibi
Ben o sözleri hakettiğimi düşünmüyorum..
Benim yüzümden olsaydı dahi edilmeyecek bir laf bence..

Bazılarıda esı ıyı dıye sankı herkezın esı bırmıs gıbı konusuyor ayoll dayk yedık hakaret ısıttık nesı haklı yaaaa

Bız burda aksamı dusunuyrz sınırler gergın halıyle terdırgın bıkkın off ben yuzunu gormek ıstemıyrm yaaa bıde mesaj atmıs sankı ılkmı oluyr dıyee ay allahım sabır verr

Bendede ayni dert var canim. Esim bugun is donusu beni aldi ve ise gidecekti. Oda su anda isyeri acma cabasinda. Korkuyorum bende degisecek ve cok kaba olacak diye ama cani isterse. O degistimi ben cekemem onu. Artik yeminliyim. 7 senemi yedi bitirdi bu adam. Hic kendime bakmadim. Biriktirdigimizi verdim ve isyeri kurcam deyince son kez guveniyorum ve veriyorum dedim. Ama Allahtan dilegim duzelmen ve ailene kiymamandir. Daha bugun isten aldi beni ve doktorda randevum vardi. Kan testi yapilacak vitamin dusuklugu icin. Gittim ve doktorun isi konusmasi derken biraz uzun surdu. Bunun surati on karis, sonra sinirlendi ben ceketimi alip otobusle gidicem dedi ve kapiyi carpti cikti. Boyle devam et artik korkmuyorum bu senin son gunlerim dedim icimden ve hic uzulmedim. Cunku o bunu bilincli yapiyor. Madem hastaysa annesine kardesine arkadslarinada boyle davransin. Laf kufur saysin. Hayir canim benim kocam hasta degil. O sadece ezecek birini ariyor ve beni buldu. Ama ezilmiyorum. O dozunu arttirmasin, bir arttirsin onu surun surun surunderecegim. Artik biktim. Sabr et canim ama boyunda egme, Dozunu arttirdimi surundurki hayatin kac bucak oldugunu gorsun. O insan bizde insaniz. Aksama kadar cocuk, ev, is ve guc. Camasir yok utu yok cocuk hasta neciyiz biz. Yok oyle canim, sikiysa gitsin annesine bagirsin cagirsin ve kufur etsin. Annesine bacisina aygir desin. Ay sinirlendim ama artik yavas yavas aciliyorum. Allaha siginiyorum ve her gun dua ediyorum degismesin bana kiymasin diye ama o neye guveniyor. Offff
cok yazdim kusura bakma canim. Allaha emanetsin ama hic bir erkek karisina saygisizca davranamaz, buna hakki yok. Allaha havale edelim once sonrada kendimiz bakalim icabina

Canım surundurcende nasıl ev hanımı olunca bızı ıse yarmz buluyorlar maddı gucun olmayıncada ezıyrlar cunkı guc onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…