Kız sen evleniyormusun cidden. Hangi ara bitirdin okulu(Bayağıdır görüşmüyoruz ya senle o bakımdan şeettim.)
queen's kitchen da var canımdeterjan kutuları cok guzel gercektende.markafonide bugun hangı kampanyada war
özgecimm de açmış çeyizlerini oyyy oyyy oyyyy
çok beğendim aldıklarını, sen de ben gibi english home almışsın mutfak takımlarını.
Allah bir an önce mutlu mesut yuvanızda, bizim oranın yöresel söyleyişiyle 'güvendirerek' kullanmayınasip etsin,
düğün fotolarını da görürüz burdan inşallah.
hepsi çok şirin güzel günlerde güle güle kullan inşallahben de bu zamanlara gelirim inşallah:26:
deterjan kutuna ben de bayıldım ya ve kahvaltı setine
topiğinn hayırlıı olsun özgecimmm hepsini aşkla mutlulukla kullanınn cicilerinizi
Hayırlı olsun topikciğin canım.
Ev alanla evlenene Rabbim yardım edermiş.
Tamamladığın günleri de göreceğiz inşallah.
başlamak bitirmenin yarısıdır derler,iyi günler de kullan inşallah..
Merhabalar herkese
22.06.2013 te düğünüm var kısmetse
Bugüne kadar okul diğer giderler derken hiç çeyiz yapamamıştım..Ama artık başlamanın zamanı geldi
Henüz çok birşey alamıyorum malesef, maddi açıdan biraz daha rahatlamayı bekliyorum
Ama aldığım ufak tefek şeyleri paylaşmak istedim
Keramika günlük kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 473501
Sarev nevresim takımım, days in colors nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 473502 Eki Görüntüle 473503 Eki Görüntüle 473504
Bambum standlı bıçak setim, bıçak bileyicim ve kesme tahtam
Eki Görüntüle 473505 Eki Görüntüle 473506 Eki Görüntüle 473507
English home mutfak önlüğüm, tutacaklarım, fırın eldivenim, ekmek sepetim, amerikan servislerim (hepsinin deseni ilk eklediğim mutfak önlüğünün deseninden, nette foto bulamadım)
Eki Görüntüle 473508 Eki Görüntüle 473509 Eki Görüntüle 473510 Eki Görüntüle 473511
Queen's kitchen silikon muffin kapları, omlet tavası, deterjan kutum, bambu hasır kaşıklığım, 2li balık tavam
Eki Görüntüle 473512 Eki Görüntüle 473513 Eki Görüntüle 473514 Eki Görüntüle 473516 Eki Görüntüle 473517
Bunlar da hediye gelmişti, paşabahçe 6 lı pasta tabağı, bluehouse kahve makinesi
Eki Görüntüle 473518 Eki Görüntüle 473519
Şimdilik bu kadarÇeyizimde halihazırda bulunan, ailem tarafından alınmış diğer eşyaların fotolarını da bir ara çekip eklemeye çalışırım
öncelikle topiğin hayırlı olsun kader arkadaşım:)2013 gelinciğiyiz ya kader arkadaşım diyesim geldi:)cicişlerine bayıldım ayıp olmazsa şu bıçak seti kesme tahtası ve bıçak bileyicini nerden aldın sorabilirmiyim cnm yaa
çok teşekkür ederim kader arkadaşım
ben onları markafoniden almıştım, markafoniyi genelde takip ederim çok güzel ürünler denk geliyo
2013 gelinlerinin çeyiz konuları açılmaya başladı. sizi görünce kendimi yaşlanmış gibi hissettim
ben çeyiz hazırlarken herkes söylerdi de o heyecandan tam ne olduğunu anlayamazdım gerçekten çok güzel çok tatlı telaşlarmış. kıymetini bilin tadını çıkarın. Allah aldıklarını ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin her şeyin çok güzel. sevgiler...
güle güle kullan canım kahvaltı takımını çok beğendim
canımm topicini şimdi gördümhayırlı ugurlu olsun
bol bol çeyiz görelim inşallah
Özgemm,açtınmı bakem sende topik hayırlı olsun çok cicikler çeyizciklerin kiğğğ güzel günlerde kullanın inş.enişteyle
amiiinn yağmurum, daha yolun çok başındayım bakalım
beraber yol alcaz inşallah
Bunu az önce aldım, altıncıcaddeden çok uyguna geldi
Eki Görüntüle 477499
bunu da rahmetli dedem ben küçükken doğumgünümde almış
Eki Görüntüle 477500
Bornozlar çok cici.Güle güle kullanın bebeğim.
Dedeciğini de Allah rahmet eylesin,kıyamam.
bornoz takımın çok hoşmuş ya. markası ne ve kaça aldın merak ettim :)
çok teşekkür ederim canımmm amincanımmm topiğin hayırlı olsun tez zamanda hızla çeyizin tamamlansın inşallah aldıkların çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?