Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

:18:
geçmiş olsun benim de moralim bozuk.17 yumurta oldu 10 tanesi döllendi 4 tanesi takip ediliyor bakalım çarşamba her şey netleşecek.gerçi transfer olmayacak havuz olacaktı ama.
tsk ederim canım.moralini bozma.inş hersey yolunda gidecek.bagısla dondurmadan farklı bişeymi bu havuz:26:

arkadaslar malesef ki bebişimle beraber gecirdigimiz 8haftamız sonunda dün aksam düşük yaptım bebegimi kaybettimRabbim sizlere hayırı saglıklı gebelikler nasip etsin

nurrr geçmiş olsun ,herşeyin hayırlısını versin Alllah.üzme kendini ,her işte bir hayır vardır...

insallah nur allah gönlüne göre versin cok zor ama zaman herseyin ilacı ,gecicek bu günler bu arada dilhusar merak ettim en son embryolarının durumu nasıl diye.

kesinlikle Bahçeci grubu Alman ya da Umut bunlarda gerçek hizmet ve ilgiyi görürsünüz.ben önce Memoriale gitmiştim Seda Sayan'ın reklamlarından aklımda kalmış iyi sandım.birsürü para vermeme rağmen SSK hastanesi gün gün boyu beklerdim(her gidişimde sabah 9-10 dan akşam 3,5-4'e kadar sürüyordu işim ).Muayene eden doktor başka tedaviyi düzenleyen başkaydı hiçbirşey için açıklama yapmamışlardı ,hatta bir de yalan söylemişlerdi,oranın başkanı Prof .Dr. Semra dosyalarınızı inceleyip karar veriyor en son diye.ben gün boyu sonuç ve açıklama beklerken aç susuz sabahın 9'undan akşamın 5,5'una kadar yanımda oturan kaç hastadan duydum''doktorunun kim olduğu önemli değil sonuçta tedaviyi planlayan Semra Hanım önemli olan bu''diye.. sonunda yolunda yolunda gitmeyen tedaviye devam edip etmeme konusunu konuşmak için beni muayene eden 2 doktoru da bulamayıp tedavime karar verdiğini söyledikleri Semra Hanımı kapıdan çıkarken yakalayıp dosyamı gösterdiğimde çok işim var deyip beni terslemişti,sonra ben senin dosyanı hiç görmedim demişti göstermiştik memur yanımdaydı.sonra ben az para verip profa değil uzmana muayene olup sonra açık gözlülük olsun diye bi de profa hem de SEmra hanıma dosyamı göstereyim diye uyanıklık yaptığımı düşünerek beni aşağıladığını hissetmeme neden olacak davranışlar ve biriki sözden sonra 15 dakika önce devam kararı verilen tedavimi kesmişti açıklama yapmadan.orda 2000 tl falan kaybettim herhalde sonra ertesi gün Bahçeciye gittim Tadilat nedeniyle Umut Tüp Bebekte devam ediliyordu o zamanlar.çok memnun kaldım Umut Tüp Bebekten.orda her gittiğimde güler yüzle karşılaştım.Memorial gibi ana baba günü değildi devlet hastanesi havası yoktu.hemen kan alıp hemen sonucunu veriyorlardı fazla beklemeden doktorla randevuma girip en fazla 1,5-2 saatte işimi bitirip evime Kocaeliye dönüyordum öğlene.üstelik her zaman soru sormak için doktoruma ulaşabildim Memorialde ulaşamıyordum,ve hep aynı doktorla devam etti muayenem ve herşeyi bana açıklıyordu.değer verdiklerini hissettiriyorlardı.500 tl de zarar edeceğimi bile bile Memoriali terkedip Bahçeci-Umut tüp bebeğe gittiğim için asla pişman olmadım.Memoriale gidip çile çekmeyin de diğerlerinden birini seçin işte arkadaşlar...

Arkadşlar merhaba ben 3.denememi bahçecide yaptırmak istiyorum nasıldır birde ön görüşme ücretlimi yardımcı olursanız sevinirim:44:

selam bende aynı şeyleri bahceci için söyleyeceğim, umut daha ufak bir yer , bahcecinin fulyadaki yeri uzay üssü gibi, kocaman, kalabalıkkkkkk, dağılıyorsun, her gidşte başka dr, evet lüks, temiz, pırıl pırıl ama, biz oaraya konfor için yada ikramlar için gitmiyoruz,

bende mustafa hocanın hastasıydım göya ama bir kere bile denk gelmedi hep başkaları baktı, son 1 yıl çok oyalandım orada ben,
büyük merkezlerde kayboluyorsun artık,

durumu kritik, hassas ve zor vakalar pek onları ilgilendirmiyor, başarı oranları düşütğü için birebir kale almıyorlar,

herkese standart proceduru yapılıyor halbuki bu işe kişiye özel tedavi gerektirir.

sevgilerrrrr,

Kızlar benim transferim oldu. Bugün 5. günüm dualarınıızı eksik etmeyin lütfeen. 2.denemem dondurulmuş embriyo

Kızlar benim transferim oldu. Bugün 5. günüm dualarınıızı eksik etmeyin lütfeen. 2.denemem dondurulmuş embriyo

hayırlısı olsun tupbaby;heycanlı günleri yarılamışsın.test gününe kadar sabır diliyorum.Aslında zor geçiyo ama pozitifi alınca her zorluk daha bir anlam kazanıyor.

hayırlısı olsun canım inş rabbim yüzüne bakar bebişin sana sımsıkı tutunurgüzel haberlerini bekliyoruz.. Ayetel kürsi oku Allaha emanet et bebişinibenden sana tavsiye bol bol yat kesinlikle hiç bir iş yapma kolay sahip olunmuyo neler yasadıgımızı biliyoruz hiç bişey bebegimizden önemli degilmiş bebegimi kaybettikten sonra anladım kendine ve bebegine iyi bak canım

hayırlı olsun tupbaby insallah hersey yolunda olur.bence bu kez tutunucak bebisin icime dogdu

tupbaby umarım herşey istediğin gibi ve hayırlı olur..bol şans :))

hayırlısı olsun tupbaby;heycanlı günleri yarılamışsın.test gününe kadar sabır diliyorum.Aslında zor geçiyo ama pozitifi alınca her zorluk daha bir anlam kazanıyor.

Çooook teşekkür ederim arkadaşlarım .
Ben birşey düşünemiyorum aslında düşünmekte istemiyorum. Hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun iyi ki varsınız iyi ki bu site var
Nurcum bugün iş başı yapıyorum 5 gündür dinlendim artık bunlan sonrası dualarıma kaldı.
Senin için ve tüm arkadaşlarım için dileğim ; umarım biran önce melekleriniz size gelir ve bütün acılarınız diner
16 şubat test tarihim sonucumu mutlaka sizlerle paylaşacağım

Son düzenleme:
tupbabby canım seni uzun zamandır takip ediyorum,ınş pozitif sonucu alırsın,ben 2 negatf deneme yaşadım maya tüp bebek merkezinde,ama bende şimdi tekrar düşünüyorum ınş biter bu çilemiz

tupbabby canım seni uzun zamandır takip ediyorum,ınş pozitif sonucu alırsın,ben 2 negatf deneme yaşadım maya tüp bebek merkezinde,ama bende şimdi tekrar düşünüyorum ınş biter bu çilemiz

Maya işi ticarete dökmüş gibi geldi bize.. İkide birde arıyorlar, yok kampanya yok çekiliş bu ne dedik.. Memoriyal'e başladık bakalım..

Cnm çok sağol :))
Özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu gitmedi
Ah tatlım şu negatifler yok mu inan bana o kadar çok üzülüyorum ki o kadar emek çaba ...
Ama olsun şunda hepimiz fikiriz ki elbet gelecek minişlerimiz ve onların gelmesi içinde biz maddi manevi gücümüzü toplayıp tekrar tedavilerimize başlayacağız.
Biliyorsun di mi 3. deenemeende şans yüzden daha yüksek onun için sen gönlünü ferah tut arkadaşım.
Merkezinden memnun musun cnm ?

tupbaby inşallah 16 şubatta hayılı haberler verirsin çok merak ediyoruz. biz de ilk defa haftaya başlayacağız . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

tupbaby inşallah 16 şubatta hayılı haberler verirsin çok merak ediyoruz. biz de ilk defa haftaya başlayacağız . Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Sağol tatlım ama şunu lütfen unutma(yın) sonuç ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun. Her merkezden herkes pozitif alacak diye birşey yok :)) Bunu yazdım çünkü sonucumdan endişe ediyorum. Herşey Allahımdan sağlığım ve maddiyatım el verdiği sürece hep aranızda olacağım

3.deneme için henüz karar vermedim canım,ne bileyim ben şansımın daha yüksek oldğnu düşünmüyorym yani hiç aklıma öyle birşey gelmedi,kendimi hiç bu seviyelerde hayal etmemiştim,kimse hayal etmez tabi ama ne bileyim elimde tutacğım bişrey yok..neyse ben başını ağrtmim:)
ınş senin güzel haberini alırız burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…