benimde düğünüm 22 hazıran 2013 :) geçmek bilmio günler yaa:) gelsin hazirannnn...
Hayırlı olsun öncelikleee herşeyin çok güzelll, yorganlarımı bnde e.homedan aldım 40 tl ve çok güzeller bnde tavsiye ederim , deterjan kutunnu nereden aldın ? çok begendim bende alalyım
özgecanımm topiciğin hayırlı ve bereketli olsunn çoook güzellerr
Hayırlı olsun öncelikleee herşeyin çok güzelll, yorganlarımı bnde e.homedan aldım 40 tl ve çok güzeller bnde tavsiye ederim , deterjan kutunnu nereden aldın ? çok begendim bende alalyım
cnm markafonide bulamazsan eğer bende buradan aldım. HediyeCaddesi özgecim sen ne kadara aldın peki markafoniden :)
bende yorganımı english home dan kaz tüyü aldım..120 lıraydıı..ben 10 20 lıralık yastıkları kullanmaya katılmıorum cok sağlıksız.kaz tüyü en mantılısı.
7.99 a aldım burcum
o sitede ne kadar ki :26:
ama ben de misafir için uygun olduğunu söyledim :) gece kalacak misafir için temiz temiz konulabilir. ayrıca kaliteli olduğundan sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama tabi yine de kullanmadan anlaşılmaz.
9 lira tatlımm :) arada çok fark yokmuş allahtan ama sipariş vermiştim 1 gün sonra elime ulaşmıştı o yüzden seviyorum o siteyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?