Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Benim ve diğer giden arkadaşların ilaçları 3500 tuttu uygulamadan sonra da 350 liralık ilaç nerdeyse 9000 buluyor.

hiç olumlu birşey hissetmiyorum bakalım.

bu aralar pozitif enerj kitabları okuyorum evrene ne dersen o olurmus simdi evrene güzel enerjı gönderelım sana insallah bebis olarak geri dönsün gönderdigimiz enerjılersakın olumsuz hicbir sey düsünme geldigi an kendini oyalayacak birseyler bul

arkadaslar malesef ki bebişimle beraber gecirdigimiz 8haftamız sonunda dün aksam düşük yaptım bebegimi kaybettimRabbim sizlere hayırı saglıklı gebelikler nasip etsin

arkadaslar malesef ki bebişimle beraber gecirdigimiz 8haftamız sonunda dün aksam düşük yaptım bebegimi kaybettimRabbim sizlere hayırı saglıklı gebelikler nasip etsin

Nurcum şoktayım ...
Tatlım inan bana çok üzüldüm Allahım bir daha yaşatmasın cnm acın çok büyük biliyorum ama bana inan meleğin kardeşini yakın zamanda geri getirecek.
Maalesef ki tüp bebekte böylle bir sorun var ilk 3 ay çok önemli napalım cnm dondurulmuşların var diye biliyorum kendini topla 2-3 ay yoluna onlarla devam edersin.
İnan bana çok üzüldüm lütfen arada gel yazışalım bizler burdayız birbirimize destek olmak için dikkat et kendine...

bende soklardayım canım sabaha kadar eşimle sarılıp agladık.cok agır geldi budurum rabbim kimseye yasatmasın ama bundada vardır bir hayır.belkide bebegim saglıksızdı.bırakmak yok bebegime kavusmak için elimden geleni yapıcam dondurulmuslarla deniycem tekrar ama bi kac ay toparlanmam o stresi atmam lazım.rabbim sizlere kolaylık versin hayırlı saglıklı bebişleriniz olsun inşş.takip edicem sizleri

nuuur cok sasırdım allah allah neden acaba böyle sonlandı aradın mı doktoru cok gecmis olsun ne denir bilemiyorum bu durumda kısmat bu isler ya,bende hic iyi degilim sabaha kadar kötü rüyalar
görüyüdum bu sabah gözlerimi actım ezan okunuyodu hepimize dua ettim.icim bir garip oldu ya ,

Evet cnm hiç kolay değil biliyorum ama dediğin doğru belki doğduktan sonra sağlık sorunları çıkacaktı herşeyde vardır bir hayır . Tabiki bebeğine kavuşacaksın tabiki vazgeçmek yok canım arkadaşım ne zaman deneyeceksin bilmiyorum ama eminim tekrar bize hamile olduğunu burdan duyuracaksın.
Bu yolda vermiş olduğumuz mücadeleye rabbim karşılıksız kalmayacak buna canıııı gönülden inanıyorum.

nurcum çok üzüldüm. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben de daha başlamadım ilk olacak. 3 aydır hep erteleniyor. Allah herşeyin en iyisini verir bizim için. Kendini topla ve sonra dondurulmuşlarla devam edin. Bunların hepsi bizim için bir sınav. Sonunda amacımıza ulaşacağız. Buna yürekten inanıyorum.

Nuurr ;çok üzüldüm.inşallah çabucak toparlanırsın.Ben hırs yapıp hemen tedaviye başlamıştım.Ama biraz dinlenmek en iyisi.Hakkında en hayırlısı olsun.

hepinize teker teker tsk ederim arkadaslar desteginiz iyi geliyo.inş hepimiz bigün hamiş kalırızda güzel haberleri sırayla veririz.biz eşimin meslegi dolayısıyla haziran sonu belki doguya gidebiliriz o yuzden fazla ara veremem halit beye gittim dün muayene oldum rahim tam dökülememiş yarın kürtaj olucam büyük ihtimal ondan sonra yapılacak tahliller varmış düşük sebebini öğrenmek için ona göre 2 yada 3aya tekrar denerim.ama inş gerek kalmazda dogal yolla rabbim gebelik nasip eder.tekrar aynı seyi yasarım diye cesaretimde yok ama yapacak bişey yok.her zaman diyorum isterse dünya kadar paran varlıgın olsun su dünyada Allah nasip etmedikten sonra parayla alınamıycak tek sey bebek.napıcaz bol bol dua etcez rabbimden istiycez.

duss canım 12haftadan önce olan düşükler büyük olasılıkla bebekten kaynaklanıyomuş.kromozom bozuklugu oluyomuş.ama kesin nedenini ögrenmek için bikac test yaptırmam lazımmıs

duss canım 12haftadan önce olan düşükler büyük olasılıkla bebekten kaynaklanıyomuş.kromozom bozuklugu oluyomuş.ama kesin nedenini ögrenmek için bikac test yaptırmam lazımmıs
anladım canım ya,benimde ilkinde düstü seni cok iyi anlıyorum ben yaptırdım birsey cıkmadı sadece düsük yapmaya yatkınlık varmıs vucudumda kısmet artık

Kızlar merhaba bende rezerv azlığı var.Bahçeci kliniğinde benim durumumda olupta tüp yaptıranlar varmı;? Yada yaptıranlar bilği verirseniz sevinirim.

:18:
geçmiş olsun benim de moralim bozuk.17 yumurta oldu 10 tanesi döllendi 4 tanesi takip ediliyor bakalım çarşamba her şey netleşecek.gerçi transfer olmayacak havuz olacaktı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…