- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
- 643
Benim ve diğer giden arkadaşların ilaçları 3500 tuttu uygulamadan sonra da 350 liralık ilaç nerdeyse 9000 buluyor.canım zaten 5000 artı ılaclar hersey dahıl en fazla 1500 tutarmıs ve alman hastanesınde sıgorta falan karsılamıyo bıde ben ç.kaleden gelecegım ole yol parası dıger masrafları saymıyorum ve bız bu yola okadar cok para doktukkı 4.denemem olacak benım yeterkı olsunda ne kadar tutarsa tatsun dıyoruz para bı sekılde kazanılır ama manevı yonu zor bunlara dayanamak zor olan ISSALLAH ALLAH HERKEZIN YARDIMCISI OLUR HERKEZIN DUALARI KABUL OLUR
hiç olumlu birşey hissetmiyorum bakalım.
arkadaslar malesef ki bebişimle beraber gecirdigimiz 8haftamız sonunda dün aksam düşük yaptım bebegimi kaybettimRabbim sizlere hayırı saglıklı gebelikler nasip etsin
arkadaslar malesef ki bebişimle beraber gecirdigimiz 8haftamız sonunda dün aksam düşük yaptım bebegimi kaybettimRabbim sizlere hayırı saglıklı gebelikler nasip etsin
bende soklardayım canım sabaha kadar eşimle sarılıp agladık.cok agır geldi budurum rabbim kimseye yasatmasın ama bundada vardır bir hayır.belkide bebegim saglıksızdı.bırakmak yok bebegime kavusmak için elimden geleni yapıcam dondurulmuslarla deniycem tekrar ama bi kac ay toparlanmam o stresi atmam lazım.rabbim sizlere kolaylık versin hayırlı saglıklı bebişleriniz olsun inşş.takip edicem sizleri
anladım canım ya,benimde ilkinde düstü seni cok iyi anlıyorum ben yaptırdım birsey cıkmadı sadece düsük yapmaya yatkınlık varmıs vucudumda kısmet artıkduss canım 12haftadan önce olan düşükler büyük olasılıkla bebekten kaynaklanıyomuş.kromozom bozuklugu oluyomuş.ama kesin nedenini ögrenmek için bikac test yaptırmam lazımmıs
hepinize teker teker tsk ederim arkadaslar desteginiz iyi geliyo.inş hepimiz bigün hamiş kalırızda güzel haberleri sırayla veririz.biz eşimin meslegi dolayısıyla haziran sonu belki doguya gidebiliriz o yuzden fazla ara veremem halit beye gittim dün muayene oldum rahim tam dökülememiş yarın kürtaj olucam büyük ihtimal ondan sonra yapılacak tahliller varmış düşük sebebini öğrenmek için ona göre 2 yada 3aya tekrar denerim.ama inş gerek kalmazda dogal yolla rabbim gebelik nasip eder.tekrar aynı seyi yasarım diye cesaretimde yok ama yapacak bişey yok.her zaman diyorum isterse dünya kadar paran varlıgın olsun su dünyada Allah nasip etmedikten sonra parayla alınamıycak tek sey bebek.napıcaz bol bol dua etcez rabbimden istiycez.[/QUOTE
ne güzel dedin varya gercekten öyle rabbim nasip edicek allah bunu unutturmasın .yinede tatlım bir olumlu tarafın var senin sonucda dondurulmus embroların hazırda bide biliyomusun ilkinde böyle olunca ikincide kucagına alma ihtimalin cok yüksek bana bunu gittigim doktorlar da söylemisdi
geçmiş olsun benim de moralim bozuk.17 yumurta oldu 10 tanesi döllendi 4 tanesi takip ediliyor bakalım çarşamba her şey netleşecek.gerçi transfer olmayacak havuz olacaktı ama.arkadaslar malesef ki bebişimle beraber gecirdigimiz 8haftamız sonunda dün aksam düşük yaptım bebegimi kaybettimRabbim sizlere hayırı saglıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?