aLLeGRia da çeyizini hazırlamaya başladı :)

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
Merhabalar herkese
22.06.2013 te düğünüm var kısmetse
Çeyizimi yavaş yavaş tamamlıyorum.. Sizinle de paylaşmak istedim

Keramika günlük kahvaltı takımım, uyumlu çatal-kaşık-bıçaklarım, çerezliklerim

Sarev nevresim takımım, days in colors nevresim takımlarım

Eki Görüntüle 473503 Eki Görüntüle 473504

Bambum standlı bıçak setim, bıçak bileyicim ve kesme tahtam

English home mutfak önlüğüm, tutacaklarım, fırın eldivenim, ekmek sepetim, amerikan servislerim (hepsinin deseni ilk eklediğim mutfak önlüğünün deseninden, nette foto bulamadım)

Eki Görüntüle 473509

Queen's kitchen silikon muffin kapları, omlet tavası, deterjan kutum, bambu hasır kaşıklığım, 2li balık tavam

Bunlar da hediye gelmişti, paşabahçe 6 lı pasta tabağı, bluehouse kahve makinesi,

Altıncıcaddeden aldığım bornoz takımım ile rahmetli dedemin hediyesi altınbaşak nevresim takımım

Bunlar da yeni..Anneciğimin hediyesi hepsi
Schafer misafir yemek takımım

Schafer çatal-kaşık-bıçak setim

Schafer tencere setim ve ekleri

Schafer kahvaltı takımım

Philips el blendır setim

Yeni ciciklerimmm..English home çift kişilik pikem, lastikli çarşafım ve yastık kılıflarımmm

Markafoniden yeni aldığım ciciklerim gelsin

A 101 de ucuza bulmuşken alayım dedim, günlük kullanırım
6 kişilik her ikisi de

sevdiceğimin hediyesi son cicilerim

Eki Görüntüle 509262 Eki Görüntüle 509263

bu da sevdiceğimin hediyesi elektrik süpürgemiz
üst taraf komple beyaz alt kısım siyah markası da bosch

Çay makinemiz, bunun daha kullanışlı olduğunu duydum

30 senelik porselen kahve takımım, kütahya porselen nihalem

ve az önce alınan çamaşır makinem.. diğer beyaz eşyalarımız mevcut bi çamaşır makinemiz eksikti o da halloldu..bunun markası profilo diğerlerinin markası ise siemens

günlük yemek takımım, kütahya porselenden
deseni tam olarak böyle değil nette bulamadım.. lila gülü var yan tarafında, başucu sürehim paşabahçe
Eki Görüntüle 533482

kayınvalidemden hediye olan 2li kahve fincanım ve yine hediye olan anahtar asma süsüm

seramiklerimmm

24 cm pilav tenceresi

24 cm tava

24 cm dry cooker

28 cm wok tava

bu bardakların meşrubat bardağını, su bardağını, kahve yanı bardağını hediye almış kayınvalidem bana

bu nevresim takımı da hediye geldi sevdiceğin teyzesi tarafından

bunlar da hediye, 2 adet kuğu şeklinde biri daha büyük biri daha küçük..
söz çikolatası için alınan dekoratif kasemin takımından bunlar..takım tamamlanmış oldu

çok uzamış olan su seti olayını da çözdüm
karacanın x5 modelini aldım, 12 kişilik
yemek takımımın kenarında çizgiler mevcut o nedenle en çok bu uydu

bu da masa örtüsü seti, masa örtüsü, runner, peçeteler ve peçete yüzüklerinden oluşuyor
benimki tam olarak böyle değil üstünde desen yok, sade

English home dan aldığım çift kişilik yorganım ve çift kişilik battaniyem

bu da şarjlı el süpürgem

bu da avondan aldığım ahşap tepsim ve bardak altlıklarım

delimano miracle bıçak setim, ahşap yuvası da mevcut

bunu özellikle soğan doğramaktan hoşlanmadığım için aldım

Şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
özgeeemmm, şans getirsin topiğin sana, hızla çoğalsın cicişlerin

Canımmm hepsi çok güzeller güle güle günlerde kullanın inşallah :))) yeni bir başlangıca göre bir sürü şeyin var. bak bir de aklında olsun yastık yorgan gibi şeyleri english homedan al tamam mı? yastıkları oradan 9.90 bir tane de microfiber çift kişilik yorganı 40 tlden aldım. misafir için kullanılır yani.:))) piyasadaki diğer yorganlar min 80 90 cnmm.öpüyorummm devamını bekliyorum Özgecimmm

tatlım benim de pek çeyizim yok,hep sonra alırım modası geçmez,şimdi başka masraflar dedim kaldı.

cicilerini çok çok beğendim,duygulandım bakarken hepsi çok güze

özellikle deterjan kutun ve english home mutfak aksesuarlarına bayıldım

çok teşekkür ederim burcumm bilgi için de çok teşekkürler ben zaten english home u pek bi seviyom ordan daha bi sürü şey almak istiyom
yorganlarımı da yastıklarımı da ordan alırım o zaman

beğenmene çok sevindim canımmm çok daha güzelleri senin olsun inşallah

çeyizlerin çok güzel canım sarev nevresimin de çok tatlı güle güle kullan. çeyiz olayına bi başladın mı yakanı kurtaramıyorsun zaten bi süre sonra çoğu eksiğin tamamlanmış olur merak etme:)

canım topikin hayırlı olsun iyikide burdasın çok güzel herşeyini biliyorduk ama böyle görmek daha iyi oldu aşkla kullan balım

inşallah canım, çok teşekkür ederim

canım topikin hayırlı olsun iyikide burdasın çok güzel herşeyini biliyorduk ama böyle görmek daha iyi oldu aşkla kullan balım

gizimmmm sen aç dersin de seni kırar mıyım açtım gitti topiği
yardımlarınızla daha da güzelleri olcak inşallah kuzum

Bebişiiim hayırlı olsun topiciiinnn Çok da güzel olmuş yerim seni hadi bakalım devamı da gelicektir canım benimmm

özgeeeeeeeeeeeeeemmmm hayırlı olsun topiğin kusummmm bitirdiğin günler tez gelsin inşallah

benim de vardı bir ara topiğim yahu hala duruyo mu acaba

topiğin hayrlı olsun cnm..
hepsi çok guzeller.. Allah kullanmayı nasip etsin

çok teşekkür ederimmm, adaşız sanırım

Canımcımmm hayırlı olsun topiğinn bol aşklı, güzel günlerde kullanın tatlışımm

amiiin canım benim

özgeeeeeeeeeeeeeemmmm hayırlı olsun topiğin kusummmm bitirdiğin günler tez gelsin inşallah

benim de vardı bir ara topiğim yahu hala duruyo mu acaba

çağlammm çok teşekkür ederim kuzummm, başladık bakalım, inşallah istediklerimi alabilirim yavaş da olsa

Canımm hadi hayırlı olsun. Hapsi de çok hoş. Güzel günlerde kullanırsın inşallah Aynı gün evleniyoruz hadi hayırlısı

bir bir tamamlarsın inşallah :)) aldıkların da çok güzel, güzel günlerde kullan inşallah

darısı başıma, çeyizsiz hatunlardan biri de benim

Şimdiye kadar aldıkların çok güzel canım Allah kolaylık versin gerisi içinde :)

amiiiin canım çok teşekkür ederim

Canımm hadi hayırlı olsun. Hapsi de çok hoş. Güzel günlerde kullanırsın inşallah Aynı gün evleniyoruz hadi hayırlısı

çok güzel bi tesadüfff, heyecanımızı beraber paylaşırız artık gündaşım teşekkür ederim

bir bir tamamlarsın inşallah :)) aldıkların da çok güzel, güzel günlerde kullan inşallah

darısı başıma, çeyizsiz hatunlardan biri de benim

kıymetim teşekkür ederim canım benim, sen de benim gibi böyle ufaktan başlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…