siz bunları yazarak iyi insan mı oldunuz? bir annenin suçunu nasıl masum bi çocuğa yüklüyorsunuz! pes doğrusu
ne bu vahşeti yapanları anlayabilirim, ne de bu tarz konuşanları.
vahşet kötüyse, herkese herşeye vahşet kötü.
bence bu dunyada onlara acı yasatsınkı onun gıbılerıne ıbret olsun
Dikkat edin yavrularını çalıp götürmesinler. Benim de dışarda baktığım kedimin 2 yavrusunu da çalıp götürdüler. Daha ben sevmeye kıyamazken
Allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin. Tek duam onun yavrularını çaldıkları gibi kendi çocuklarını da çalarlar inşallah. O yavruları nasıl zehirledilerse kendi çocukları da zehirlensin. O hayvanları nasıl öldürüyorsalar kendi çocukları, çocukları yoksa da kendileri öyle gebersin. 1 gram üzülmem bile. Artık insanlardan nefret ediyorum. Zaten iyi insanların dünya nüfusunun %10'u bile olmadığının farkındayım. O yüzden iyi insanlar 'istisna' olmuş oluyor. İstisnalar da kaideleri bozmadığı için insanlardan nefret ediyorummm :120:
Dikkat edin yavrularını çalıp götürmesinler. Benim de dışarda baktığım kedimin 2 yavrusunu da çalıp götürdüler. Daha ben sevmeye kıyamazken
Allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin. Tek duam onun yavrularını çaldıkları gibi kendi çocuklarını da çalarlar inşallah. O yavruları nasıl zehirledilerse kendi çocukları da zehirlensin. O hayvanları nasıl öldürüyorsalar kendi çocukları, çocukları yoksa da kendileri öyle gebersin. 1 gram üzülmem bile. Artık insanlardan nefret ediyorum. Zaten iyi insanların dünya nüfusunun %10'u bile olmadığının farkındayım. O yüzden iyi insanlar 'istisna' olmuş oluyor. İstisnalar da kaideleri bozmadığı için insanlardan nefret ediyorummm :120:
İnsanoğlu önce hayvanların yerini işgal eder, sonra da onları istemez. Bu konuda insanlık çok megaloman davranıyor. Kimseye birşey yapamayan yavrular ilerde korkutur ihtimali üzerine zehirlenmeyi haketmiyor. İnsanlar haksız yere bir hayvanın canına kıymanın günahı yok mu sanıyor. Çoluğundan çocuğundan bile çıkar kimse anlayamaz.
Siz köpeklerden korkmadiginiz icin beni anlayamazsiniz. Sunu da belirteyim hayvanları öldürmek caniliktir elbette. Ben Suna vurgu yapmak istiyorum apartmanda rahatsız olanlar vardır normaldir, benim odum kopuyor mesela buna da anlayışli olunmalı ve başka yere götürülmeli bu durumda
Apartmanda oturan insanlardan korkuyormussunuz bir doktora gidin derim. Allah insanı daha farklı yaratmıştır ben kendimi hayvanlarla bir görmüyorum kendini öyle görenler beni ilgilendirmez. Böyle plânız çoğalan hayvanlara karsı önlem almayanlara bir tepkiniz yok ama bundan rahatsız olanlara tepkiniz var ilginç. Yasam alanı benim evimin onu mü yani saçma. İnsanlara karsı kırıcı olmadan önce bir empati yapın. Belli ki geçmişimde beni kötü etkileyn bir olayla karşılaştım ki acayip korkuyorum köpeklerden. Ne yapayım ise gitmeyin mı dışarı çıkamıyorum diyorum ama anlayanaBende apartmanlarda oturanlardan rahatsız oluyorum nasıl olacak ????
Diktiğimiz apartmanlar onların yaşam alanlarını yok ettiği için bugün bu haldeler, inanın bizimle yaşamaya hiç meraklı değiller
Biri korkuyor,öbürü tiksiniyor,birinin alerjisi var; sürülsünler ordan oraya öyle mi , olmaz arkadaşım senin insan olduğun için başka bir canlıdan önceliğin yok bunu hiç unutma
Hiç bir yere sığmıyorlar, sonunda öldürülüyorlar, binlerce bahaneyle şikayet ediliyorlar cevap verecek dilleri olmayan o canlılar ve sonunda öldürülüyorlar, bunu sizin yapmamış olmanız hiç farketmez, yaşam alanlarını ve haklarını kabul etmeyerek bu suça ortak oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?