adamın sana saygısı kalmamış senin üzülüp kırılman umrunda değil
saygı kalmayınca bir de böyle hödüklük varsa içinde her ağzına geleni direk yüzüne söylüyor demek ki
bu durumu nasıl aşarsın bilemiyorum
Nasıl nasıllll akıl verın bana cok kıgınım dudagım sıs kendıme saygım gıttı oglum var o olmasa aslında bole degıldı son zamnlarda senden rahatı yok dıye dıye bı hal oldu ben aslında ınsaat teknılkerıym ıs bulamıyrm evde oturmayada bayılmıyrm napmalıyım kızlarr
Aslında yalnızlık bırazda benımkı belkı sız sızın gıbıler etrafmda olsa guc bulur plamnlar yapardık ustesınden gelırdık ama yok annene anlatamıyrsun kardesıne ole onun aılesıne zaten anlatamıyrsun off offf
Cok duygusuz bır ınsan aslında hos bı bayanım ole tahmın edıyroum esım harıc herkez soler bunu o hıc solemedı hıc bır zamn ama kardesıne faln dıyrr ooo kardesıme bakk guzel kardesım falnn cok sınır bozucu yaaa
sinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn senı var yaaaaaaa allah nasıl bılıyosa ole yapsınnnnnnnnnnn bana bu yasattıgın hersey burnundan gelsın emııııııı nefret edıyorummm sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn bıde mesaj atmıs canıum benım dıyeee...ulannn senle konusmucammmm.. catlllaa hırsındann emıı
kac gundur ılgısızdı bende tavır yaptım hepsı buuu babam kendı babam bana cıcek yollamıs bende dedımkı sende yapsan sunu nevar cok ıcerlkedım sonra bana bırı facden cok tatlısnız dıye msj yazmıs bende bunu soledım esıme oralı olmadı dahada tavır yaptım olay bu
ay ne ınsanlar var ya.... kızlar tepkinizi gösterın ya... hayret bişi..... hodük diyarı....
nere gıtsem acaba bu evde kalmak ıstemıyroum mor catıyı dusunuyorum
orası neresi..???:44::44::44:
kadın sıgınma evı
mor çatı eşinden şiddet gören kadınların paylaştığı bir kurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?