özgeeemmm, şans getirsin topiğin sana, hızla çoğalsın cicişlerin
Canımmm hepsi çok güzeller güle güle günlerde kullanın inşallah :))) yeni bir başlangıca göre bir sürü şeyin var. bak bir de aklında olsun yastık yorgan gibi şeyleri english homedan al tamam mı? yastıkları oradan 9.90 bir tane de microfiber çift kişilik yorganı 40 tlden aldım. misafir için kullanılır yani.:))) piyasadaki diğer yorganlar min 80 90 cnmm.öpüyorummm devamını bekliyorum Özgecimmm
tatlım benim de pek çeyizim yok,hep sonra alırım modası geçmez,şimdi başka masraflar dedim kaldı.
cicilerini çok çok beğendim,duygulandım bakarken hepsi çok güze
özellikle deterjan kutun ve english home mutfak aksesuarlarına bayıldım
çeyizlerin çok güzel canım sarev nevresimin de çok tatlı güle güle kullan. çeyiz olayına bi başladın mı yakanı kurtaramıyorsun zaten bi süre sonra çoğu eksiğin tamamlanmış olur merak etme:)
canım topikin hayırlı olsun iyikide burdasın çok güzel herşeyini biliyorduk ama böyle görmek daha iyi oldu aşkla kullan balım
topiğin hayrlı olsun cnm..
hepsi çok guzeller.. Allah kullanmayı nasip etsin
Canımcımmm hayırlı olsun topiğinn bol aşklı, güzel günlerde kullanın tatlışımm
özgeeeeeeeeeeeeeemmmm hayırlı olsun topiğin kusummmm bitirdiğin günler tez gelsin inşallah
benim de vardı bir ara topiğim yahu hala duruyo mu acaba
Şimdiye kadar aldıkların çok güzel canım Allah kolaylık versin gerisi içinde :)
Canımm hadi hayırlı olsun. Hapsi de çok hoş. Güzel günlerde kullanırsın inşallahAynı gün evleniyoruz hadi hayırlısı
bir bir tamamlarsın inşallah :)) aldıkların da çok güzel, güzel günlerde kullan inşallah
darısı başıma, çeyizsiz hatunlardan biri de benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?