aLLeGRia da çeyizini hazırlamaya başladı :)

Kız sen evleniyormusun cidden. Hangi ara bitirdin okulu (Bayağıdır görüşmüyoruz ya senle o bakımdan şeettim.)

hehee evet evleniyorum kuzum kısmetse, okul bitti, staj bitti, büro açıldı sıra evlenmeye geldi artık

deterjan kutuları cok guzel gercektende.markafonide bugun hangı kampanyada war
queen's kitchen da var canım

amiiinnn orkidem çok yeşekkür ederimi hepimizin güzel günlerini görelim inşallah canım benim

hepsi çok şirin güzel günlerde güle güle kullan inşallah ben de bu zamanlara gelirim inşallah:26:
deterjan kutuna ben de bayıldım ya ve kahvaltı setine

en güzelleri senin olsun inşallah, çok teşekkür ederim
topiğinn hayırlıı olsun özgecimmm hepsini aşkla mutlulukla kullanınn cicilerinizi

sibelimmm teşekkür ederim canım benim

Hayırlı olsun topikciğin canım.

Ev alanla evlenene Rabbim yardım edermiş.

Tamamladığın günleri de göreceğiz inşallah.

inşallah buğummm o günleri de görelim, hepimiz çok mutlu olalım inşallah

başlamak bitirmenin yarısıdır derler,iyi günler de kullan inşallah..

inşallah, çok teşekkür ederim

öncelikle topiğin hayırlı olsun kader arkadaşım:)2013 gelinciğiyiz ya kader arkadaşım diyesim geldi:)cicişlerine bayıldım ayıp olmazsa şu bıçak seti kesme tahtası ve bıçak bileyicini nerden aldın sorabilirmiyim cnm yaa

çok teşekkür ederim kader arkadaşım
ben onları markafoniden almıştım, markafoniyi genelde takip ederim çok güzel ürünler denk geliyo

2013 gelinlerinin çeyiz konuları açılmaya başladı. sizi görünce kendimi yaşlanmış gibi hissettim

ben çeyiz hazırlarken herkes söylerdi de o heyecandan tam ne olduğunu anlayamazdım gerçekten çok güzel çok tatlı telaşlarmış. kıymetini bilin tadını çıkarın. Allah aldıklarını ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin her şeyin çok güzel. sevgiler...

güle güle kullan canım kahvaltı takımını çok beğendim

güle güle kullan canım kahvaltı takımını çok beğendim

çok teşekkür ederim arkadaşlar

canımm topicini şimdi gördüm hayırlı ugurlu olsun
bol bol çeyiz görelim inşallah

Özgemm,açtınmı bakem sende topik hayırlı olsun çok cicikler çeyizciklerin kiğğğ güzel günlerde kullanın inş.enişteyle

canımmm topiğin hayırlı olsun tez zamanda hızla çeyizin tamamlansın inşallah aldıkların çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Bornozlar çok cici.Güle güle kullanın bebeğim.

Dedeciğini de Allah rahmet eylesin,kıyamam.

sağolasın bitanemm amin diyorum ayrıca

bornoz takımın çok hoşmuş ya. markası ne ve kaça aldın merak ettim :)

markası gökay sanırsam..altıncıcadde sitesinden aldım 55 lira indirip kuponum vardı 110 liraya geldi o yüzden
çok teşekkür ederim

canımmm topiğin hayırlı olsun tez zamanda hızla çeyizin tamamlansın inşallah aldıkların çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin
çok teşekkür ederim canımmm amin

bornoz takımının rengi çok güzelmiş canım güle güle kullan. bu altıncıcadde çekleri sayesinde çeyizi düzdük valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…